Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem a férjem az igazi vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a férjem az igazi vagy csak sz*jha vagyok?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, férjemmel jól kijövünk, szeretjük egymást, a legjobb barátok vagyunk, de nem vagyok szerelmes. Azzal az elhatározással mentem hozzá, h gyerekeket szülök neki és hűséges leszek és vele élem le az életem.

Azzal h nincsenek túlzott szexuális igényei- tisztában voltam amikor hozzá mentem. De most nagyon megkavart a 'kielégítettlenség'. Már-már benedvesedek minden járókelőtől, éhezem egy férfi érintését, és nem elég az önkielégítés, egyre inkább érzem úgy hogy egy Férfira van szükségem. De nem fogom megcsalni a férjem azt is tudom.

Elbizonytalanodtam nagyon azon a téren h jól döntöttem-e azzal h hozzá mentem. És közben remélem h csak azért gondolom így mert nem elégít ki ahogy szeretném. És akkor ezzel a tudattal legyűröm valahogy az érzéseimet. Mert a szex nem minden. Gyermektervezés előtt állunk, és muszáj valahogy meggyőződnöm arról h helyes úton járok.

2013. jún. 19. 00:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
50%

Nos, egyet biztosan állíthatok: Nem vagy krva!

Láttam már eleget: Egy krva megcsal, aztán lehazudja, aztán a hazugságot letagadja mikor kiderül, ezután pedig nem vállal felelősséget érte, hanem hisztizik és téged hibáztat, miközben még többször megcsal és hazudik…

Nem, nem attól lesz valaki krva, hogy szereti a szexet. Szűzkrva is van pl..

A problémád pedig lehet megoldottam. Itt a lényeg, te írtad: "Én nem nagyon vagyok szerethető" Na ugyan hogy szeretne valaki egy nőt, aki saját bevallása szerint nem szerethető?! Ennyi. Próbálkozik még egy darabig ha kitartó, de megoldás nélkül ua. a vége. Valszeg magát hibáztatja, hogy nem áll fel, na így ő sem fog semmit megoldani.

Pedig elég egyszerű, legalábbis elméletben:

Nem tudom miért nem vagy szerethető, de remélem te tudod az okát. Vagy kövér vagy, vagy ronda, vagy mittudom én. De ez nem lényeg: A lényeg az, hogy az egész személyiséged egy hiányosságra épül, nem pedig arra, ami jó benned. Van 2 megoldás, még választani se kell, ha ügyes vagy, mind a 2:

- Csinálsz valamit a hibáddal. Én pl. diéta nélkül sportolással 1 év alatt 110 kilóról 75-re fogytam.

- Keresel valami mást, amiért szerethet. Úgy ahogy te szeretnéd. Pl. menjetek szexshopba, csináljatok szerepjátékot, stb.. Valami biztos érdekli. Ha nem vagy szerethető, mert pl. zsírdisznó vagy, semmi baj, legyél szerethető másért. Ugye a mesterszakácsot se nézi le senki, mert nem tud gyorsan futni, meg a sportolót se, ha nem tud főzni.

Tehát a lényeg, hogy legyél szerethető, és szeretni fognak. Legyél vonzó, csábítsd el, és ő fog rádmászni.

2013. jún. 19. 08:30
 22/64 anonim ***** válasza:
21%
Na én ezért nem veszek el egy nőt sem 3 éven belűll,addig csak kefélgetem őket,de jó keményen,hogy mire házasságra kerül sor,addigra kielégítsem minden vágyát.Majd ha ez meg van,akkor jöhet a házasság.Minden nő egy szajha ez van..szeretik a f@szt,úgy ahogy mi a puncit,mind ebből a kérdésből is látszik és nekik is igényük egy jó kiadós kefélés.:)
2013. jún. 19. 08:40
 23/64 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem hülyeséget csináltál ezzel a házassággal. Oké, hogy gyereket akarsz, de még nem futottál ki semmilyen határidőből. Ha 35 évesen mentél volna gyorsan valakihez, mert kell egy gyerek, akkor még megértem, de 22 vagy. Válj el szépen és keresd meg a szerelmet, mert így ilyen boldogtalan életed lesz.

