Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szörnyű dolgokat csinál velem. Mit tegyek? Lent folytatom bővebben
Figyelt kérdés
a férjem már évek óta rendszeresen megüt, ez egy ideig csak egy-két pofon esetleg hajhúzás volt, de már ököllel is hasba vágott a múltkor. nagyon félek, hogyan szoktathatnám le erről? nem akarom,hogy elfajuljon a dolog, de nagyon szeretem őt.2013. máj. 31. 23:07
21/76 anonim válasza:
Nem, a kislányodnak akkor lesz rossz, ha majd előtte ver össze, vagy ha őt üti majd...
22/76 anonim válasza:
a férjednek nincsenek merevedési problémái?
23/76 A kérdező kommentje:
egyrészt, nem a pénze miatt szeretem! egyáltalán nem ismersz, ne mondd meg nekem, hogy mi miatt szeretem. utálom a pénzét, a kur.va bmwjébe sem ülök bele egyszer sem, mert egyszerűen hányok, hogy a pénz miatt történik ez a családunkkal. boldogok voltunk ,ameddig nem kereste ennyire hülyére magát. az után jött az összes stressz és fájdalom. 10 éves korom óta ismerem, azóta "járunk", persze 15 évesen csókolóztunk először, nem tudom olyan könnyen elhagyni. több mint fél életemet vele töltöttem le...
2013. máj. 31. 23:44
24/76 anonim válasza:
Lányodnak az biztos nagyon jó példa, hogy az apja megveri az anyját, remek példa van előtte, aztán majd ő is ilyen "remek" férfit fog maga mellé keresni, mert az lesz a természetes
25/76 anonim válasza:
Az oké, de most már van egy gyereked, és ő kéne hogy fontosabb legyen, hogy megmentsd egy ilyen embertől...
26/76 A kérdező kommentje:
a lányunk semmit nem lát az egészből!
2013. máj. 31. 23:45
28/76 A kérdező kommentje:
a kislányom a legfontosabb, tényleg imádja az apját, jobban is sajnos, mint engem... és az apja is őt, az apjának sok ilyen idegrohama van, (persze nem a gyerek előtt!!) és csak az tudja lenyugtatni, ha odabújhat a kicsinkhez, vagy ha együtt jászthatnak vagy mesét olvashat neki. ő a legnagyobb öröme az életben, sosem ártana neki, én tudom!
2013. máj. 31. 23:46
29/76 anonim válasza:
Nem látja, hogy boldogtalan vagy, meg azt, hogy az apja erőszakos? Nem hülye, hanem gyerek! Érzi. Ezzel teszed tönkre az életét.
30/76 anonim válasza:
Gondolom te is azt gondoltad, hogy neked sem fog ártani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!