Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál hozzá, hogyha a férjedről kiderülne, hogy egyszer bántott egy nőt? Ráadásul nem is akárhogy!
Most tudtam meg egy régi storyt ami még az ismeretségünk előtt történ meg a férjemmel.
Egy buliban voltak a barátaival. Ilyen nyári tóparti fesztivál szerűségen. Ott valahogy belebotlottak egy nőbe akit elkezdtek csúfolni a kinézete miatt. Állítólag a nő nagyon nagy darab volt, meg szőrös és hasonlok. Azt mondja a férjem barátja, hogy úgy nézett ki a nő mint egy "NDK-s úszónő". Egyszercsak a nő megelégelte a gúnyolódást és a férjem egyik barátjának a fejéhez vágott egy hamutálat. Akinek felrepedt a szemöldökénél a bőr. Erre a férjem nekifutásból ököllel állba verte a nőt aki elájult.
Én nagyot csalódtam a férjemben, hogy képes volt egy nőt bántani!
Ti is csalódnátok a párotokban? Vagy csak én reagálom túl?
"Kár, hogy a barát nem sérült súlyosabban...."
Épp olyan primitív vagy mint ők! Egy fokkal sem vagy jobb! Egy fokkal sem!
A Te értelmi szinted is épp, hogy egy óvodásét megüti!
Szóval ott hagyták, majd folytatták tovább amit elkezdtek, évekkel később pedig röhögve mesélik el.
Uhh, hát gratula!
Engem szerintem a hányinger kapna el egy ilyen társaságtól, de hát ez Én vagyok.
Amúgy a férjem barátja viccesnek találja a storyt. Még a könnye is kicsordult a röhögéstől amikor elmesélte.
Elég jó fej haverjai lehetnek.....engem már ez is zavarna.
Majd a gyerekeknek is ezzel dicsekszik!
"apu és a barátja ok nélkül (az nem ok h valaki kövér)belekötött egy nőbe,majd félholtra verték,legyetek büszkék apucira,és nevessetek a csúnya dagadt nőn,hisz apu barátja is ezt teszi!!!"
pffff nem semmi
"Ha az én barátomat dobta volna fejbe egy hamutállal még fejbe is rugdostam volna!"
Nem azért,de ha a párom ilyen tapló kis óvodások módjára viselkedne,én sajnálnám is,de az is ott lenne bennem,hogy bizony azért jogos volt!
Ugyanmár:)
Fiatalok voltak, nyilván elég rendesen ittasak és a nő aki a leírás alapján nem épp egy törékeny egyéniség komoly sérülést okozott az egyiküknek!
Nyilván hibásak voltak, persze! De a nő sem egy ártatlan bárányka! Nem kellene ezért már máglyára küldeni őket!:)
Vagy itt senkinek nincs olyan dolog a múltjában amire nem teljesen büszke?
ma 17:03
nem!
én még sosem emeltem nőre kezet,meg ájultra meg főleg nem vertem,de tovább megyek! :)
Még a suliban sem csúfoltam a lányokat azért,mert pl ducik....tudom ciki vagyok
22/F
"Kár, hogy a barát nem sérült súlyosabban...."
Szerintem meg ez egy nagyon vicces mondat. :D
Miért mit kellett volna csinálnia a nőnek?
A végtelenségig tűrni, hogy pár részeg idióta csúfolja?
A válaszom pedig az, hogy csalódnék persze, mert a férjed barátja iszonyat primitív ember lehet, és sajnos a férjed is az ezek alapján. Nem hiába mondják, hogy madarat tolláról, embert barátjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!