Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tart egy nőt a férje mellett azok után, hogy a férj
megverte?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm és annak férjéről van szó. A barátnőm 24 éves, 16 évesen egy buliban voltunk, és ott megismerkedett egy sráccal. Azóta együtt vannak, 2 éve összeházasodtak, és most a barátnőm terhes. A férje viszont teljesen bekattant. Tegnap éjjel , kb fél 12 lehetett, barátnőm csönget a kapuban. Kimentem hozzá, megkért, hogy nálunk aludhasson az éjjel. Sötét volt, így nem igazán láttam őt, viszont tudtam, hogy baj van. Egy az, hogy mi másért keresett volna meg ilyen későn, másik meg, hogy remegett a hangja. Amikor bementünk a lakásba, és a lámpafénynél ránéztem még a vér is meghűlt bennem. Össze vissza volt verve. Leültettem szépen és megkértem, hogy mondjon el mindent. Röviden annyi a dolog, hogy a férje nem hiszi el, hogy a gyerek tőle van...Én még most sem tértem magamhoz. Egy kívülről idilli kapcsolat és házasság....nem is értem. Barátnőm megesküdött rá, hogy a gyerek a férjétől van. De még ha nem is tőle lenne, így megverni egy nőt, undorító. És ez a bolond lány nem akarja sem feljelenteni, sem elhagyni. Én ezt nem értem. Hiába mondok neki bármit, egyszerűen meggyőzhetetlen. Valaki magyarázza el nekem, hogy ez miért van. Miért nem lépnek ilyenkor a nők? Segíteni én nem tudok neki, amíg ezzel az állattal van.
Ha a Barátnőd a Férje mellett marad,előreláthatólag meg fog romolni a kapcsolat közöttetek, emiatt,hogy a Barátnőd beavatott a bizalmába. Nem szép dolog ezzel így visszaélni! (Könyvben is.) Ha tiszteletben tartod a kérését és nem hozod szóba a dolgot pláne nem hívod fel minden nap ezzel, akkor talán marad a barátság. Bár már Te is más szemmel fogsz rá/rájuk nézni,szóval ugyanolyan már nem lesz... Csak egy jó tanács a barátság érdekében.
Neked is szép napot! Boldog Ünnepeket.
2012. dec. 17. 12:16
62/69 A kérdező kommentje:
Értem amit írsz. De amikor felkeresett azon a bizonyos estén, akkor mégis mit várt tőlem? Hogy én meghallgatom, mit is művelt a férje vele, és kisírhassa magát a vállamon, én meg ne tegyek semmit csak hallgassam? Ő sem nézte volna ezt tétlenül az én helyemben. Viszont mint írtam, én már nem teszek semmit ez ügyben. Az ő élete, az ő férje, és ha neki ez így jó, akkor legyen. Viszont látom előre, hogy ha esetleg újra összevesznek valamin, és ismétlődnek a dolgok, akkor rohan hozzám. Azért elég önző dolog, hogy ha baj van, akkor jön és nekem hordja el a férjét mindennek, majd miután lecsendesednek a dolgok, megkér, hogy ne szóljak bele az életébe. Én ezek után nem tehetek mást, mint bajban meghallgatni, és kész. A tanácsaimat meg sem hallja, bár kéri, hogy segítsek. Ennyi. Nekem nincs több hozzáfűznivalóm a dologhoz. Neked is Kellemes Ünnepeket kívánok! :)
2012. dec. 17. 12:40
63/69 anonim válasza:
Örülök,hogy nem vetted támadásnak amit írtam!:) Én is értem,hogy miről beszélsz. De látod,már most lefelé ível a kapcsolatotok...szerintem egyébként nem fog Hozzád rohanni ha baj van,hiszen évekig nem tette,mert pont ettől félt,ahogyan most is viszonyulsz a dologhoz... Na nehéz ügy az biztos! Se Neked,de főleg Neki nem könnyű...:(
Boldog Ünnepeket!
2012. dec. 17. 14:35
64/69 A kérdező kommentje:
Minden bajáért engem keresett meg. De nem érdekes. De azt nem mondhatom, hogy egyoldalú lenne a barátságunk. Én is szorultam már a segítségére, és szó nélkül mellém állt. Tehát nem fogom emiatt felrúgni a barátságunkat. Csak kicsit csalódtam benne. De igazad van, nem szabad hagyni, hogy emiatt elromoljon egy 2 évtizedes barátság. :)
2012. dec. 17. 15:00
65/69 anonim válasza:
Miért csalódtál Benne? Egyébként arra értettem,hogy 8 éve együtt vannak, mégis Te csak most tudtad meg,hogy mi zajlik a háttérben. Te is kívülálló voltál eddig, hisz idilli házasságnak tudtad az Övékét... Szerintem ez egy nagy lépés volt a Barátnődtől,hogy beavatott a bizalmába,ebbe a legbelső családi Énjébe...(Én nem mertem volna,de ez látszik az Ő 8 évén is...) Ne érezd Magad csalódottnak amiatt,mert Ő másképp vélekedik,mint ahogy azt Te tennéd,vagy elvárnád. Légy megértő,most tényleg válaszút előtt van a barátságotok.
2012. dec. 17. 16:18
66/69 anonim válasza:
Talán a könyvben van tanács a környezetnek is, hogy mit tehetnek.
Vagy kérdezz rá a NaNe segélyhívószámon!
2012. dec. 17. 20:44
67/69 anonim válasza:
Anyukámnak 18 év után lett elege.Ha így folyatódik lehet a gyerekét is vernék ,ahogy a mi esetünkbe a testvérem.Ha nem változik a helyzet lehet jobb lenne ha elhagyná.Lehet fájni fog de inkább ez , mint az ütések.
2013. máj. 27. 12:42
68/69 anonim válasza:
Az ilyet nem tudom végképp megérteni, van hova mennie, anyagi okok nem tarthatják vissza. Mi a francért marad mellette? Az ilyen meg is érdemli a sorsát, hagyja ott a p.csába, ha sz.r neki mellette.
2013. nov. 6. 10:20
69/69 anonim válasza:
Szia! Régi a kérdés, de érdekelne a hosszútávú alakulás. megismétlődött azóta a dolog, vagy ők a ritka kivétel? a barátságotok megmaradt? Ha erre jársz, írj, kíváncsi lennék a végkifejletre
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!