Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem húsz év együttlét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem húsz év együttlét után most lelépett azzal, hogy "most már élni akar". Hogyan lehet ezt ép ésszel elviselni? (Elsősorban családos hölgyek válaszára lennék kíváncsi. )

Figyelt kérdés

Igen komoly egzisztenciával rendelkezem. Mindig mindent megkapott tőlem a párom, mindig a tenyeremen hordtam.

Komoly cs.ház, komoly autók, sok-sok külföldi út.

(pl. csak tavaly négyszer voltunk nyaralni valamelyik tengerparton.)

Ő bolti eladó. Az egyik vevőjével lépett le, aki nála is 10 évvel fiatalabb.

Csináltatott egy új frizurát, hogy "modern" legyen.

Alul leborotválta magát csupaszra, mert az szintén "annyira modern".

Persze a 10 évvel fiatalabb szerető is "modern dolog".

...és azzal hagyott ott, hogy "most már élni akar".

Én meg azóta is csak lesek ki a fejemből, és persze szedem a nyugtatókat.

Ez manapság tényleg így megy?

Semmiféle családi, vagy anyagi gondjaink nem voltak.

Nem iszom, nem dohányzom, nem csaltam meg és nem is vertem.

(Egyik barátom szerint lehet, hogy jobban megbecsült volna, ha néha meg lett volna "legyintve".)

Még a fizetését is teljes egészében szabadon elkölthette, hiszen nem kellett beszállnia soha a rezsibe sem.

(Most nem tudom, hogy hogyan fog kijönni a minimálbéréből, ha neki kell fenntartania majd magát?!)

Látom én a tévében, hogy állandó kérdés bizonyos celeb körökben, hogy "ki éppen most az aktuális párja?"

Nem divat manapság sem a hűség, sem a fix párkapcsolat.

(Még ide kívánkozik, hogy a szeretője sincsen eleresztve anyagilag.

Megtudtam, hogy elvált és gyerektartást fizet az exének.)

2013. máj. 26. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 A kérdező kommentje:

Kicsit elment a dolog az anyagiak irányába, elnézést.

Természetesen érzelmileg is mindent megkapott.

Rengeteg időt töltöttünk együtt, tehát ez sem lehet ok.

De mint írta valaki, már volt rá példa, hogy máskor is megcsalt.

Nyilván az "újdonsággal" szemben nem tudok és nem is szeretnék versenybe szállni.

Nem fogok versenyezni egy sokkal fiatalabbal.

Az évek során én is számtalanszor megcsalhattam volna, de én úgy gondoltam, hogy az embert az is megkülönbözteti az állatoktól, hogy ura az akaratának, és urrá tud lenni az ösztönein.

2013. máj. 26. 14:45
 22/73 A kérdező kommentje:

Gyerek nincsen!

Neki nem lehetett, és nem is akarta, hogy megoldjuk másképpen (pl. egy örökbefogadással).

2013. máj. 26. 14:50
 23/73 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató és együtt érző szavakat.

Éjjel-nappal azon gondolkozom, hogy hol rontottam el??

A fél világot bejártuk és minden emlék közös és hozzá köt.

Most meg olyan érzésem van, mintha egy darabot kitépne az ember saját magából...

Sohasem gondoltam, hogy 49 évesen, nyugtatókon fogok élni.

2013. máj. 26. 14:57
 24/73 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nagy pofon ez, de razd meg magad es allj talpra!

Sok ido lesz, mire tul tudsz jutni ezen, es azt felejtsd el, h visszafogadod!

Aki igy megalazza a parjat, az nem erdemli meg ot.

Sajnos a tapasztalat mondatja velem, igaz, en "csak" 3 evet buktam, nem 20-at.

2013. máj. 26. 14:57
 25/73 anonim ***** válasza:
87%
Jó ég, az én férjem még sétálni sem visz el, és eszembe sem jutna megcsalni, vagy elhagyni emiatt. Komolyan, némely nők mennyire buták.
2013. máj. 26. 15:01
 26/73 anonim válasza:
100%

hát én így biztos nem hagytalak volna ott manapság nehéz normális pasit találni :D

amúgy meg szerintem előbb utóbb észhez tér de én a helyedbe nem fogadnám vissza

a megnyugvásodat illetően pedig : gondolj arra hogy elment minél elöbb annál több időd van neked mint párkeresésre aki nem ilyen mint pedig az életre ! sok sikert :)

2013. máj. 26. 15:20
 27/73 anonim ***** válasza:
100%

"... Sohasem gondoltam, hogy 49 évesen, nyugtatókon fogok élni..."

~~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~

Most már bebizonyosodott, hogy ez a nő soha nem érdemelte meg, hogy szeresd és kényeztesd!

Alaposan kihasznált, hazudott neked és gondolkozás nélkül lelépett...

Nem érdemli meg, hogy nyugtatókat szedj miatta és emészd magad...

Menj el szórakozni, fizess be egy külföldi nyaralásra, rá fogsz jönni, hogy milliónyi nála sokkal jobb, szebb és a szeretetedre érdemesebb nő él a Földön, mintsem hitted volna...

Ne add meg az exfeleségednek azt az örömet, hogy lásson téged szenvedni!...

Mutasd meg neki, hogy nélküle is van Élet, ő sem pótolhatatlan!...

Te csak nyugodtan maradj olyan, amilyen eddig voltál (becsületes, hűséges, gondoskodó), nem benned volt a hiba, csak éppen rosszul választottál...

Ne gondold, hogy vége az életednek 50 évesen : egy férfi ilyenkor van a legszebb férfikorban, még akár gyereke(i)d is születhetnek, pár év múlva még örülni is fogsz, hogy most váltásra kényszerültél!... :-))

Örülj neki, hogy a házasságotokból nem született gyerek, így nem köt hozzá semmi, egy közös gyerek sem köt össze vele...

RÁZD MEG MAGAD, gyorsan válj el tőle és vesd bele magad az Életbe!...

Közös emlékek?!...

Én mindegyik közös fotóról levágnám a hűtlen ex képét és elégetném, arra gondolnék, hogy már akkor is hazudott és kihasznált!...

2013. máj. 26. 15:20
 28/73 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tedd le a nyugtatókat, keress egy csinos 30-as nőt, és kezdd újra az életed! Sosem késő!!!

A feleséged meg majd kilincselhet, amikor látja a boldogságodat. (De remélem ez akkor már hidegen hagy.) Aki nagyon hozzászokott a jóléthez, az hamar megérzi a pénztelenséget, bármilyen jó is az új szerető.

2013. máj. 26. 15:32
 29/73 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nőt sose fogom megérteni nő létemre. Benne ül a tutiban, szeretik, viszik a seggét mindenhova, megkap mindent erre lelép egy fiatalabb, de csóribb emberrel. Ha neki ez kell a boldogsághoz, hát tegye, szerintem te mindent megtettél. Ne búsulj, inkább menj el egyet pihenni egy-két hímnemű ismerősöddel, kicsit lazítsatok aztán újult erővel vetheted bele magad az életbe :) Ilyen egzisztenciával hamar horgodra akad egy nőci, csak a pénzéhes ringyókat kell kiszűrni.
2013. máj. 26. 15:44
 30/73 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is 46 éves, tavaly született egy gyerekünk. Szóval fel a fejjel, mondták, hogy keress egy harmincast, a hetvenes évek vége és a nyolcvanas éves eleje jó évjárat volt :D
2013. máj. 26. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!