Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem húsz év együttlét után most lelépett azzal, hogy "most már élni akar". Hogyan lehet ezt ép ésszel elviselni? (Elsősorban családos hölgyek válaszára lennék kíváncsi. )
Igen komoly egzisztenciával rendelkezem. Mindig mindent megkapott tőlem a párom, mindig a tenyeremen hordtam.
Komoly cs.ház, komoly autók, sok-sok külföldi út.
(pl. csak tavaly négyszer voltunk nyaralni valamelyik tengerparton.)
Ő bolti eladó. Az egyik vevőjével lépett le, aki nála is 10 évvel fiatalabb.
Csináltatott egy új frizurát, hogy "modern" legyen.
Alul leborotválta magát csupaszra, mert az szintén "annyira modern".
Persze a 10 évvel fiatalabb szerető is "modern dolog".
...és azzal hagyott ott, hogy "most már élni akar".
Én meg azóta is csak lesek ki a fejemből, és persze szedem a nyugtatókat.
Ez manapság tényleg így megy?
Semmiféle családi, vagy anyagi gondjaink nem voltak.
Nem iszom, nem dohányzom, nem csaltam meg és nem is vertem.
(Egyik barátom szerint lehet, hogy jobban megbecsült volna, ha néha meg lett volna "legyintve".)
Még a fizetését is teljes egészében szabadon elkölthette, hiszen nem kellett beszállnia soha a rezsibe sem.
(Most nem tudom, hogy hogyan fog kijönni a minimálbéréből, ha neki kell fenntartania majd magát?!)
Látom én a tévében, hogy állandó kérdés bizonyos celeb körökben, hogy "ki éppen most az aktuális párja?"
Nem divat manapság sem a hűség, sem a fix párkapcsolat.
(Még ide kívánkozik, hogy a szeretője sincsen eleresztve anyagilag.
Megtudtam, hogy elvált és gyerektartást fizet az exének.)
Nem gondolnam, h ez most erdekelni fogja... bizony ido lesz es lehet, h sok mire megerted, h nem kell hibast keresni. Lehet, h te voltal, lehet, h o, valoszinubb, h mindketten.
De mindegy is ez mar.
Egyet tehetsz, tul kell lepni a sertettsegen es uj eletet kezdeni!
Most biztos mason se jar az eszed, csak azon, h mennyi szep emleketek volt egyutt. Tekints ugy ra, mintha meghalt volna, tudom bizarr, de szamodra meghalt. Gyaszold meg az elmult 20 evet es kezdj uj eletet!
Jot fog tenni a valtozas, hidd el, ne felj tole!
S oruletes szerencsed van, h megszabadultal tole, ezt ne feledd!
Akinek jó, az nem akar és nem is lép le.
Valami nem volt ok.
Azért, ha tudtok, beszélgethetnétek.....mindkettőtök okulására a jövőre nézve. :(
a kutya is jódolgában veszik meg - tartja a mondás.
nem jól választottál, félreismerted a nőt, aki a feleséged volt 20 évig. mással is előfordult már, ha ez vigasztal. sőt, van akinek még a tiédnél is hálátlanabb exe van.
de tedd a szívedre a kezed: nem láttad rajta korábban, hogy valami nem stimmel? hogy másra vágyik?
nagyon megbolondíthatta az a fickó, ha ezt a biztonságot, amit te adtál neki, csak úgy el tudta dobni...
talán az volt a baj, h túl hamar lett asszony a lányból, és kimaradt neki a pasizás a húszas éveiben?
erre ő tudhatja a választ. de lehet még ő sem...
ne keseregj, ne pazarold az idődet. heverd ki a válást, és utána ugorj fejest az életbe. van lóvéd, utazhatsz, kipróbálhatsz olyan dolgokat, amit eddig soha. útközben lehet találsz egy hozzád jobban illő párt.
Lehet, hogy igazatok van és tovább kellene lépnem,
de nem igazán járkálok el semmilyen szórakozóhelyre, mert olyan helyről amúgy sem szeretnék ismeretséget kötni...
Ehhez meg koran van. Majd jon az is.
Koncentralj magadra, ki fogsz virulni!
Gorcsosen ne keress, az nem vezet sehova! Majd tudni fogod, ha itt az ido.
Egyenlore fogadd el, h bezarult mogotte at ajto, mert ha van eszed es tartasod, vissza nincs ut, barmennyire is faj!
Es valogass jobban!
Légy férfi, hagyd abba a nyafogást, önostorozást és dobd ki a nyugtatókat! Még csak 49 éves vagy, előtted az életed fele. Még simán találhatsz egy normális nőt, aki tényleg szeret és megbecsül téged. Akár még közös gyereket is vállalhattok, ha akartok. Írtad, hogy nem jársz szórakozni. Barátaid, munkatársaid azért csak vannak, akikkel el tudsz menni kikapcsolódni, nem? Nemcsak diszkóban lehet párt találni. Pl. utazáson, tágabb ismeretségi körben, munkahelyen, stb. Keress magadnak valami hobbit, ami kikapcsol, esetleg olyasmit, amit nem egyedül kell csinálni, hanem társaságban.
Túl jó voltál a feleségednek, ez van. Előre nézz, ne hátra.
15:47
"Szóval fel a fejjel, mondták, hogy keress egy harmincast, a hetvenes évek vége és a nyolcvanas éves eleje jó évjárat volt :D"
Oké!
Szóljál ha tudsz valakit, akinek a hűség alapból beletartozik az értékrendjébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!