Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudom, hogy már nem akar engem sehogy sem?
Figyelt kérdés
Majdnem 11 hónapja vagyok együtt a barátommal.. és úgy érzem,nem vagyok neki elég,vagy,hogy már annyira nem tetszem neki. A kapcsolatunk elején minden tökéletes volt,de most úgy érzem,már nem akar velem testi kapcsolatot sem.Régen mikor volt erre lehetőség,mindig kihasználta.Mostmár csak én szerzek neki inkább örömöt.Ő már nagyon rég akart velem együtt lenni.Régen mikor én akartam vele lefeküdni,akkor kezdeményeztem,és ő folytatta.2 hónapja ez már nem így van,ő szereti ha én kényeztetem,de vissza pedig már nem működik. És nem tudom min kellene változtatnom azon,hogy ő újra ugyanúgy kívánjon engem?!2012. nov. 25. 14:09
1/4 anonim válasza:
hát mondjuk szakíts vele, megmondod neki a frankót ha nem változtat akkor hello szia
2/4 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem kezdeményeznél semmit, hozzá sem érnél? Ha elkezdene neki hiányozni, akkor majd odamegy szépen, elkezd piszkálni itt-ott, hogy te is akarj ezt-azt, és ha még ekkor sem mászol rá, tovább kényeztet...
Csak óvatosan, nehogy azt higgye, hogy valami gáz van, és megijedjen, és inkább hagyjon, mert nem tudja, hogy mi a bajod, miért nem csinálsz semmit..
3/4 A kérdező kommentje:
de már lassan 2 hónapa nem kezdeményeztem semmit sem,és mégsem hiányzik neki..
2012. nov. 25. 19:24
4/4 anonim válasza:
Hasonló helyzetbe vagyok kb. 3 éve. Testi kapcsolat egyáltalán nincs már közöttünk. Én kielégítem más módon, ő meg se próbálja. Eszébe nem jut, hogy nő vagyok, nekem is lenne rá igényem. Ugy gondolom mindez azért van mert megunt. Semmivel se tudnám felkelteni az érdeklődését, pedig még mindig nagyon szeretem, megtennék érte mindent. Én arra az elhatározásra jutottam, hogy ki lépek a kapcsolatból, neked is csak ezt tudom javasolni. Ne várj annyi ideig, mint én, mert más mellett nagyon szép, kellemes és értékes boldog perceket tölthetnél el, de ha maradsz megfosztod magad mindentől. Próbáld megbeszélni vele mielőtt megtennéd a lépést. Az lenne jó, ha megoldódna és továbbra is boldogok lennétek. Lépjél, ha nem sikerül, nincs értelme várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!