Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál hozzá, hogyha a férjedről kiderülne, hogy egyszer bántott egy nőt? Ráadásul nem is akárhogy!
Most tudtam meg egy régi storyt ami még az ismeretségünk előtt történ meg a férjemmel.
Egy buliban voltak a barátaival. Ilyen nyári tóparti fesztivál szerűségen. Ott valahogy belebotlottak egy nőbe akit elkezdtek csúfolni a kinézete miatt. Állítólag a nő nagyon nagy darab volt, meg szőrös és hasonlok. Azt mondja a férjem barátja, hogy úgy nézett ki a nő mint egy "NDK-s úszónő". Egyszercsak a nő megelégelte a gúnyolódást és a férjem egyik barátjának a fejéhez vágott egy hamutálat. Akinek felrepedt a szemöldökénél a bőr. Erre a férjem nekifutásból ököllel állba verte a nőt aki elájult.
Én nagyot csalódtam a férjemben, hogy képes volt egy nőt bántani!
Ti is csalódnátok a párotokban? Vagy csak én reagálom túl?
nem azért,de az 5-ös kivételével,ki a csávókat védi ("csak mert csúfolták, akkor azért szerintem nem olyan meglepő, hogy behúzott neki egyet.") miért lett mindenki más lepontozva?
Szerintem meg az nem meglepő kedves 5-ös,hogy kaptak a pofájukba,teljesen jogos!
Szánalmas egy nőt csúfolni,ráadásul a testalkata miatt!
Kérdésre:
Én is nagyot csalódnék!
"Brünhilda"?
Istenem ennyi tapló embert :)
Komolyan az ilyen paraszt stílusú kis tanyasi csávóktól (messze vannak a Férfi kategóriától)nekem is kinyílik a bicska a zsebemben!
Ilyen stílussal miért csodálkoznak hogy szájba veri őket valaki?
Én nem vagyok se csúnya,se kövér,de ha duci lennék,és valaki ilyet szólna be nekem,biztos kapna egy sallert!
ma 15:18
20 évesen azért már elvileg felnőtt férfi,nem taknyos tini....ezek szerint elégé primitív lehet...
lehet már nem is brünhilda a neve, hanem gyula!
és bajsza van!
kérdező!
azt nem írtad, h utána rá is számoltak?(technikai KO volt)
vagy feltudott még kelni?
Hmm... érdekes. Amikor férfi üt nőt, akkor sokan megemlítik, hogy egy nőnek tudnia kell, mikor fogja be a száját. Itt a "férfinak" nem kellett volna tudnia, hogy fogja be a száját?
Egyébként engem az is zavarna, ha férfit csúfoltak volna és ütött volna ki. Egyszerűen primitív.
Nem tudott felkelni! Teljesen elájult!
Azt nem tudni mi lett vele mert nem várták meg míg felébredt. Miután a férjem kiütötte a nőt összeszedték a barátjukat és elmentek a kórházba összevarratni a szemöldökét aztán folytatták az ivászatot.
Amúgy a férjem barátja viccesnek találja a storyt. Még a könnye is kicsordult a röhögéstől amikor elmesélte.
A férjed barátja reménytelenül primitív.
Az egész társaság óvodás szinten volt, ha valakit a külseje miatt bántanak. Az meg, hogy meg is üti, ráadásul ököllel, úgy, hogy a másik elájul, az nem csak primitívség. Talán 20 évesen normálisan kell viselkedni, elvégre a nő nem ok nélkül vágta hozzájuk a hamutartót...
Kár, hogy a barát nem sérült súlyosabban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!