Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem szörnyű dolgokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szörnyű dolgokat csinál velem. Mit tegyek? Lent folytatom bővebben

Figyelt kérdés
a férjem már évek óta rendszeresen megüt, ez egy ideig csak egy-két pofon esetleg hajhúzás volt, de már ököllel is hasba vágott a múltkor. nagyon félek, hogyan szoktathatnám le erről? nem akarom,hogy elfajuljon a dolog, de nagyon szeretem őt.
2013. máj. 31. 23:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
22%
Ez kamu. Mert ha igaz lenne akkor már rég feljelentetted volna.
2013. jún. 1. 08:04
 52/76 anonim ***** válasza:
64%
Régi mondás, aki egyszer megüt az máskor is megteszi. Egyébként ez fizikum kérdése. van ahol nő ver férfit. Ahogy nő majd a lányod egyre kevesebb tekintélyed lesz előtte. Ha ilyen szolgalelkű maradsz tönkre megy az életed, és az is lehet, hogy egyszer csak a férjed hagy el. én hasonló helyzetből 2. év után menekültem. A te életed a te döntésed mindez. beszéld meg ezt a férjeddel, bár én azt mondom nem fog megváltozni.
2013. jún. 1. 08:09
 53/76 anonim válasza:
0%
Ellen kell mondanom sok válaszadónak. Huszonhat éve vagyunk házasok és a férjem jobban tisztel meg szeret mindt házasságunk első éviben. Sokszor megütött, párhónapos terhes voltam mikor úgy megrugdosott hogy csupa kék volt a hátsó felem, ki is dobott a szobából hogy az újjam eltört... ne részletezzem. Azt tartom, hogy a türelem meg szeretet nagy fegyver lehet. Az évek során lassanként megváltozott. Nem mondom , hogy könnyű volt, de ma ott tartunk, hogy valójában én vagyok az úr a házban.
2013. jún. 1. 08:12
 54/76 anonim ***** válasza:
100%

Úgyse fogja elhagyni, mivel állandóan csak a kifogásokat keresi a kérdező, állandóan végi a válaszaiban.

Ha egyszer megtette máskor is megfogja, és ez tény, hogy csak rosszabb lesz. A gyerek meg nem hülye, igenis érzi.

A bántalmazott nők 90%-a állítja, hogy szereti a férjét. Persze.

2013. jún. 1. 08:29
 55/76 anonim ***** válasza:
100%
53-as, te egy birka vagy ha ezt tűrted...egy ilyen embert nem lehet szeretni!
2013. jún. 1. 08:36
 56/76 anonim ***** válasza:
100%
Kiherélném azt, aki terhes nőt üt meg, az már tényleg mindennek a teteje!!!!!
2013. jún. 1. 08:54
 57/76 anonim ***** válasza:
100%

"Ellen kell mondanom sok válaszadónak. Huszonhat éve vagyunk házasok és a férjem jobban tisztel meg szeret mindt házasságunk első éviben. Sokszor megütött, párhónapos terhes voltam mikor úgy megrugdosott hogy csupa kék volt a hátsó felem, ki is dobott a szobából hogy az újjam eltört... ne részletezzem. Azt tartom, hogy a türelem meg szeretet nagy fegyver lehet. Az évek során lassanként megváltozott. Nem mondom , hogy könnyű volt, de ma ott tartunk, hogy valójában én vagyok az úr a házban."

Jó nagy úr lehetsz a háznál vérző orral...türelem, meg szeretet???? gondolod ez mind elég egy vadbaromhoz?

2013. jún. 1. 09:11
 58/76 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kamu. Kisértetiesen hasonlt véletlenül a Most már elég! c. filmre. És azt se tartom kizártnak, hogy ugyanaz a kérdező bujtogat minket, akitől a férje elvette az újszülött gyerekét...

Nagyon hasonló a stílus...

2013. jún. 1. 09:17
 59/76 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, arra az idiótára emlékszem!

Két napja szült és a férje kijelentette a kórházban, hogy haza már nem mehet...

2013. jún. 1. 09:31
 60/76 anonim ***** válasza:
100%
53. te nem vagy normális, és még büszke is vagy rá, hogy egy ilyen hülye állattal élsz együtt? Az lett volna az első és utolsó pont, hogy terhesen bántani mer. Szerinted ez helyes? Szeretet, meg türelem? Legalább ne reklámozd már, ha már ennyi eszed volt...
2013. jún. 1. 09:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!