Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi tart egy nőt a férje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tart egy nőt a férje mellett azok után, hogy a férj megverte?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm és annak férjéről van szó. A barátnőm 24 éves, 16 évesen egy buliban voltunk, és ott megismerkedett egy sráccal. Azóta együtt vannak, 2 éve összeházasodtak, és most a barátnőm terhes. A férje viszont teljesen bekattant. Tegnap éjjel , kb fél 12 lehetett, barátnőm csönget a kapuban. Kimentem hozzá, megkért, hogy nálunk aludhasson az éjjel. Sötét volt, így nem igazán láttam őt, viszont tudtam, hogy baj van. Egy az, hogy mi másért keresett volna meg ilyen későn, másik meg, hogy remegett a hangja. Amikor bementünk a lakásba, és a lámpafénynél ránéztem még a vér is meghűlt bennem. Össze vissza volt verve. Leültettem szépen és megkértem, hogy mondjon el mindent. Röviden annyi a dolog, hogy a férje nem hiszi el, hogy a gyerek tőle van...Én még most sem tértem magamhoz. Egy kívülről idilli kapcsolat és házasság....nem is értem. Barátnőm megesküdött rá, hogy a gyerek a férjétől van. De még ha nem is tőle lenne, így megverni egy nőt, undorító. És ez a bolond lány nem akarja sem feljelenteni, sem elhagyni. Én ezt nem értem. Hiába mondok neki bármit, egyszerűen meggyőzhetetlen. Valaki magyarázza el nekem, hogy ez miért van. Miért nem lépnek ilyenkor a nők? Segíteni én nem tudok neki, amíg ezzel az állattal van.

2012. dec. 9. 21:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
Na? Mi lett veletek, velük?
2012. dec. 11. 21:57
 42/69 anonim ***** válasza:
14%

tuti, h visszasírta magát a fickóhoz. (inkább 1 jóképű szemét, mint 1 nem jóképű rendes, normális)

bocs, se cinikus, se érzéketlen nem akarok lenni, de az az igazság.

a nőnek férfi kell. a férfi = jóképű.

aki nem jóképű az nem is ember, nemhogy férfi.

jah, h a jóképűnek eljár a keze? nem számít. ő a férfi.

1 sorstársam fogalmazta meg: nem tudja sajnálni az ilyen nőket, mert Ő VÁLASZTOTTA A CSÁVÓT, senki nem kötelezte h összejöjjön vele. a saját hülyeségének lett áldozata.

only handsome igaz lányok?

2012. dec. 12. 09:17
 43/69 A kérdező kommentje:

Basszus, aqer, te honnan veszed, hogy a férje jóképű? Talán ismered őket? És könyörgöm, ne itt éld már ki a kisebbségérzésed, mert rohadtul idegesítő már. Semmi köze a témához, és senkit nem érdekel szerintem, hogy neked milyen problémáid vannak a nőkkel. Én már leírtam a véleményem, leírtam, hogy mi a helyzet az én férjemmel, de gondolom azt fel sem fogtad. Szépen megkérlek, hogy ne itt öntsd ki a lelked, mert SENKIT NEM ÉRDEKEL! Legyen ez a véleményed, magasról kakilunk rá, ha ekkora problémát okoz, akkor írj ki egy kérdést róla.

Tegnap volt a rendőrségen a bátyja, ma délután átjön, és mindent elmond, hogy mit mondtak a rendőrségen. Mindent átbeszélünk, de eddig nem volt időnk még beszélni rendesen, mert dolgozom. Ma vagy holnap írok.

Aqer, te meg menj el pszichológushoz, mert amit itt rinyálsz és siránkozol, az nem normális.

2012. dec. 12. 09:30
 44/69 anonim ***** válasza:
16%

fáj neked az igazság?

mint írtam, ocsmány dolog amit a férje tett. nem védem, nem is akartam védeni. elítélendő amit tett.

de tőled is megkérdem: miért ezt a fickót választotta? tudsz erre fefelni nagyokos? (a belső értékkel ne gyere mert az ürgének az nincs ahogy az eset mutatja)

2012. dec. 12. 09:41
 45/69 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy kiírok egy kérdést, ami nem is rólam szól, és engem kezdesz el "nagyokos" jelzővel illetni. Mégis mit képzelsz magadról? Takarodj innen, ha megkérhetlek, mert ezentúl nem fogok reagálni a bunkó és semmitmondó válaszaidra...
2012. dec. 12. 09:51
 46/69 A kérdező kommentje:

Ja, és miért ezt a fickót választotta????

