Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem húsz év együttlét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem húsz év együttlét után most lelépett azzal, hogy "most már élni akar". Hogyan lehet ezt ép ésszel elviselni? (Elsősorban családos hölgyek válaszára lennék kíváncsi. )

Figyelt kérdés

Igen komoly egzisztenciával rendelkezem. Mindig mindent megkapott tőlem a párom, mindig a tenyeremen hordtam.

Komoly cs.ház, komoly autók, sok-sok külföldi út.

(pl. csak tavaly négyszer voltunk nyaralni valamelyik tengerparton.)

Ő bolti eladó. Az egyik vevőjével lépett le, aki nála is 10 évvel fiatalabb.

Csináltatott egy új frizurát, hogy "modern" legyen.

Alul leborotválta magát csupaszra, mert az szintén "annyira modern".

Persze a 10 évvel fiatalabb szerető is "modern dolog".

...és azzal hagyott ott, hogy "most már élni akar".

Én meg azóta is csak lesek ki a fejemből, és persze szedem a nyugtatókat.

Ez manapság tényleg így megy?

Semmiféle családi, vagy anyagi gondjaink nem voltak.

Nem iszom, nem dohányzom, nem csaltam meg és nem is vertem.

(Egyik barátom szerint lehet, hogy jobban megbecsült volna, ha néha meg lett volna "legyintve".)

Még a fizetését is teljes egészében szabadon elkölthette, hiszen nem kellett beszállnia soha a rezsibe sem.

(Most nem tudom, hogy hogyan fog kijönni a minimálbéréből, ha neki kell fenntartania majd magát?!)

Látom én a tévében, hogy állandó kérdés bizonyos celeb körökben, hogy "ki éppen most az aktuális párja?"

Nem divat manapság sem a hűség, sem a fix párkapcsolat.

(Még ide kívánkozik, hogy a szeretője sincsen eleresztve anyagilag.

Megtudtam, hogy elvált és gyerektartást fizet az exének.)

2013. máj. 26. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
100%

Én az olyan nőket sajnos (rossz tapasztalatok miatt) csak majdhogynem megvetni tudom, akik mélyen hallgatnak és csak elvárnak. Aztán gyűjtik magukban a kakit úgy, hogy közben a férjük erről mit sem sejt. És egy szép napon el akarnak válni, mert nem boldogok, mint a Kathleen Turner-Michael Douglas Rózsák háborúja filmben.

Hát a kedves hölgyeknek sem kizárólag evésre van a szájuk (nem disznólkodom tovább :P ) hanem arra, hogy őszintén, taktika és "bonyolultanőilélek-allűr" mentesen egyenesen, őszintén elmondják, hogy mi nem tetszik, mi nem jó.

Én nem tudnék sosem megbízni egy olyan nőben, aki csendben rohasztotta magában a kapcsolatot, de sosem szólt semmiért. Az az álságos pozitív visszajelzésekkel gyakorlatilag átveri és lesrefuttatja a férjét.

2013. máj. 30. 11:47
 52/73 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják 44 éves kor a legszebb férfikor. Mindössze néhány évvel vagy ez után. Gyermektelen vagy. És most már szabad, nincs az életedben egy nő aki gyermekkel nem tudott megakadályozni de hűtlenséggel, fájdalommal elhagyással igen.

Nincs kizárva, hogy találsz valakit akivel tényleg új életet kezdhetsz.

Érdekes lenne visszaemlékezni a mai napra 69 évesen amikor azon megy a töprengés a gyermekeddel hogy melyik egyetemre felvételizzen... Abból a helyzetből nézve most vagy az életed legelején...

2013. máj. 30. 12:39
 53/73 A kérdező kommentje:

" Ha igaz a történeted, az engem hihetetlenül meglep. Ilyet elképzelni sem igen tudok...De hogy egy szegény csaj elhagyjon egy jómmodú, normális palit egy fiatalabbért cserébe???? Ez olyan hihetetlen.

Óhatatlanul keresek valamit a háttérben. Drog? Ital? Szexuális abberáció? "

Igaz a történet, és nincsen épeszű magyarázat.

Nincsen sem ital, sem más egyéb a háttérben.

A romantika is meg volt, hiszen írtam, hogy szinte naponta kapott valami apró figyelmességet, vagy legalább egy virágcsokrot, természetesen szerelmes szavak kíséretében.

Elhanyagolva sem volt, hiszen rengeteg időt töltöttünk együtt, napi szinten is.

Szerintem neki hiányzott az újdonság.

Egy új pasas.

Amúgy ez volt élete legdrágább félreszexelése, mert elesett a teljes vagyontól!

Esze nem sok van, mert házassági szerződésünk van, és nulla Ft-tal távozik ebből a kapcsolatból.

Pont amennyivel jött annak idején.

Ezt óvatosságból még az elején írattam, mert már akkor is volt egy félrelépése.

Most majd mehet albérletbe, és megpróbálhat megélni a kis fizetéséből.

