Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem szörnyű dolgokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szörnyű dolgokat csinál velem. Mit tegyek? Lent folytatom bővebben

Figyelt kérdés
a férjem már évek óta rendszeresen megüt, ez egy ideig csak egy-két pofon esetleg hajhúzás volt, de már ököllel is hasba vágott a múltkor. nagyon félek, hogyan szoktathatnám le erről? nem akarom,hogy elfajuljon a dolog, de nagyon szeretem őt.
2013. máj. 31. 23:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim válasza:
5%
53-as vagyok. Nem mondtam hogy helyeslem, hogy bántalmazzák az asszonyt. És büszke sem vagyok rá. És azt sem mondtam, hogy minden "vadbarom" meg fog változni. Én csak azt meséltem el, hogy nálunk hogy volt. Volt egy fél éves fiam, terhes voltam a kislányunkkal...a férjem mint a legtöbb egyke el volt nagyon kényeztetve. És azt sem mondtam, hogy könnyű volt. Sőt nem sok hiányzott hogy a picivel és a másodikkal, aki még meg sem született, felpakoljak és otthagyjam. De nem tettem. És nem bántam meg, mert az évek során sokat változott a férjem. Azt pedig , hogy én vagyok az " úr a háznál" nem úgy értettem, hogy én vagyok a parancsoló....egyszerűen a legtöbb dologban én dönthetek, legyen ez a gyerekek iskoláztatása, vagy olyasmi, hogy rácsatlakozzunk-e vagy se a városi csatornarendszerre, a pénz költése....stb. És igaz, hogy sokkal figyelmesebb és kedvesebb hozzám mint házasságunk első éveiben. Húszonpár év sok idő, mindenki változhat. Azt is mondták már sokan,igaz, hogy birkatürelmem van. Még csak egy dolog - egyetemi végzettségű vagyok, a férjem középiskalát végzett. Tanárnő vagyok, ő lakatos. És a fizetésem sokkal nagyobb mint az övé - igy nem az anyagiak döntöttek.
2013. jún. 1. 13:25
 72/76 anonim ***** válasza:

Ja, nekem is a Mostmár elég c. film jutott eszembe...

Majd azért írd le, hogy mi lett a vége, kérdező!

2013. jún. 1. 14:25
 73/76 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb hagyd el az ilyen vadbarmot. Én 20 éve jártam ilyen cipőben. Szüleimnél megvolt mindenem. Fiam azóta felnőtt, hamarosn végez az egyetemen. Sajnos apja és új családja ellenem nevelték. Ő férfi szemmel helyesnek tartja az ilyet. A saját boldogságodat keresd. A kislányod külön is tarthatja az apával a kapcsolatot.
2013. jún. 1. 15:43
 74/76 anonim ***** válasza:
Szegény anyám úgy tanított: Asszonynak tűrni, szenvedni kell. Nekem az anyósom is kretén volt. Szüleim is azon voltak a végén, hogy váljak el.
2013. jún. 1. 15:48
 75/76 anonim ***** válasza:

"beadhatom a válópert, de a kislányonak az csak rossz lesz... én pontosan hogy az ő érdekeit néztem"

(Idáig olvastam tovább nem.)

Lehet, hogy 3 év múlva már az lett volna a kislányodnak a jobb, ha mégis beadtad volna a válópert. Aztán meg majd fogod a fejed.

Vagy ne adjon isten lehet, hogy nem csak verni fogja hanem... valami rosszabb dolgot is művelni fog vele.

Lehet, hogy most nem, de majd később.

Amúgy is ha képes volt megütni 1 nőt, aki a saját felesége az már nem is férfi. (és gondolom nem szolgáltál rá, de ha mégis akkor se kell megütni)

Apám is néha verte anyámat, és én megesküdtem, hogy soha nem fogok bántani nőt.

De ez nem ide tartozik.

Szerintem add be a válópert, és költözzetek el.

Ennyit tudtam mondani, többi rajtad múlik.

2013. jún. 2. 18:13
 76/76 Anonymus1133 válasza:

Bocs hogy így megkérdezem ,de mivel foglalkozik a férjed?

Csak azért mert lehet hogy a munkája miatt vannak ezek a kitörései.

2013. jún. 9. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!