Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szolnál hozzá, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnál hozzá, hogyha a férjedről kiderülne, hogy egyszer bántott egy nőt? Ráadásul nem is akárhogy!

Figyelt kérdés

Most tudtam meg egy régi storyt ami még az ismeretségünk előtt történ meg a férjemmel.

Egy buliban voltak a barátaival. Ilyen nyári tóparti fesztivál szerűségen. Ott valahogy belebotlottak egy nőbe akit elkezdtek csúfolni a kinézete miatt. Állítólag a nő nagyon nagy darab volt, meg szőrös és hasonlok. Azt mondja a férjem barátja, hogy úgy nézett ki a nő mint egy "NDK-s úszónő". Egyszercsak a nő megelégelte a gúnyolódást és a férjem egyik barátjának a fejéhez vágott egy hamutálat. Akinek felrepedt a szemöldökénél a bőr. Erre a férjem nekifutásból ököllel állba verte a nőt aki elájult.

Én nagyot csalódtam a férjemben, hogy képes volt egy nőt bántani!

Ti is csalódnátok a párotokban? Vagy csak én reagálom túl?

2013. jún. 9. 15:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
30%

"Kár, hogy a barát nem sérült súlyosabban...."

Épp olyan primitív vagy mint ők! Egy fokkal sem vagy jobb! Egy fokkal sem!

A Te értelmi szinted is épp, hogy egy óvodásét megüti!

2013. jún. 9. 15:44
 22/62 anonim ***** válasza:
76%

Szóval ott hagyták, majd folytatták tovább amit elkezdtek, évekkel később pedig röhögve mesélik el.

Uhh, hát gratula!

Engem szerintem a hányinger kapna el egy ilyen társaságtól, de hát ez Én vagyok.

2013. jún. 9. 15:48
 23/62 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy a férjem barátja viccesnek találja a storyt. Még a könnye is kicsordult a röhögéstől amikor elmesélte.

Elég jó fej haverjai lehetnek.....engem már ez is zavarna.

Majd a gyerekeknek is ezzel dicsekszik!

"apu és a barátja ok nélkül (az nem ok h valaki kövér)belekötött egy nőbe,majd félholtra verték,legyetek büszkék apucira,és nevessetek a csúnya dagadt nőn,hisz apu barátja is ezt teszi!!!"

pffff nem semmi

2013. jún. 9. 16:34
 24/62 anonim ***** válasza:
59%
Ebben az esetben én inkább amiatt akadnék ki, hogy ilyen paraszt módon csúfolnak vkit. Persze pofozkodni sem illik, de végül is fizikailag a nő támadt először...
2013. jún. 9. 16:37
 25/62 anonim ***** válasza:
77%

"Ha az én barátomat dobta volna fejbe egy hamutállal még fejbe is rugdostam volna!"

Nem azért,de ha a párom ilyen tapló kis óvodások módjára viselkedne,én sajnálnám is,de az is ott lenne bennem,hogy bizony azért jogos volt!

2013. jún. 9. 16:54
 26/62 anonim ***** válasza:
28%

Ugyanmár:)

Fiatalok voltak, nyilván elég rendesen ittasak és a nő aki a leírás alapján nem épp egy törékeny egyéniség komoly sérülést okozott az egyiküknek!

Nyilván hibásak voltak, persze! De a nő sem egy ártatlan bárányka! Nem kellene ezért már máglyára küldeni őket!:)

Vagy itt senkinek nincs olyan dolog a múltjában amire nem teljesen büszke?

2013. jún. 9. 17:03
 27/62 anonim ***** válasza:
81%

ma 17:03

nem!

én még sosem emeltem nőre kezet,meg ájultra meg főleg nem vertem,de tovább megyek! :)

Még a suliban sem csúfoltam a lányokat azért,mert pl ducik....tudom ciki vagyok

22/F

2013. jún. 9. 17:50
 28/62 anonim ***** válasza:
29%

"Kár, hogy a barát nem sérült súlyosabban...."

Szerintem meg ez egy nagyon vicces mondat. :D

2013. jún. 9. 19:11
 29/62 anonim ***** válasza:
76%

Miért mit kellett volna csinálnia a nőnek?

A végtelenségig tűrni, hogy pár részeg idióta csúfolja?

A válaszom pedig az, hogy csalódnék persze, mert a férjed barátja iszonyat primitív ember lehet, és sajnos a férjed is az ezek alapján. Nem hiába mondják, hogy madarat tolláról, embert barátjáról.

2013. jún. 9. 19:39
 30/62 anonim ***** válasza:
69%
amúgy nem félsz kérdező,hogy ha meghízol egy kicsit,akkor majd téged is szapulni,piszkálni fog?
2013. jún. 9. 19:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!