Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tart egy nőt a férje mellett azok után, hogy a férj megverte?
tuti, h visszasírta magát a fickóhoz. (inkább 1 jóképű szemét, mint 1 nem jóképű rendes, normális)
bocs, se cinikus, se érzéketlen nem akarok lenni, de az az igazság.
a nőnek férfi kell. a férfi = jóképű.
aki nem jóképű az nem is ember, nemhogy férfi.
jah, h a jóképűnek eljár a keze? nem számít. ő a férfi.
1 sorstársam fogalmazta meg: nem tudja sajnálni az ilyen nőket, mert Ő VÁLASZTOTTA A CSÁVÓT, senki nem kötelezte h összejöjjön vele. a saját hülyeségének lett áldozata.
only handsome igaz lányok?
Basszus, aqer, te honnan veszed, hogy a férje jóképű? Talán ismered őket? És könyörgöm, ne itt éld már ki a kisebbségérzésed, mert rohadtul idegesítő már. Semmi köze a témához, és senkit nem érdekel szerintem, hogy neked milyen problémáid vannak a nőkkel. Én már leírtam a véleményem, leírtam, hogy mi a helyzet az én férjemmel, de gondolom azt fel sem fogtad. Szépen megkérlek, hogy ne itt öntsd ki a lelked, mert SENKIT NEM ÉRDEKEL! Legyen ez a véleményed, magasról kakilunk rá, ha ekkora problémát okoz, akkor írj ki egy kérdést róla.
Tegnap volt a rendőrségen a bátyja, ma délután átjön, és mindent elmond, hogy mit mondtak a rendőrségen. Mindent átbeszélünk, de eddig nem volt időnk még beszélni rendesen, mert dolgozom. Ma vagy holnap írok.
Aqer, te meg menj el pszichológushoz, mert amit itt rinyálsz és siránkozol, az nem normális.
fáj neked az igazság?
mint írtam, ocsmány dolog amit a férje tett. nem védem, nem is akartam védeni. elítélendő amit tett.
de tőled is megkérdem: miért ezt a fickót választotta? tudsz erre fefelni nagyokos? (a belső értékkel ne gyere mert az ürgének az nincs ahogy az eset mutatja)
Ja, és miért ezt a fickót választotta????
Ha elolvastad volna, 16 évesen ismerte meg a srácot!!! 16 évesen!!! Azóta vele van. Nem most, 24 évesen ismerkedett meg vele, tehát 16 évesen még nem az a mérvadó, hogy ki mennyire férfias és jóképű, és kinek mekkora a farka. Te szerencsétlen, ha már sértegetjük egymást...
"Majd jött a férjem, se nem jó testű, se nem jóképű, és mégis minden nap levesz a lábamról."
gratulálok. őszintén. a szerencsés kevesek közé tartozol. a nőknek rólad kell példát venni. véresen komolyan mondom, nem gúnyolódom. TE MEGLÁTTAD A LÉNYEGET ! le a kalappal előtted.
"Volt nekem mindenki által jóképűnek tartott barátom, de amit kaptam tőle érzelmileg, az nulla volt. Semmi szeretet, semmi törődés, semmi figyelmesség, semmi romantika, csak jól nézett ki,"
igen, itt a tapasztalatodról írsz, ahol rájöttél a választásod kudarcának okára. azért voltál vele, eleinte tuti, mert objektívan jóképű volt. a lényeget azért láttad meg (amit fent írtam) mert megtapasztaltad h a jó kinézet NULLA önmagában. de sokan ennek bűvkörébe esnek.
"eddig nagyon rossz helyen keresgéltél."
ezt 101%-ban elismerem.
"elfogadod és elhiszed e vagy sem."
igen, s igen.
de ha mélyebben belegondolsz 1-et értünk: a külső nulla önmagában, mégis arra durranak rá. aztán jönnek a csalódások és bocs, de a pofonok. (képletesen is)
kieg:
"Mi tart egy nőt a férje mellett azok után, hogy a férj megverte"
az h VONZÓDIK hozzá, mégpedig mert tetszik neki. az 1ütt eltöltött évek a sejtjeibe ivódtak, élmények,emlékek.
hát ez az igaz válasz. a vonzalmára figyel, nem a fizikális sebeire.
előző hsz-eim erről szóltak, csak most a kedvedért cizelláltabban fogalmaztam.
végül: sokat eltűr az ember annak akihez vonzódik. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!