Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem szörnyű dolgokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szörnyű dolgokat csinál velem. Mit tegyek? Lent folytatom bővebben

Figyelt kérdés
a férjem már évek óta rendszeresen megüt, ez egy ideig csak egy-két pofon esetleg hajhúzás volt, de már ököllel is hasba vágott a múltkor. nagyon félek, hogyan szoktathatnám le erről? nem akarom,hogy elfajuljon a dolog, de nagyon szeretem őt.
2013. máj. 31. 23:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim válasza:
90%

hogy te mennyire hülye vagy!

gondolj bele:pár év mulva a férjed megöl TÉGED(vagy hamarabb).

szóval te halott vagy ,a férjed börtönben ül és a lányod egyedül lesz.

jó ,hogy JÓT akarsz neki,de igy ez nemlenne tul jó opció.

Gondolkozz!!!

2013. máj. 31. 23:57
 42/76 anonim válasza:
95%

Kedves Kérdező!

18 éves vagyok, van két testvérem. Apukám 8 éven keresztül verte anyukámat, sokszor előttünk veszekedtek. Én apás lány voltam. 6 éves voltam, amikor elváltak. Hidd el rendkívül mély nyomot hagyott bennünk amik történtek. Az öcsém annyi idős volt, mint most a Te lányod, és nagyon meglátszik a viselkedésén. Rossz tanuló, és rossz gyerek. És ez nem az ő hibája. Ha most nem lépsz, vele is az lesz, ami az öcsémmel. Akkor meg már nem lesz szoros anya-lánya kapcsolat köztetek, és ezért a lányodat fogod hibáztatni 10 év múlva. Pedig a Te hibád. Ne a jelenre gondolj csak, hanem a jövőre. Egy olyan férfi, mint a férjed, kiszámíthatatlan.. Hidd el, jobb ha most lépsz, mint 5 év múlva, mikor már félholtra ver. Ha van hova menned, akkor menj. Hiába a kezdetleges nagy szerelem, amikor ez már nem idilli családi kép, hanem torz. Ne engedd, hogy a férjed tönkre tegye az életed, és a lányodét. Nem szerelem amit érzel, hanem megszokás, kötődés. Ő nem becsül meg. Van férfi, aki tényleg megbecsül. Persze vannak jó pillanatok, amikor kedves meg viccelődik. De ahogy telik az idő, egre kevesebbszer leszilyen. Remélem helyesen cselekszel, és rendbe jön az életed. Sok sikert kíváno

2013. jún. 1. 00:04
 43/76 anonim válasza:
100%
Ha ver, feljelentheted testi sértésért, akkor pedig megvonhatják tőle a láthatást. Én a helyedben fognám a gyereket, összepakolnék, és eltűnnék messzire. A többit meg az ügyvéd intézi majd. Kérlek, hogy ne maradj ezzel az emberrel. Aki képes ilyet tenni a gyereke anyjával, az valóban szörnyű ember. Legalább részeg lenne, és azért, de ő ezt tiszta tudattal teszi. Csak idő kérdése, hogy durvább dolgokat csinál, és egyszer majd bajod esik komolyan. Vagy a kislányodnak. Ne éld le félelemben az életed. Egy darabig még megvédheted a kislányodat, de utánna pontosan látni fogja h mi a helyzet. Légy erős. Most bátornak kell lenned. Meg tudod csinálni. Meg kell tenned, a kislányod jövője és a saját jövőd érdekében.
2013. jún. 1. 00:05
 44/76 anonim ***** válasza:
100%
Kamu, egy értelmes felnőtt nő nem ír ilyen stílusban, meg egyből befigyelt a rohadt gazdagok vagyunk, BMW szöveg is, ami már átlátszó nagyon.
2013. jún. 1. 00:07
 45/76 A kérdező kommentje:

szia! köszönöm,hogy leírtad a történeted. ha téynleg ez a tapasztalatod, akkor megteszem, amit kell. én jó családban nőttem fel, nem tudhatnám, hogy milyen hatással vannak ezek a kislányomra. szerencésre semmit nem látott még, azt nem tudom, hogy érzi-e. remélem nem, és remélem még nem késő. viszont azt is tudom, hogy azzal is ártok neki, ha elhagyom...de igaz, hogy kisebbet, mint azzal, hogy esetleg később megverjen még jobban, és neki ezt végig kelljen néznie.

köszönöm szépen a segítségeket!

2013. jún. 1. 00:10
 46/76 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, tudod te hányan hitték azt mint te, hogy a gyereket sosem bántaná??? Hallgatsz te híreket, nézel tévét néha napján? Már csak bosszúból is bántani fogja, vagy zsarol majd téged a gyerekkel, mert az ilyen férfiak ezt teszik.
2013. jún. 1. 00:16
 47/76 anonim válasza:
89%
00:04 vagyok. Örülök, hogy így döntöttél, de azt tanácsolom, e halogasd sokáig. Nagyon hosszú huza-vona lesz, de megéri végigcsinálni. Amúgy a történetünk bége az lett, hogy anyukám talált egy másik férfit, aki megbecsüli, és tudja hogy mik történtek. Apám(akit nem neveznék apának) pereskedett sokszor, történeteket talált ki, de mi is látjuk milyen is valójában. De remélem nálatok ilyen nem lesz. Sok sikert :)
2013. jún. 1. 00:25
 48/76 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem cigi, vagy alkohol. Erről nem fogod tudni leszoktatni és ne haragudj, de egy ilyen állat közelébe nem engedném a gyerekem, ha az apja, ha nem. Aki megüt egy nőt, nekem onnantól nem ember a szememben.
2013. jún. 1. 00:39
 49/76 anonim ***** válasza:
90%

Ha a lányod azt gondolja majd hogy az a szeretet jele férfi és nő között, ha a férfi veri a nőt, ne csodálkozz majd, ha felnőttként olyanokat fog keresni, akik bántalmazzák majd.

Másik lehetőség, hogy tényleg eltávolodtok egymástól, ha esetleg azt szűri le a dolgokból, hogy az anyja egy gyenge nő, akit verni lehet, az apja pedig egy nem normális. És visszataszítónak fog találni titeket, a szüleit.

Nyilván szereti az apját, minden gyerek szereti illetve szeretné az apját. De most még nem érti, hogy mit csinál az ő apja, később viszont érti majd.

2013. jún. 1. 02:48
 50/76 anonim ***** válasza:
100%
Mit lehet szeretni ezen az emberen, mit kell még csináljon ahhoz, hogy kiábrándulj belőle???
2013. jún. 1. 06:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!