Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szolnál hozzá, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnál hozzá, hogyha a férjedről kiderülne, hogy egyszer bántott egy nőt? Ráadásul nem is akárhogy!

Figyelt kérdés

Most tudtam meg egy régi storyt ami még az ismeretségünk előtt történ meg a férjemmel.

Egy buliban voltak a barátaival. Ilyen nyári tóparti fesztivál szerűségen. Ott valahogy belebotlottak egy nőbe akit elkezdtek csúfolni a kinézete miatt. Állítólag a nő nagyon nagy darab volt, meg szőrös és hasonlok. Azt mondja a férjem barátja, hogy úgy nézett ki a nő mint egy "NDK-s úszónő". Egyszercsak a nő megelégelte a gúnyolódást és a férjem egyik barátjának a fejéhez vágott egy hamutálat. Akinek felrepedt a szemöldökénél a bőr. Erre a férjem nekifutásból ököllel állba verte a nőt aki elájult.

Én nagyot csalódtam a férjemben, hogy képes volt egy nőt bántani!

Ti is csalódnátok a párotokban? Vagy csak én reagálom túl?

2013. jún. 9. 15:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:

Nyilvánvalóan hülyeségnek tartom, hogy kérjen tőle bocsánatot.

Keressen meg egy olyan nőt akit több mint 10 éve látott, összesen egy alkalommal? Akinek se a nevét nem tudja, se azt, hogy melyik városban lakik. Sőt valószínűleg már fel sem ismerné.

Mégis mi lenne ez ha nem hülyeség? Erre futja a Ti olyan hatalmas intelligencia hányadosotok?:)

Egyébként egyesek miért ringatják magukat abba az illúzióba, hogy például engem is bántott már? Miért kell többet beleképzelni a dolgokba mint ami?

Az ilyenekre szintén csak azt tudom mondani, hogy HÜLYESÉG!

Folytassátok csak a fröcsögést a téveszméken, a képzelgéseken, az illúziókon! Ez a ti pályátok úgy is:)

2013. júl. 7. 11:24
 52/62 anonim ***** válasza:
42%

"Keressen meg egy olyan nőt akit több mint 10 éve látott, összesen egy alkalommal? ez ha nem hülyeség? Erre futja a Ti olyan hatalmas intelligencia hányadosotok?:) "

Miért? A tiéd mire futja?

Egy olyan fontos tényt elfelejtettél közölni, hogy több mint 10 éve történt.

Nem gondolod, hogy ez a válaszok szempontjából fontos lett volna?

Úgyhogy nem tudom, kinek az intelligencia hányadosáról beszélünk.

2013. júl. 7. 11:36
 53/62 A kérdező kommentje:

"egy régi story"

A ti megfogalmazásotokban ez mit jelent?:) Tegnap előtt?:) Ja bocsi nem tudtam!:) Ha egyszer még kérdést teszek fel itt ígérem sokkal szájbarágósabb leszek:) Tény és való, hogy szükség van rá:)

2013. júl. 7. 11:40
 54/62 anonim ***** válasza:
67%

"egy régi story"

"A ti megfogalmazásotokban ez mit jelent?:) Tegnap előtt?:) "

Nem, a mi megfogalmazásunkban nem azt jelenti. De egy-két évvel ezelőtti történet is lehet régi.

Segítőkész embereket nem illik ilyen arrogáns stílusban "leoltani", ha úgy tetszik.

2013. júl. 7. 11:53
 55/62 anonim ***** válasza:
67%
Majd jön a kérdés tőled, hogy jaj a férjem nekifutásból jól pofánvágott, mi legyen?
2013. júl. 7. 12:03
 56/62 A kérdező kommentje:

Segítőkész emberek?:)) Hol vannak?:)

Itt 90%-ban csak agyatlan feministák vannak!

Pl.:

"Ultimátumot neki!!! Hogy lehet egy ilyen undorító ember a férjed? Dögöljön meg..."

Hmmm? Ő lenne a segítőkész ember mintapéldánya? És hány hasonló jellegű ideböfögés van még a kérdésben? Összeszámolod?

"Majd jön a kérdés tőled, hogy jaj a férjem nekifutásból jól pofánvágott, mi legyen?"

Ígérem akkor majd nem azt mondom, hogy nemrég hanem majd azt, hogy 1 nappal 13 órával 54 perccel és 10 másodperccel ezelőtt:))

De tényleg folytassátok csak. Némelyikőtök kifejezetten nevetséges!:)

Én mindenesetre befejeztem a hozzászólás írogatást. Elmondtam amit szerettem volna. Tehát azért van egy szint ami alá nem süllyedek. Nem vagyunk a többséggel egy intellektuális színvonalon!

2013. júl. 7. 12:09
 57/62 anonim ***** válasza:
62%
Büszke lehetsz a férjedre, hogy egy nőt az alkata miatt cikiz (remélem te nem hízol meg, mert akkor majd te is kapod az ívet) és még meg is üti! Dagadna a mellem, ha ilyen férjem lenne!
2013. júl. 7. 12:11
 58/62 anonim ***** válasza:
63%
Szép pár lesztek, az intelligencia hányadosotok összege lehet majdnem kiadja az erkélyi muskátlikét.
2013. júl. 7. 13:10
 59/62 anonim ***** válasza:
65%

Nézd, szép ez a fellengzős stílus, lehet itt példálózni a te iq-ddal, de mondjuk én leszállnék a magas lóról a helyedben.

Tudod nem az én férjem vert ájultra egy nőt, azért, mert megunta, hogy az alakját gúnyolják. Remélem majd ilyen jó példával jár elöl a gyerekeiteknek is. Igazán jó ember, büszke lehetsz rá.

Ha olyan nagy lenne az iq-d, elég okos lennél ahhoz is, hogy ne ilyen palit válassz. Nekem sikerült ;)

2013. júl. 7. 14:40
 60/62 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem az utóbb válaszolgató már nem is az eredeti kérdező. Az asszony már rég kiütve a kérdés miatt, helyette most a férj válaszolgat.:D
2013. júl. 7. 15:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!