Hallgatok rátok és semmiképpen sem fogom visszafogadni.

2013. máj. 30. 14:13
 54/73 anonim ***** válasza:
0%

Szia Kérdező!

Az írásodból ez a mondat ragadta meg a figyelmem:

"Még a fizetését is teljes egészében szabadon elkölthette, hiszen nem kellett beszállnia soha a rezsibe sem."

Ezt 20 év házasság után elég nehéz elképzelni, hogy a keresetetek két külön kasszában van és te fizeted a rezsit, ő meg elkölti a kis pénzét. Most nem az arányokról van szó, hogy te mondjuk keresel fél millát, ő meg csak minimálbért. Arról van szó, hogy ez így nem kapcsolat... Egy komoly kapcsolatban még az összeházasodás előtt is egy kasszán vannak a felek, a kereset mértékétől függetlenül. Legalábbis az én környezetben ez így megy.

Ahogy mások is írták, az érzelmekről nem írsz, ami szintén alapja egy jól működő kapcsolatnak.

Én azt tartom valószínűnek, hogy ennyi ideig élvezte, hogy anyagilag megkap mindent, de már unja, hogy érzelmileg meg semmit. A fiatal szeretője valószínű udvarolt neki, kényezteti testileg-lelkileg és nemcsak a segge alá tol egy új autót, meg egy repjegyet Hawaii-ra.

24L

2013. máj. 30. 14:14
 55/73 anonim ***** válasza:
100%

Értem utolsó a saját fizetése helyett inkább adják össze mindkét fél fizetését és felezzék meg.:))))

Matematikailag igazad van.

Na de hogy ettől lenne igazi egy kapcsolat...

Senki sem tiltotta meg a nőnek hogy váltson s keresse ő is meg a példád szerinti havi fél milliót.

2013. máj. 30. 14:45
 56/73 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem egyszeruen nem voltal kihivas neki. Nem jo a noket elkenyeztetni, ahogy a ferfiakat sem. A ferfiaknak is szuksege van arra, hogy ujra es ujra meghoditsak a not, ugyanigy a noknek is.

Sajnalom, hogy igy alakult Kerdezo, de a jovoben figyelj arra, hogy hagyj teret az asszonynak is. Ha te nem adsz neki lehetoseget, hogy ujra es ujra meghoditson teged, akkor mast akar majd meghoditani. Ebbol a szempontbol semmi kulonbseg nincs a ket nem kozott.

2013. máj. 30. 15:13
 57/73 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt 20 év házasság után elég nehéz elképzelni, hogy a keresetetek két külön kasszában van és te fizeted a rezsit, ő meg elkölti a kis pénzét. "

Pedig sajnos sok olyan nőci van, akivel nem érdemes közös kasszát kialakítani!!! Tudom.

2013. máj. 30. 15:36
 58/73 anonim ***** válasza:
18%

Te írtad: "Esze nem sok van, mert házassági szerződésünk van, és nulla Ft-tal távozik ebből a kapcsolatból.

Pont amennyivel jött annak idején.

Ezt óvatosságból még az elején írattam, mert már akkor is volt egy félrelépése. "

Ne haragudj, de ezek után nem értem miért raktad ki ezt a kérdést.

MIT VÁRTÁL EZEK UTÁN?!

Lehet, hogy többször is megcsalt az évek során, csak nem vetted észre, vagy szemet hunytál fölötte, mert neked ez a nő kellett. Úgy is, hogy tudhattad a kapcsolat elejétől, hogy te viszont őneki igazán nem kellesz.

Lépj tovább.

És ne sajnáltasd itt magad, ne emeld ki a kérdést, és ne verd a nyálad itt nyilvánosan, mert csak azt etted meg, amit főztél: elvettél egy nőt, aki már a kapcsolat elején is megcsalt! Egyszerűen nincs jogod panaszkodni, és sajnáltatni magad. Panaszkodjon és sajnáltassa magát az, akinek tényleg a derült égből érkezik a villámcsapás! De te egyszerűen egy lúzer vagy!

2013. máj. 30. 16:10
 59/73 anonim ***** válasza:
36%
Túl jól ment sora és elunta. Na, látod, ezért kellenek néha a nehézségek az életben (anyagi gondok, gyerekek problémái, stb.), hogy ilyenek ne történjenek meg. Néha kell, tényleg. Elviselni: el fogod, de tanulj belőle, hogy a pénz, az egzisztencia nem minden. Hidd el, hogy így van.
2013. máj. 30. 16:22
 60/73 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy a kérdező fog találni egy olyan nőt, aki nem barkóbázik, aki ki tudja a száját nyitni, ha gondja van, meg tudja becsülni a törődést és az odafigyelést.

(Majdnem hasonló cipőben járok, én is kaptam olyan visszafordítós leoltásokat, hogy néztem. De én is biztos vagyok magamban, Kérdező, te is légy az. Vannak rendes nők. Te is, én is benéztük. Istenem, van ilyen. Borúra derű!!! :D)

2013. máj. 30. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!