Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál hozzá, hogyha a férjedről kiderülne, hogy egyszer bántott egy nőt? Ráadásul nem is akárhogy!
Most tudtam meg egy régi storyt ami még az ismeretségünk előtt történ meg a férjemmel.
Egy buliban voltak a barátaival. Ilyen nyári tóparti fesztivál szerűségen. Ott valahogy belebotlottak egy nőbe akit elkezdtek csúfolni a kinézete miatt. Állítólag a nő nagyon nagy darab volt, meg szőrös és hasonlok. Azt mondja a férjem barátja, hogy úgy nézett ki a nő mint egy "NDK-s úszónő". Egyszercsak a nő megelégelte a gúnyolódást és a férjem egyik barátjának a fejéhez vágott egy hamutálat. Akinek felrepedt a szemöldökénél a bőr. Erre a férjem nekifutásból ököllel állba verte a nőt aki elájult.
Én nagyot csalódtam a férjemben, hogy képes volt egy nőt bántani!
Ti is csalódnátok a párotokban? Vagy csak én reagálom túl?
Nekem ugyanúgy fájna az is hogy így megaláznak szóban egy nőt. 12 éves neveletlen parasztoktól elmegy, de 20 évesen már kellene hogy legyen esze. Megütni is nagyon gáz volt, hiszen ti kezdtétek az egészet.
Megint más ha utána a háta mögött röhögnek rajta, de így beszólogatni gusztustalan.
hát elég durva reakció az biztos. erős túlzás volt ököllel megütni!
érdekes, én sose vágtam hozzá senkihez semmit, pedig engem is bántottak vad idegenek a külsőm miatt. de csak az igazat mondták.
a csaj miért sértődik meg? ha nem tetszik, menjen el és kész, nem kell súlyos sérülést okozni, csak mert csúfolódtak vele... velem is megtették, nagy ügy....
a pasi meg is halhatott volna ha úgy találja el...
igen, túlzás volt, ahogy a férjed reagált, de a csaj se volt ártatlan bárányka.
annó mikor a férjemmel elkezdtünk járni, elmesélte (hogy ne mástól tudjam meg), hogy volt egy csaj akivel szóváltásba került, és a csaj leköpte, ezért a férjem adott neki egy pofont (nyitott tenyérrel). én ezt úgy vettem, hogy meg is érdemelte. elég undorító dolog azzal megalázni valakit, hogy leköpi, legyen az nő vagy férfi.
Én nem vagyok híve annak, hogy nőt megütni semmilyen körülmények között nem szabad. Néha igen is vannak helyzetek amikor bizony megérdemlik! Itt most nem agyonverésre gondolok!
Tény, hogy durva volt a férjed, de egy ilyen múltbéli dolgot nem kéne szerintem rávetíteni a kettőtök dolgára. Max akkor ha te leszel a következő boxzsák!
27/N
Szerencsétlen nőt bántják, megverik, otthagyják, csak mert kövér, és a bántásra azzal reagált, hogy egy hamutállal megdobott egy pasit. A nők nagy része nem tud célozni, valószínűleg nem direkt dobta fejen, lehet, csak feléjük vágta, talán, hogy befogják a pofájukat.
Az meg, hogy ezt nevetve mesélik, miközben lehet egy életre lelkinyomorékot csináltak valakiből az a csúcs. Szerintetek az a nő hogy érezte magát? Megalázta 2 pasi, és mikor megvédte magát, még úgy bevertek neki, hogy elájult. És OTTHAGYTÁK!
Én ultimátumot adnék a férjemnek. Vagy valami úton módon bocsánatot kér a nőtől, vagy válok. (Ezzel nem leszek népszerű)
"Én ultimátumot adnék a férjemnek. Vagy valami úton módon bocsánatot kér a nőtől, vagy válok. (Ezzel nem leszek népszerű)"
Nem is rossz ötlet.
Én mindenesetre felpontoztalak.
Az egészet a pasik kezdték. Nő vagyok, pici, gyenge. Nem fogok beszólni nálam nagyobb embereknek, hogy hogy néznek ki. (Nemcsak azért, mert nagyobbak nálam, hanem mert már nem vagyok ovis, hogy valakit a kinézete miatt csúfoljak.)
Itt valószínűleg a pasik nem féltek attól, hogy a nő tettleg megtorolja az őt ért sértést, hisz nekik soha nem mondta senki, hogy tudd, mikor fogd be a pofád, hogy ne csattanjon a pofon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!