Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem a férjem az igazi vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a férjem az igazi vagy csak sz*jha vagyok?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, férjemmel jól kijövünk, szeretjük egymást, a legjobb barátok vagyunk, de nem vagyok szerelmes. Azzal az elhatározással mentem hozzá, h gyerekeket szülök neki és hűséges leszek és vele élem le az életem.

Azzal h nincsenek túlzott szexuális igényei- tisztában voltam amikor hozzá mentem. De most nagyon megkavart a 'kielégítettlenség'. Már-már benedvesedek minden járókelőtől, éhezem egy férfi érintését, és nem elég az önkielégítés, egyre inkább érzem úgy hogy egy Férfira van szükségem. De nem fogom megcsalni a férjem azt is tudom.

Elbizonytalanodtam nagyon azon a téren h jól döntöttem-e azzal h hozzá mentem. És közben remélem h csak azért gondolom így mert nem elégít ki ahogy szeretném. És akkor ezzel a tudattal legyűröm valahogy az érzéseimet. Mert a szex nem minden. Gyermektervezés előtt állunk, és muszáj valahogy meggyőződnöm arról h helyes úton járok.

2013. jún. 19. 00:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
45%

Ismerek valakit,aki mindig azt hajtotta, hogy a férje gyenge a szexben, de amugy mindenben rendes.

A nõt hajtotta a vére, élváltak.

Igen talált magának egy olyan társat, aki jól megd@gja, de egy alkoholista,agressziv, akitõl mégcsak szabadulni sem tud.

Hát vajon melyik a jobb?

Mindenben nem lehet tökéletes senki sem, mindenkinek van valami hiányossága.

Miért nem megy el a férjed egy szakemberhez és lehet megoldódna a problémátok?

2013. jún. 19. 12:23
 32/64 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon nem pontoztam le még soha senkit, ezen a kérdésen belül is csak felefele, mindenkit, aki közölhető véleményt írt!
2013. jún. 19. 12:25
 33/64 A kérdező kommentje:

Az alatt h nem vagyok szerethető, azt értettem h eddig senki nem is volt kiváncsi arra h ki is vagyok, a férjemen kívül mindenki csak megakart dönteni, s amikor észrevettem efféle jeleket ált. már az első randin, menekülőre fogtam, És 4 év menekülgetés után kötöttem ki nála.

Szex terén pedig akkor kapom meg amikor akarom, neki megfelel h mindig én iányítom, a vérmérsékleten pedig nem lehet változtatni, ha lehetne is valamilyen módon, neki attól már rosszabb lenne s ezt nem akarom.

Nekem nem érne meg egy házasságot egy 3 évig tartó szerelem..

Köszönöm a válaszaitokat, segítenek.

2013. jún. 19. 12:35
 34/64 anonim ***** válasza:
52%

Továbbra is próbálunk Neked segíteni, viszont ahhoz a vélemény meghallgatása mellett a -valamilyen, egyéni szintű- elfogadása is szükséges. Ettől tanács a tanács.

Próbálj meg igazán magadba nézni és eldönteni, hogy igazán boldog vagy-e.

Tudod, ezt an önértékelést katalizálhatod a fogalmak tisztázásával.

- Mit jelent egy párkapcsolat, mit jelent egy házasság ?

- Egy testi, lelki egyesülést a pároddal, ami elválaszthatatlan köteléket (jel)képez a kettőtök kapcsolatáról. Ám ezeknek vannak alappillérei, amelyek tartják az egészet. Ilyen a szex, az érzelmek és sok más többi.

Egy párkapcsolat attól több egy barátságtól, hogy szex is van benne. Általában a legjobb barátok a kapcsolatban a felek. Viszont ha valamelyik alappillér nem teljes, vagy netán teljességében hiányzik, az nem lehet több barátságtól. Jelenleg ezt érzed Te is, s ettől ijedtél meg.

Sokszor hallhattad már a tipikus mondatot, hogy az igazit nehéz megtalálni. Nah ez pontosan ezért van: nagyon nehéz egy olyan embert találni, akivel mind szexuálisan, mind lelkileg összeilletek. Viszont csak ilyen emberrel tudsz egésszé válni, mással -bármennyire is kompromisszumképes is vagy- nem történhet meg. Jelenleg ezt tapasztalod, de próbálsz minket és sajnos magadat is próbálod hitegetni.

2013. jún. 19. 12:37
 35/64 anonim ***** válasza:
52%

Kérlek, olvasd el még egyszer ezt a két mondatod, amit te írtál.

"Szex terén pedig akkor kapom meg amikor akarom, neki megfelel h mindig én iányítom, a vérmérsékleten pedig nem lehet változtatni, ha lehetne is valamilyen módon, neki attól már rosszabb lenne s ezt nem akarom."

KONTRA

"De most nagyon megkavart a 'kielégítettlenség'. Már-már benedvesedek minden járókelőtől, éhezem egy férfi érintését, és nem elég az önkielégítés, egyre inkább érzem úgy hogy egy Férfira van szükségem."

2013. jún. 19. 12:39
 36/64 A kérdező kommentje:
A kettő nem zárja ki egymást..
2013. jún. 19. 12:54
 37/64 anonim ***** válasza:
52%

HA nem zárja ki a kettő egymást, az az igényed növekedését jelenti.

Viszont az, hogy egy Férfira lenne szükséged(ráadásul kiemelted..) szerintem mindent elárul.. csak merned kell magadba nézni, s megfogadni a válaszainkat.

2013. jún. 19. 12:56
 38/64 anonim ***** válasza:
65%

Azt mondod, hogy akkor kapod meg, amikor akarod, aztán azt írod, hogy megkavar a kielégítetlenség. Tehát mégsem kapod meg akkor, amikor akarod.

Egyik mondattal kilőtted a másikat.

2013. jún. 19. 13:09
 39/64 A kérdező kommentje:
Lehet én is ilyen tanácsokat adnék magamnak. De azt hiszem jobban együtt tudok élni a visszafolytott vágyaimmal, mint avval h megbántom őt. Mert nagyon szeret. Képtelen vagyok fájdalmat okozni. Nem is tudom mit vártam el ezzel a kérdéssel :(
2013. jún. 19. 13:11
 40/64 anonim ***** válasza:
52%
A visszafojtott vágyak frusztrációként fognak előtörni.... Nem jó visszafogni őket... Meg kéne beszélni a férjeddel ezt.
2013. jún. 19. 13:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!