Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szolnál hozzá, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnál hozzá, hogyha a férjedről kiderülne, hogy egyszer bántott egy nőt? Ráadásul nem is akárhogy!

Figyelt kérdés

Most tudtam meg egy régi storyt ami még az ismeretségünk előtt történ meg a férjemmel.

Egy buliban voltak a barátaival. Ilyen nyári tóparti fesztivál szerűségen. Ott valahogy belebotlottak egy nőbe akit elkezdtek csúfolni a kinézete miatt. Állítólag a nő nagyon nagy darab volt, meg szőrös és hasonlok. Azt mondja a férjem barátja, hogy úgy nézett ki a nő mint egy "NDK-s úszónő". Egyszercsak a nő megelégelte a gúnyolódást és a férjem egyik barátjának a fejéhez vágott egy hamutálat. Akinek felrepedt a szemöldökénél a bőr. Erre a férjem nekifutásból ököllel állba verte a nőt aki elájult.

Én nagyot csalódtam a férjemben, hogy képes volt egy nőt bántani!

Ti is csalódnátok a párotokban? Vagy csak én reagálom túl?

2013. jún. 9. 15:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
79%

nem azért,de az 5-ös kivételével,ki a csávókat védi ("csak mert csúfolták, akkor azért szerintem nem olyan meglepő, hogy behúzott neki egyet.") miért lett mindenki más lepontozva?

Szerintem meg az nem meglepő kedves 5-ös,hogy kaptak a pofájukba,teljesen jogos!

Szánalmas egy nőt csúfolni,ráadásul a testalkata miatt!

Kérdésre:

Én is nagyot csalódnék!

2013. jún. 9. 15:17
 12/62 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom hány éves volt a férjed,amikor ez történt,de elég nagy primitívségre vall.Eleve többen csúfolnak valakit,aztán olyanért bántja,ami nem is vele történt.De gondolom,ha őt csúfolták volna,szó nélkül tűrte volna....
2013. jún. 9. 15:17
 13/62 A kérdező kommentje:
20 év körüliek voltak.
2013. jún. 9. 15:18
 14/62 anonim ***** válasza:
83%

"Brünhilda"?

Istenem ennyi tapló embert :)

Komolyan az ilyen paraszt stílusú kis tanyasi csávóktól (messze vannak a Férfi kategóriától)nekem is kinyílik a bicska a zsebemben!

Ilyen stílussal miért csodálkoznak hogy szájba veri őket valaki?

Én nem vagyok se csúnya,se kövér,de ha duci lennék,és valaki ilyet szólna be nekem,biztos kapna egy sallert!

2013. jún. 9. 15:20
 15/62 anonim ***** válasza:
82%

ma 15:18

20 évesen azért már elvileg felnőtt férfi,nem taknyos tini....ezek szerint elégé primitív lehet...

2013. jún. 9. 15:21
 16/62 anonim ***** válasza:
38%

lehet már nem is brünhilda a neve, hanem gyula!

és bajsza van!

2013. jún. 9. 15:25
 17/62 anonim ***** válasza:
34%

kérdező!

azt nem írtad, h utána rá is számoltak?(technikai KO volt)

vagy feltudott még kelni?

2013. jún. 9. 15:27
 18/62 anonim ***** válasza:
73%

Hmm... érdekes. Amikor férfi üt nőt, akkor sokan megemlítik, hogy egy nőnek tudnia kell, mikor fogja be a száját. Itt a "férfinak" nem kellett volna tudnia, hogy fogja be a száját?

Egyébként engem az is zavarna, ha férfit csúfoltak volna és ütött volna ki. Egyszerűen primitív.

2013. jún. 9. 15:33
 19/62 A kérdező kommentje:

Nem tudott felkelni! Teljesen elájult!

Azt nem tudni mi lett vele mert nem várták meg míg felébredt. Miután a férjem kiütötte a nőt összeszedték a barátjukat és elmentek a kórházba összevarratni a szemöldökét aztán folytatták az ivászatot.

Amúgy a férjem barátja viccesnek találja a storyt. Még a könnye is kicsordult a röhögéstől amikor elmesélte.

2013. jún. 9. 15:36
 20/62 anonim ***** válasza:
79%

A férjed barátja reménytelenül primitív.

Az egész társaság óvodás szinten volt, ha valakit a külseje miatt bántanak. Az meg, hogy meg is üti, ráadásul ököllel, úgy, hogy a másik elájul, az nem csak primitívség. Talán 20 évesen normálisan kell viselkedni, elvégre a nő nem ok nélkül vágta hozzájuk a hamutartót...

Kár, hogy a barát nem sérült súlyosabban....

2013. jún. 9. 15:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!