Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szolnál hozzá, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnál hozzá, hogyha a férjedről kiderülne, hogy egyszer bántott egy nőt? Ráadásul nem is akárhogy!

Figyelt kérdés

Most tudtam meg egy régi storyt ami még az ismeretségünk előtt történ meg a férjemmel.

Egy buliban voltak a barátaival. Ilyen nyári tóparti fesztivál szerűségen. Ott valahogy belebotlottak egy nőbe akit elkezdtek csúfolni a kinézete miatt. Állítólag a nő nagyon nagy darab volt, meg szőrös és hasonlok. Azt mondja a férjem barátja, hogy úgy nézett ki a nő mint egy "NDK-s úszónő". Egyszercsak a nő megelégelte a gúnyolódást és a férjem egyik barátjának a fejéhez vágott egy hamutálat. Akinek felrepedt a szemöldökénél a bőr. Erre a férjem nekifutásból ököllel állba verte a nőt aki elájult.

Én nagyot csalódtam a férjemben, hogy képes volt egy nőt bántani!

Ti is csalódnátok a párotokban? Vagy csak én reagálom túl?

2013. jún. 9. 15:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
49%
Ez sok mindentől függ, pl. attól is, hogy most milyen a férjed. Én kövér vagyok és eleve furának tartom, ha vadidegenek beszólnak valakinek, mert kövér. Nyilván mindenkinek meg van a véleménye, de ezt nem kell közölni. Én is szoktam látni számomra fura kinézetű embereket, mégsem kötök bele. Szóval itt ez a probléma. Az én férjem 16-17 éves korában járt egy lánnyal, ő volt az első szerelme. Aztán kiderült, hogy a lány állandóan hazudozott neki, megcsalta, volt, hogy egyszerre 2 palival. Szóval, mint kiderült elég nagy ribi volt, a férjem meg nem vett észre semmit. Na, őt verte meg. Én ezen simán túl tudom tenni, magam, mert megértem. Azóta sem bántott nőt soha, természetesen engem sem, és ennek 20éve. Nekem ez nem okozott gondot, csalódást. Lehet, valakinek ez is csalósdás lenne.
2013. jún. 9. 22:38
 32/62 anonim ***** válasza:
77%

Nekem ugyanúgy fájna az is hogy így megaláznak szóban egy nőt. 12 éves neveletlen parasztoktól elmegy, de 20 évesen már kellene hogy legyen esze. Megütni is nagyon gáz volt, hiszen ti kezdtétek az egészet.

Megint más ha utána a háta mögött röhögnek rajta, de így beszólogatni gusztustalan.

2013. jún. 10. 14:53
 33/62 anonim ***** válasza:
57%

hát elég durva reakció az biztos. erős túlzás volt ököllel megütni!

érdekes, én sose vágtam hozzá senkihez semmit, pedig engem is bántottak vad idegenek a külsőm miatt. de csak az igazat mondták.

a csaj miért sértődik meg? ha nem tetszik, menjen el és kész, nem kell súlyos sérülést okozni, csak mert csúfolódtak vele... velem is megtették, nagy ügy....

a pasi meg is halhatott volna ha úgy találja el...

igen, túlzás volt, ahogy a férjed reagált, de a csaj se volt ártatlan bárányka.

annó mikor a férjemmel elkezdtünk járni, elmesélte (hogy ne mástól tudjam meg), hogy volt egy csaj akivel szóváltásba került, és a csaj leköpte, ezért a férjem adott neki egy pofont (nyitott tenyérrel). én ezt úgy vettem, hogy meg is érdemelte. elég undorító dolog azzal megalázni valakit, hogy leköpi, legyen az nő vagy férfi.

Én nem vagyok híve annak, hogy nőt megütni semmilyen körülmények között nem szabad. Néha igen is vannak helyzetek amikor bizony megérdemlik! Itt most nem agyonverésre gondolok!

Tény, hogy durva volt a férjed, de egy ilyen múltbéli dolgot nem kéne szerintem rávetíteni a kettőtök dolgára. Max akkor ha te leszel a következő boxzsák!

27/N

2013. jún. 13. 02:33
 34/62 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem meg körülményektől függetlenül kegyetlen ostoba dolog a verekedés. Gondolom az ide kommentelő hős amazonok azt a szituációt még nem képzelték el, amikor őket tenyereli taknyon a szeretett párjuk, mert remélem azt nem gondoljátok, hogy titeket nem fog, ha nem tetszik neki valami...
2013. jún. 29. 19:53
 35/62 anonim ***** válasza:
54%
A nőt sem akarom menteni, mert tény és való, hogy nem cselekedett helyesen. De szerintem jóval kevesebb megfontoltság és agresszió egy hamutálat nekidobni valakinek, mint NEKIFUTÁSBÓL ököllel állba verni.
2013. jún. 29. 21:30
 36/62 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként a nőt ott hagyták ájultan? Azt írtad, hogy "összeszedték", de nem várták meg, míg magához tér. Mentőt hívtak, vagy mi? Én is nagyot csalódtam volna, de ha most visszagondolva már bánja, elítéli az akkori tettét, akkor azért nincs akkora gáz.
2013. jún. 29. 21:33
 37/62 anonim ***** válasza:
75%

Szerencsétlen nőt bántják, megverik, otthagyják, csak mert kövér, és a bántásra azzal reagált, hogy egy hamutállal megdobott egy pasit. A nők nagy része nem tud célozni, valószínűleg nem direkt dobta fejen, lehet, csak feléjük vágta, talán, hogy befogják a pofájukat.

Az meg, hogy ezt nevetve mesélik, miközben lehet egy életre lelkinyomorékot csináltak valakiből az a csúcs. Szerintetek az a nő hogy érezte magát? Megalázta 2 pasi, és mikor megvédte magát, még úgy bevertek neki, hogy elájult. És OTTHAGYTÁK!

Én ultimátumot adnék a férjemnek. Vagy valami úton módon bocsánatot kér a nőtől, vagy válok. (Ezzel nem leszek népszerű)

2013. jún. 29. 21:45
 38/62 anonim ***** válasza:
62%

"Én ultimátumot adnék a férjemnek. Vagy valami úton módon bocsánatot kér a nőtől, vagy válok. (Ezzel nem leszek népszerű)"

Nem is rossz ötlet.

Én mindenesetre felpontoztalak.

2013. jún. 29. 21:54
 39/62 anonim ***** válasza:
46%

Az egészet a pasik kezdték. Nő vagyok, pici, gyenge. Nem fogok beszólni nálam nagyobb embereknek, hogy hogy néznek ki. (Nemcsak azért, mert nagyobbak nálam, hanem mert már nem vagyok ovis, hogy valakit a kinézete miatt csúfoljak.)

Itt valószínűleg a pasik nem féltek attól, hogy a nő tettleg megtorolja az őt ért sértést, hisz nekik soha nem mondta senki, hogy tudd, mikor fogd be a pofád, hogy ne csattanjon a pofon.

2013. jún. 29. 22:06
 40/62 anonim válasza:
34%
Elég undorító ha egy férfi megüt egy nőt !! De lehet azóta megváltozott a férjed, és ha semmi jelét nem tapasztalod "ennek a viselkedésnek" ,akkor felejtsd el szerintem. De tényleg ha nagyon zaklat a dolog, beszélj erről vele. Az hátha segít : )
2013. jún. 29. 22:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!