L/22

2013. jún. 19. 09:02
 24/64 anonim ***** válasza:
50%
Kár volt hozzámenned, és nem csak a korod, hanem a hozzáfűzött érzelmek (és azok hiánya) miatt. Miért elégednél meg ezzel? Nem maradtál le semmiről, ha nem erre vágysz akkor válj el és kezdj el élni, mert tényleg nem ő az igazi
2013. jún. 19. 09:05
 25/64 anonim ***** válasza:
42%

Hiába olvasgattam végig ezt a kérdést, én még mindig nem értem, hogy a 22 éves férjed miért nem tud megdugni rendesen.

Miért nem?

Ez azért nem atomfizika, nem hiszem, hogy képtelen rá. Vagy impotens? Ha nincs is igénye rá, akkor is kéthetente vegyen erőt magán, ennyi, még a végén megkedveli.

Aztán meg lehet nem is tudja, hogy mit szeretnél, ő sem gondolatolvasó.

Ez nekem olyan aprófing problémának tűnik felnagyítva...valószínűleg azért, mert kortokból adódóan nem túl nagy tapasztalattal rendelkeztek kapcsolatok terén. Eridjetek beszélgetni, nézzetek együtt filmet, menjetek nyaralni vagy tudomisén.

2013. jún. 19. 09:17
 26/64 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

24 vagyok, férjem 35. Nőként elég változó a libidóm természetesen. Sokszor volt úgy, h párom fáradt volt, nem volt kedve szexelni, tényleg nem az az állandóan szexelő Charlie Sheen-féle pasi (ennek csak örülök, mert vannak jó oldalai is). És még lusta is egyébként...:D

Én meg szoktam erőszakolni néha :)))) van, h nekem több a kedvem, vagy a vágyam, egész nap rá várok, és rávetem magam. Ennyi, nem kell semmit csinálnia. Máskor persze megkövetelem a kényeztetést, de nincsenek különleges kívánságaim.

2013. jún. 19. 09:43
 27/64 anonim ***** válasza:
76%

Ez egy tévedés volt, amit csináltál.

Nem szeretted

Nem volt elegendő neked az ágyban.

Ez a kettő annyira alap, hogy ha nem stimmel, nem megyünk férjhez!

Miért kapkodtál?

Nem döntöttél jól! Ugye még nincs gyerek?

Nagyon jól érzed, hogy nem jársz helyes úton!

2013. jún. 19. 10:15
 28/64 anonim ***** válasza:
45%

Gyerekként miért kellett férjhez menned?

(mai fiatal lányok még tini szinten vannak agyilag, érzelmileg)

Nem olyan kultúrában élünk.

2013. jún. 19. 11:54
 29/64 anonim ***** válasza:
35%

Kedves kérdező. Azt látom, hogy pontozod lefelé azokat, akik azt mondják, hogy nem jó döntést hoztál.

Te magad is tudod, és próbálod győzködni magad, hogy ez jó neked.

"muszáj valahogy meggyőződnöm arról h helyes úton járok" => ha boldog lennél ezzel a kapcsolattal, akkor ez eszedbe sem jutna.

A szex nem minden, de a házasság alappillére. Ha hiányzik, roskadozik az építmény.

2013. jún. 19. 12:13
 30/64 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, miért pontozod le azokat a válaszokat, amik azt sugallják, hogy elrontottad, s számodra rossz ember mellett vagy ?

Ez a cselekedeted is alátámasztja az éjjeli hosszú irományom egészét. Ez egy automatikus, bevésődéshez hasonló védekező mechanizmus az ember részéről, ami erősítő a félelmét. A félelem pedig a baj felismerését jelenti, azaz tisztában vagy Te is ugyanúgy a helyes döntéssel, csak képtelen vagy fölvállalni.

Üdv, egy pszichológus.

2013. jún. 19. 12:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!