Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem húsz év együttlét után most lelépett azzal, hogy "most már élni akar". Hogyan lehet ezt ép ésszel elviselni? (Elsősorban családos hölgyek válaszára lennék kíváncsi. )
Igen komoly egzisztenciával rendelkezem. Mindig mindent megkapott tőlem a párom, mindig a tenyeremen hordtam.
Komoly cs.ház, komoly autók, sok-sok külföldi út.
(pl. csak tavaly négyszer voltunk nyaralni valamelyik tengerparton.)
Ő bolti eladó. Az egyik vevőjével lépett le, aki nála is 10 évvel fiatalabb.
Csináltatott egy új frizurát, hogy "modern" legyen.
Alul leborotválta magát csupaszra, mert az szintén "annyira modern".
Persze a 10 évvel fiatalabb szerető is "modern dolog".
...és azzal hagyott ott, hogy "most már élni akar".
Én meg azóta is csak lesek ki a fejemből, és persze szedem a nyugtatókat.
Ez manapság tényleg így megy?
Semmiféle családi, vagy anyagi gondjaink nem voltak.
Nem iszom, nem dohányzom, nem csaltam meg és nem is vertem.
(Egyik barátom szerint lehet, hogy jobban megbecsült volna, ha néha meg lett volna "legyintve".)
Még a fizetését is teljes egészében szabadon elkölthette, hiszen nem kellett beszállnia soha a rezsibe sem.
(Most nem tudom, hogy hogyan fog kijönni a minimálbéréből, ha neki kell fenntartania majd magát?!)
Látom én a tévében, hogy állandó kérdés bizonyos celeb körökben, hogy "ki éppen most az aktuális párja?"
Nem divat manapság sem a hűség, sem a fix párkapcsolat.
(Még ide kívánkozik, hogy a szeretője sincsen eleresztve anyagilag.
Megtudtam, hogy elvált és gyerektartást fizet az exének.)
Látod, senki se mondta, hogy várj rá, vagy fogadd vissza!Az a helyes út, ha tovább lépsz. Az idő múlásával minden könnyebb..és lassan a nyugtatókat is csökkentsd,majd hadd el.Ne éld meg kudarcként, mással is előfordul.Ne veszítsd el az önbizalmadat.Így gondolkodj: Igenis, én rajtam ez a nő több sebet nem fog ejteni, és attól légy büszkébb, hogy keseregni lásson.A ház...minden rá emlékeztet...nem kéne eladni? könnyebb lenne a felejtés, az új élet felépítése.Tudod, ő jól ismer, azt hiszi visszafogadod..ha úgy adódna...de nem is lenne jó. Neked kellene?Hisz nem rég átvert,megcsalt, más férfi járt benne?Mindig ott lenne a félsz,hogy mikor teszi meg veled újra?Egy szónak is száz a vége, meg kell magaddal beszélni,hogy vége,s tovább lépek.Esetleg pszichológus segítségét is kérheted./ itt vagyok/
Utazás?Szerintem nem jó ötlet..az a feleséged hiányát erősíteni,hisz együtt jártatok kirándulni. Neked most barátra van szükséged, akinek kibeszélheted magad.Sokszor az élő barát előtt szégyenlik..válasszák a netet,így ismeretlenbe. Voltam én is egy így járt férfinak ismeretlenül a lelki társa...állítólag sokat segítettem neki..a mai napig levelezünk,beszélgetünk.Ha gondolod,rám írhatsz privibe.
Az is jó meglátás,hogy új kapcsi idővel és még lehet saját gyermeked is.
Szar ugy!
En ezt mondom erzelmektol mentes hideg fejjel, hogy 1 eleted van. Nem engedheted meg Magadnak, hogy boldogtalanul eld le. Ugyanakkor az erzelmek engem is szetfeszitenenenk.
Nem tudsz mast csinalni, mint amit rad kenyszeritettek.
1.) Elengeded.
2.) Es felepited a sajat Eletedet. 1-2-3 Novel. Elvezd ki, amig lehet! Aztan ugy is lesz egy komoly, akkor mar nem lehet felrekufircolni.
Probald lehetosegnek felfogni, es ne ugy, hogy most EBBEN A PILLANATBAN kell meghoznod a JO dontest. Engedd el Magad es sodrodjal! Edzes, tanfolyamok, csomo mindent megtehetsz. Vegyel egy motort Magadnak. Tedd le ra a vizsgat pl.
