Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tart egy nőt a férje mellett azok után, hogy a férj megverte?
"Röviden annyi a dolog, hogy a férje nem hiszi el, hogy a gyerek tőle van..."
Esetleg már adott rá okot arra a barátnőd, hogy a férje kételkedjen abban, hogy az övé a gyerek.
Erre nem gondolsz??
Lehet, hogy azért nem akarja otthagyni, mert neki is van a füle mögött ez és az?!
Utolsó előttinek köszönöm, hogy ezt leírta. Utolsónak:"De még ha nem is tőle lenne, így megverni egy nőt, undorító."
Ezt szerinted miért írtam? Mert nekem is megfordult a fejemben, de még ha így is van, akkor sem ez a megoldás, nem gondolod? És most nehogy már ítélkezni kezdjünk a barátnőm felett, hogy neki is vaj van a füle mögött. Nem egy pofon csattant el, hanem a földön rugdosta, a háta tele van lila foltokkal...Ezt senki nem érdemli meg, akármit csinált. Szerintem.
Ha a gyerek mástól van, a barátnő lefeküdt a fél várossal és megszégyenítette a férjét, akkor is MAXIMUM kiabálni, majd otthagyni lehet. De nem megütni.
Ha késsel indult a férje felé, akkor aláírok egy erélyes pofont ÖNVÉDELEMBŐL, de amint elhárult a veszély, akkor nem a hátát kell rugdosni, hanem menekülni és rendőrökkel visszamenni a személyes cuccokért.
Hosszan tartó verésre (tehát nem egy önvédelemből lekevert pofon) nincs mentség, akármit csinált a másik.
Mi a ferjemmel egy kozeli ismerossel egyszer mar ezt vegigsakkoztuk tobb honapig lakott nalunk.A pasi megverte bezarta terrorizalta.Aztan jott viragcsokor randi bla bla. gyerekuk megkattant a dzoba kozepere pisilt.Feljelentes utan a pasi engem jelentett fel hogy bezartam es fogva tartom az elettarsat.Jottek a rendorok ertem!!Szerencsere volt latlelet pszi velemeny stb. Az ugyet a gyamhatosag oldotta meg.A csaj vissza akart menni a gyamugy azt mondta ha visszamegy elveszik tole a gyereket mert ilyen csaladi kor nem gyereknek valo A gyerek meselte hogy verte az apa az anyat mert nem fogadott szot es nem volt kedves.
Tanultunk az esetbol soha tobbet nem keveredek ilyen dologba feljeltem szolok a gyamugynek es ennyi mert nagyok kemeny honapjaink voltak stressz rendorok pasi rugdosta az ajtonk tobszor elvittek a rendorok.
Hivd fel a nane szamat ott segitenek.Feljelentes es latlelet kell a jovore gondolva is ha akkor majd tenyleg szabadulni akar. Az a ferfi aki a not veri a gyereket is fogja.Egy gyerek ha otthon bantalmazast lat az az o lelki fejlodesenek nagyon art.
az tartja mellette h a férje JÓKÉPŰ és/vagy pénzes.
ezek a férfiak (a nők hülyesége miatt) AKÁRMIT megtehetnek. nem számít ha alkoholisták, agresszívek, bunkók, egoisták, nemtörődömök.
a NORMÁLIS, igaz nem jóképű "férfiakat" ember számba sem veszik a nők.
ennyit a belső értékek fontosak c. ocsmány női hazugságról.
Ne haragudj aqer, de nem kellene általánosítani. Az én férjem külsőleg egyáltalán nem az esetem, mégis ő életem értelme, és soha nem hagynám el senkiért. Tehát ez az általánosítás, idézem, "a NORMÁLIS, igaz nem jóképű "férfiakat" ember számba sem veszik a nők" nem helytálló. De amúgy sem igazán a témához kapcsolódik, hogy te ronda vagy, és nem találsz normális nőt. Attól, hogy te normálisnak tartod magad, az nem biztos, hogy egy nő számára is így van..Ezzel le is zárnám.
Visszatérve az eredeti témához: Egy válaszoló ötletére(nem is értem hogy nem jutott eszembe) megkerestem barátnőm bátyját facebookon. Leírtam neki mindent, holnap indul haza. Azt hiszem én nem megyek a rendőrségre, a bátyja tesz feljelentést, gondolom engem is megkeresnek majd, hogy mondjak el mindent, és én szíve örömest megteszem. Majd ha már vannak fejlemények, akkor írok.
Szép napot mindenkinek!
"Attól, hogy te normálisnak tartod magad, az nem biztos, hogy egy nő számára is így van"
mivel ronda (?) vagyok, így MEGISMERNI SEM AKARNAK. ergo nem dönthetik el h normális vagyok-e avagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!