Mit lehet tenni, ha a nagymamám bomlasztja a családot és fura dolgokat művel? Kezdem gyanítani, hogy elmegyógyintézetben lenne a helye.
Apukám jól keres, ezért a fél család a vendégházbeli lakásokban lebzsel, mert nekik viszont nincs pénzük. A mamám is ott lakik az egyikben. Állandóan zsémbeskedik, őrjöng minden baromságon, napi rendszerességgel van nálunk balhé. Uszítja egymás ellen a családtagokat, két unokatestvéremet is elüldözte maga mellől, az egyiket azért, mert nem szerette a barátnőjét, aki szintén itt lakott, olyanokat csinált, hogy belopózott az unokatestvérem meg a csaj lakásába, rohadt gyümölcsöket dugdosott a párna alá, stb. A másik unokatestvéremnek meg elkezdte árulni a kocsiját a tudta nélkül, persze hiába jöttek a vevők, eladni nem tudta, hiszen nem ő a tulaj.
Ma nálam is betelt a pohár, programom lett volna, csinin kinyaltam magam, magassarkú és smink. Átszaladtam a vendégházba, összefutottam nagyanyámmal, aki rögtön elkezdett perlekedni velem, hogy miért viselek ilyen "kurv@s ruhát,stb.". Csak megvontam a vállam, aztán lementem a konditerembe, mert otthagytam a telóm. De kijönni már nem tudtam, mert nagyanyám bezárt oda! Mikor kiszabadultam, megkérdeztem, mégis miért csinálta ezt, az volt a válasza, hogy majd megtanulom, hogy ne kurv@lkodjak. Mi van?!?! És még számtalan ilyen akciója volt, unokanővéremet hasba akarta vágni, mikor megtudta, hogy terhes, aztán meg csodálkozott, hogy sose látja a dédunokáját.
Elég idegörlő, ti mit tennétek? Elküldeni nem lehet, mert a régi szomszédai is ki akarták hívni a rendőrséget, olyan hülye volt, jobb őt nem emberek közé engedni. De mit csináljunk vele?
Ha ilyen van, hogy bezár, rögtön hívd a rendőrséget, lehetőleg sírva...
Minél több papír van a balhéiról annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!