Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem húsz év együttlét után most lelépett azzal, hogy "most már élni akar". Hogyan lehet ezt ép ésszel elviselni? (Elsősorban családos hölgyek válaszára lennék kíváncsi. )
Igen komoly egzisztenciával rendelkezem. Mindig mindent megkapott tőlem a párom, mindig a tenyeremen hordtam.
Komoly cs.ház, komoly autók, sok-sok külföldi út.
(pl. csak tavaly négyszer voltunk nyaralni valamelyik tengerparton.)
Ő bolti eladó. Az egyik vevőjével lépett le, aki nála is 10 évvel fiatalabb.
Csináltatott egy új frizurát, hogy "modern" legyen.
Alul leborotválta magát csupaszra, mert az szintén "annyira modern".
Persze a 10 évvel fiatalabb szerető is "modern dolog".
...és azzal hagyott ott, hogy "most már élni akar".
Én meg azóta is csak lesek ki a fejemből, és persze szedem a nyugtatókat.
Ez manapság tényleg így megy?
Semmiféle családi, vagy anyagi gondjaink nem voltak.
Nem iszom, nem dohányzom, nem csaltam meg és nem is vertem.
(Egyik barátom szerint lehet, hogy jobban megbecsült volna, ha néha meg lett volna "legyintve".)
Még a fizetését is teljes egészében szabadon elkölthette, hiszen nem kellett beszállnia soha a rezsibe sem.
(Most nem tudom, hogy hogyan fog kijönni a minimálbéréből, ha neki kell fenntartania majd magát?!)
Látom én a tévében, hogy állandó kérdés bizonyos celeb körökben, hogy "ki éppen most az aktuális párja?"
Nem divat manapság sem a hűség, sem a fix párkapcsolat.
(Még ide kívánkozik, hogy a szeretője sincsen eleresztve anyagilag.
Megtudtam, hogy elvált és gyerektartást fizet az exének.)
A 16:10-es: f@sz vagy.
A kérdezőnek joga van kiemelni a kérdést. És joga van sajnáltatni magát és minden máshoz is joga van amihez szerinted nincs neki.
Nem te szabod meg mit tehet és mit nem.
te csak szeretnél olyan luzer lenni mint ő aki évente négyszer megy nyaralni s luxusautókat vehet...
Barom.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a választ.
Köszönöm, mert megerősítettetek egy csomó mindenben.
Megfogadtam a tanácsotokat, és abbahagytam a nyugtatókat is.
Közben akaratlanul is a tudomásomra hozták a közös ismerősök, hogy eredetileg az volt az elképzelése a "lovagjának", hogy becsücsül majd a helyemre a készbe.
Ezt az exemmel közösen tervezgették el.
Arra persze nem számított a pasas, hogy ha elhagy ill. megcsal a feleségem, akkor a házassági szerződésünk értelmében, semmit sem kap.
Amint ez kiderült, rögtön ott is hagyta a pasas...
Mint hallom, az exem -most így 45 évesen és egyedül-, éppen albérletet keres magának.
Az úszómedencés villa után azt hiszem, hogy lesz min gondolkodnia majd, hogy milyen jó döntést hozott.
De ő mondta amikor otthagyott, hogy "MOST MÁR ÉLNI AKAR".
Hát tessék.
Senki sem fogja megakadályozni most már ebben...
Hát ez öngól... XD
Neked meg sok sikert az új életedhez!
Időben hagyott el. Igy még bőven tudsz uj életet kezdeni.
Ha pl. 10 évvel késöbb hagy el ez sokkal nehezebb lenne.
Wahahahahahhhaaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Bumeráng-effektus, azaz a fagyi visszanyal tipikus esete.
Nem szép kárörvendeni, de most azt kapta a pitscha, amit érdemelt :-/
Sajnos egyet kell értenem.
És ha ez sikerül neki akkor késöbb ugyanúgy ott fog hagyni egy fiatalabbért mint most.
S ahogy telnek az évek valóban egyre csökken az esélyed hogy családod lehessen vagy ha lesz is annyival kevesebb időtök lesz egymásra mint amennyivel később kezdődik...
Mi lett Veletek azóta?
Sikerült neki az új élet?
Túltetted magad a váláson? Esetleg van már más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!