Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem szörnyű dolgokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szörnyű dolgokat csinál velem. Mit tegyek? Lent folytatom bővebben

Figyelt kérdés
a férjem már évek óta rendszeresen megüt, ez egy ideig csak egy-két pofon esetleg hajhúzás volt, de már ököllel is hasba vágott a múltkor. nagyon félek, hogyan szoktathatnám le erről? nem akarom,hogy elfajuljon a dolog, de nagyon szeretem őt.
2013. máj. 31. 23:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 A kérdező kommentje:
jó, ha a kislányomnak tényleg ez lesz a legjobb, akkor elhagyom... de attól még ugyanúgy láthatja, mert ő az apja, ugyanannyi joga van a gyerekhez ,mint nekem...
2013. máj. 31. 23:49
 32/76 anonim ***** válasza:
100%
Látlelet, feljelentés és rohadjon meg! Tudod ki engedné a gyerek közelébe!
2013. máj. 31. 23:50
 33/76 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el. Jelen esetben a Te és a gyereked szemszögét kell nézned. Nem azt hogy mi jó a férjednek és mi rossz. Fulladjon bele a pénzébe, majd ha faképnél hagyja a családja észreveszi magát.
2013. máj. 31. 23:51
 34/76 A kérdező kommentje:
és ha utána még rosszabb dolgokat csinál?
2013. máj. 31. 23:51
 35/76 anonim ***** válasza:
88%
Mondj 1 példát, mi számít Neked "még rosszabb"-nak.
2013. máj. 31. 23:52
 36/76 anonim ***** válasza:
100%
Mi után? Mi után elhagytad? Egy ilyen "ember" nem fog megváltozni, legfeljebb rosszabb lesz.
2013. máj. 31. 23:53
 37/76 A kérdező kommentje:
például ha alkoholista lesz, vagy tönkre teszi magát. én nem őt féltem, én a kicsinket. nem akarom, hogy apa nélkül nőjön fel, főleg azért, mert ennyire kötődnek egymáshoz.
2013. máj. 31. 23:54
 38/76 anonim ***** válasza:
100%
De nem érted, a gyereknek az is jobb, ha apa nélkül nő fel, mint hogy egy ilyen apával!!! Nem tudhatod mikor durran el úgy az agya, hogy őt is bántja...
2013. máj. 31. 23:55
 39/76 anonim ***** válasza:
100%
Inkább apa nélkül, mint ezzel a féreggel
2013. máj. 31. 23:56
 40/76 anonim ***** válasza:
100%
Alapból oda se engedném ilyen "minta apa" közelébe a gyerekemet. Nem könnyű dolgok ezek. Biztosan nehéz otthagyni a férjedet. Gondolj bele épp ésszel. Felneveled a gyereked magad és jó embert faragsz belőle, vagy egész életedben egy ilyen magának való ember fog elnyomni? Mi lesz ha úgy elborul az agya hogy agyonver? Hmm? Gondolkoztál már ilyeneken? Kinek kéne felnevelnie a gyereked? Milyen ember lenne belőle? Tedd fel magadnak a kérdéseket. Ne legyél ilyen naív, kérlek!
2013. máj. 31. 23:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!