Ha elolvastad volna, 16 évesen ismerte meg a srácot!!! 16 évesen!!! Azóta vele van. Nem most, 24 évesen ismerkedett meg vele, tehát 16 évesen még nem az a mérvadó, hogy ki mennyire férfias és jóképű, és kinek mekkora a farka. Te szerencsétlen, ha már sértegetjük egymást...

2012. dec. 12. 09:53
 47/69 A kérdező kommentje:
Én már kezdelek sajnálni, komolyan. Egy kész csődtömeg vagy, aki a nőket hibáztatja, mert egyik sem akar szóba állni vele. Tudod, így ismeretlenül is azt mondom, hogy már értem, miért vagy ekkora szerencsétlen...
2012. dec. 12. 09:55
 48/69 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy semmilyen választ nem adtál. Nem ismersz engem, nem ismered a férjemet, nem ismered a barátnőmet és annak férjét. Tehát nekiálltál itt általánosítani, hogy jóképű agresszív pasi, és nem normális nő, aki csak azért marad a férjével, mert nagyon jól néz ki. De itt erről szó nincs. Majd ezt a témát ecseteled oldalakon keresztül. Hidd el, ha belelátnál a dolgokba, nem írnál ilyet. Ide legalábbis nem. Senkit nem tart meg egy férfi azzal, ha jól néz ki. Volt nekem mindenki által jóképűnek tartott barátom, de amit kaptam tőle érzelmileg, az nulla volt. Semmi szeretet, semmi törődés, semmi figyelmesség, semmi romantika, csak jól nézett ki, és azt hitte ennyi elég is. De nem. Majd jött a férjem, se nem jó testű, se nem jóképű, és mégis minden nap levesz a lábamról. Figyelmes, jószívű, szeretetreméltó és szeretetéhes. Minden mozdulatomat figyeli, minden pillanatban biztosít a szerelméről, és arról, hogy az életét adná értem. És mivel ennyi mindent kapok tőle, én sem vagyok rest visszaadni minden jót. Tehát hidd el, hogy általánosítasz. Persze, ha te olyan nőket akarsz magadnak, akiknek mindene a pénz, a külső, a jó kocsi, szép ház, plázázás, műköröm, még a klotyóra is magassarkúban megy, stb, akkor rossz fele jársz. De van rengeteg szép nő, aki nem egy macsóra vágyik, hanem egy olyan férfira, aki megad nekik mindent, amit kell, testileg és lelkileg. Nem tudom mennyi idős vagy, de meg merem kockáztatni, hogy eddig nagyon rossz helyen keresgéltél. Én nem fogok több bántó és mocskolódó kommentet írni, ha ezt sem érted meg. Szerintem ebben mindent leírtam, ami fontos. Az már a Te dolgod aqer, hogy ezt elfogadod és elhiszed e vagy sem.
2012. dec. 12. 10:15
 49/69 anonim ***** válasza:
12%

"Majd jött a férjem, se nem jó testű, se nem jóképű, és mégis minden nap levesz a lábamról."

gratulálok. őszintén. a szerencsés kevesek közé tartozol. a nőknek rólad kell példát venni. véresen komolyan mondom, nem gúnyolódom. TE MEGLÁTTAD A LÉNYEGET ! le a kalappal előtted.

"Volt nekem mindenki által jóképűnek tartott barátom, de amit kaptam tőle érzelmileg, az nulla volt. Semmi szeretet, semmi törődés, semmi figyelmesség, semmi romantika, csak jól nézett ki,"

igen, itt a tapasztalatodról írsz, ahol rájöttél a választásod kudarcának okára. azért voltál vele, eleinte tuti, mert objektívan jóképű volt. a lényeget azért láttad meg (amit fent írtam) mert megtapasztaltad h a jó kinézet NULLA önmagában. de sokan ennek bűvkörébe esnek.

"eddig nagyon rossz helyen keresgéltél."

ezt 101%-ban elismerem.

"elfogadod és elhiszed e vagy sem."

igen, s igen.

de ha mélyebben belegondolsz 1-et értünk: a külső nulla önmagában, mégis arra durranak rá. aztán jönnek a csalódások és bocs, de a pofonok. (képletesen is)

2012. dec. 12. 10:36
 50/69 anonim ***** válasza:
32%

kieg:

"Mi tart egy nőt a férje mellett azok után, hogy a férj megverte"

az h VONZÓDIK hozzá, mégpedig mert tetszik neki. az 1ütt eltöltött évek a sejtjeibe ivódtak, élmények,emlékek.

hát ez az igaz válasz. a vonzalmára figyel, nem a fizikális sebeire.

előző hsz-eim erről szóltak, csak most a kedvedért cizelláltabban fogalmaztam.

végül: sokat eltűr az ember annak akihez vonzódik. ennyi.

2012. dec. 12. 10:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!