Ha a hibadra vagy kivancsi. Szerintem az volt a hibad, hogy nem voltal eleg onzo es bedaralta az asszony az egyenisegedet.
Talan tul konnyen mondtal igent az ágyra. Egy Nonek 10 alkalombol legalabb 1-szer hallania kell, hogy "Most nem kivanlak Szivem!". ( Erre a Nok most majd jol lepontoznak... :) )
Kulonben nincs miert kuzdenie. Egy kicsit nezzed maskent. Mennyi energiadba/idodbe kerult 1-1 meghitt este. Most majd 4-ed annyi erofeszitesbol duplan megkapod.
Sokan azt mondjak, hogy a valas/szakitas kudarc. Pedig ez egy 20 eves kapcsolat volt! Sokkal hosszabb, mint az atlaghazassagok. 8-12 ev. Ugyhogy inkabb sikernek fognam fel.
Eros 1-1.5 eved jon. Engedd fejlodni a szemelyisegedet es probald meg mosolyogva elfogadni a donteset, akkor tovabbra is FERFI maradsz!
Nagyon köszönöm a két utolsó hozzászólást.
Mindent megadtam neki a napi szintű apró figyelmességektől, az évi többszöri utazásig, a virágcsokroktól az éttermekig.
(Van motor is az autókon kívül.)
Kérdeztem is tőle, hogy mi volt az oka, hogy elhagyott?
Hol hibáztam?
De nem tud rá magyarázatot.
Szerintem most magára büszke, hogy meg tudott hódítani egy nálánál 10 évvel fiatalabb pasast.
Minden ismerősnek ugyanis ezt meséli, akiktől persze visszakerült ez hozzám is.
Persze jó lenne, ha jönne egy olyan lány, akinek a személyisége elfeledtetné velem az exemnek még az emlékét is, de, hogy mikor fogok készen állni egy új kapcsolatra, azt még nem tudom.
Sajnos állandóan ő jár az eszemben.
Az eszemmel tudom, hogy mekkorát vétett ellenem, de az érzéseim sokszor felül kerekednek...
Próbálom én elterelni a gondolataimat. Egész nap szól a tv és a rádió is, de mindig előkerül egy olyan szöveg- vagy filmrészlet, ami telibe talál az emlékekkel.
Na akkor jön a Valeriana...
Csatlakozom az előttem szólóhoz, engem is választatsz, bár én csomagban vagyok két gyerekkel. :-)
Nézz szét, sokan vagyunk akik azután, hogy mi meg beválasztottunk a férfinem a feleségedhez hasonló díszpéldányát csak egy olyan társra vágyunk, akikkel megoszthatjuk a napi problémákat és örömöket, és már nem a félrekufirc számít. Fel a fejjel.
Köszönöm az újabb leveleket.
Sajnos van egy rossz hírem. Kicsi a valószínűsége, hogy valaha újra megnősüljek ezek után.
Persze sohase mond, hogy soha...
Természetesen aki úgy gondolja nyugodtan írhat privátban, hátha ki tud zökkenteni a személyisége ebből az állapotból.
(Amúgy bp.-i vagyok.)
Ostoba nő. Sosem értettem, hogy az emberek miért idegenekkel akarnak "élni2, ahelyett, hogy a szerelmükkel tennék.
Sose sajnáld ezt a nőt, ha képes volt ezt megtenni.
Ha igaz a történeted, az engem hihetetlenül meglep. Ilyet elképzelni sem igen tudok...
Azt már százszor inkább, hogy a gazdag pasi megszabadul a feleségétől egy fiatal csaj miatt...
De hogy egy szegény csaj elhagyjon egy jómmodú, normális palit egy fiatalabbért cserébe???? Ez olyan hihetetlen.
Óhatatlanul keresek valamit a háttérben. Drog? Ital? Szexuális abberáció?
De mindegy is. Most te vagy a lényeg, te vagy a kérdező. A nyugtatókról azonnal állj le! Vedd elő a telefonod és hívogasd végig azokat az ismerőseidet, barátaidat (a nőneműeket is nyugodtan). Csevegj velük, hívd meg őket egy laza grillpartira...
Van olyan nő/lány, aki az elmúlt években megtetszett neked (csak nem akartál kezdeni vele jeggyűrűvel az ujjadon)? Na itt az idő felhívni és megkérdezni, hogy van, mi történt vele?
Éld te is az életed, legyél boldog. Vannak rendes lányok, akik rendes férfira várnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!