Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál hozzá, hogyha a férjedről kiderülne, hogy egyszer bántott egy nőt? Ráadásul nem is akárhogy!
Most tudtam meg egy régi storyt ami még az ismeretségünk előtt történ meg a férjemmel.
Egy buliban voltak a barátaival. Ilyen nyári tóparti fesztivál szerűségen. Ott valahogy belebotlottak egy nőbe akit elkezdtek csúfolni a kinézete miatt. Állítólag a nő nagyon nagy darab volt, meg szőrös és hasonlok. Azt mondja a férjem barátja, hogy úgy nézett ki a nő mint egy "NDK-s úszónő". Egyszercsak a nő megelégelte a gúnyolódást és a férjem egyik barátjának a fejéhez vágott egy hamutálat. Akinek felrepedt a szemöldökénél a bőr. Erre a férjem nekifutásból ököllel állba verte a nőt aki elájult.
Én nagyot csalódtam a férjemben, hogy képes volt egy nőt bántani!
Ti is csalódnátok a párotokban? Vagy csak én reagálom túl?
37-esnek igaza van. Kérjen bocsánatot a nőtől, vagy elválok tőle.
Aztán ha meg te hízol meg, akkor téged ver agyon, vagy mégis mit képzel magáról?
Nem érezném magam érzelmileg sem fizikailag biztonságban, ha ennyire primitív férfihez lennék kötve. Születik egy kislányotok, aki NDK-s úszónő alkatú lesz, és a férjed kidobja egy meggondolatlan pillanatban az ablakon? Vagy csak lelki nyomorékot csinál belőle? Idióta. Olyan igazi náci alkatú férfi, ha valaki más mint én akkor dögöljön meg? Idióta.
A férjed is nevet az egészen vagy már megbánta?
Mert egyikünk se bűntelen de sokat számít hogy megbánta e...
Amúgy igaza van annak aki azt mondja a nő is hibás.
De egy fejcsóválásnál többet nem érdemelt volna meg. A barát is megérdemel annyi megjegyzést hogy ezt megérdemelte.
Azonban nagy tévedés hogy a nő ütött előbb: szavakkal is lehet ütni.
Ha tudnak viselkedni nem repült volna a hamutálca...
Azért született pár több mint nevetséges válasz:))
Főleg az ilyen ultimátumos hülyeségek:))
uhh. Az nem szó, hogy csalódnék. De ez persze attól is függ, hogy ő most hogy áll hozzá. Ő is röhög, és viccesnek találja?
Az biztos, hogy egész máshogy néznék rá onnantól, hogy ez kiderült. Egy ismerősömről derült ki hasonló story. Tökre meglepett. Azóta más szemmel nézem, és meg kell, hogy mondjam, hogy látom rajta az agressziót azóta, nem lennék a felesége helyében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!