Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem szörnyű dolgokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szörnyű dolgokat csinál velem. Mit tegyek? Lent folytatom bővebben

Figyelt kérdés
a férjem már évek óta rendszeresen megüt, ez egy ideig csak egy-két pofon esetleg hajhúzás volt, de már ököllel is hasba vágott a múltkor. nagyon félek, hogyan szoktathatnám le erről? nem akarom,hogy elfajuljon a dolog, de nagyon szeretem őt.
2013. máj. 31. 23:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
Szerinted ez még fajult el? de. A második pofonnál már lépned kellett volna!
2013. jún. 1. 09:58
 62/76 anonim ***** válasza:

"A második pofonnál már lépned kellett volna!"

Nyilván úgy érted, hogy az ELSŐnél.

A következő bármilyen agresszív megnyilvánulásánál ultimátumot neki. Nagyon komolyra venni a párbeszédet, hogy eljusson az agyáig, hogy ezt nem lehet.

2013. jún. 1. 10:43
 63/76 anonim ***** válasza:
Saját példám: Az én apám is ütötte anyámat, volt hogy az ablakon ugráltunk ki, amikor késsel ment neki. Az én apám ivott, de ez lényegtelen, nem különb a Te férjed szerintem. Én 7 éves voltam amikor eljöttünk végleg, mindenre emlékszem. A húgom 4, gyakorlatilag semmire. Szóval inkább most gyere el, mint később. És el fogsz jönni, az biztos, nem lehet sokáig bírni a terrort. Én utáltam Anyámat, hiszen a verés normális volt, de az, hogy anyum felrúgja a családot, nem. Legalábbis én így éltem meg. A húgomnak soha semmilyen konfliktusa nem volt Anyuval, én borzasztó voltam kamaszként, volt, hogy 13 évesen nekimentem. A szüzességemet 14 évesen vesztettem el, mert csak azért se mentem haza... Szóval szörnyű volt az egész. Szóval a Te lányod még elfelejteni ami történik, de pár év múlva már mindent felfog...
2013. jún. 1. 11:28
 64/76 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. a nővéremmel beszéltem már, hozzá megyek majd egy ideig. még ma megmondom a férjemnek, de úgy, hogy itt lesz velem a nővérem és az ő férje.
2013. jún. 1. 11:57
 65/76 anonim ***** válasza:
Úristen és te még képes vagy együtt lenni vele!
2013. jún. 1. 12:16
 66/76 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy aki évekig tűri a verést, az 1 anonim oldalon kapott néhány válasz alapján 3 perc alatt meggyőzhető a költözésről és a válásról. Jó lenne, de nem hiszem.
2013. jún. 1. 12:28
 67/76 A kérdező kommentje:
azért írtam ide, hogy tanácsokat kapjak, én 54 (!) választ kaptam, legtöbb arról szólt, hogy hagyjam el. sokan leírták a saját történetüket, hogy miként hatott ki az életükre az, hogy a szüleik veszekedtek/verekedtek egymással, és egész éjjel ezen gondolkoztam. belátom, hogy a lányomnak nem lesz az jó, ha úgy nő fel, hogy az anyját verik. azt még nem tudom, hogy eltiltatom-e a lányomtól, egyenlőre annyi a biztos, hogy egy ideig elköltözöm a nővéremhez.
2013. jún. 1. 12:30
 68/76 anonim ***** válasza:
hétfőn az első dolgod a bíróságra vezessen ideiglenes gyermekelhelyezési kérelem miatt, mert elvileg az állandó lakcímről nem viheted csak úgy életvitelszerüen el a gyereket..
2013. jún. 1. 12:51
 69/76 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. a beleegyezésével sem?
2013. jún. 1. 12:52
 70/76 anonim ***** válasza:
úgy lehet
2013. jún. 1. 13:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!