Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi tart egy nőt a férje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tart egy nőt a férje mellett azok után, hogy a férj megverte?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm és annak férjéről van szó. A barátnőm 24 éves, 16 évesen egy buliban voltunk, és ott megismerkedett egy sráccal. Azóta együtt vannak, 2 éve összeházasodtak, és most a barátnőm terhes. A férje viszont teljesen bekattant. Tegnap éjjel , kb fél 12 lehetett, barátnőm csönget a kapuban. Kimentem hozzá, megkért, hogy nálunk aludhasson az éjjel. Sötét volt, így nem igazán láttam őt, viszont tudtam, hogy baj van. Egy az, hogy mi másért keresett volna meg ilyen későn, másik meg, hogy remegett a hangja. Amikor bementünk a lakásba, és a lámpafénynél ránéztem még a vér is meghűlt bennem. Össze vissza volt verve. Leültettem szépen és megkértem, hogy mondjon el mindent. Röviden annyi a dolog, hogy a férje nem hiszi el, hogy a gyerek tőle van...Én még most sem tértem magamhoz. Egy kívülről idilli kapcsolat és házasság....nem is értem. Barátnőm megesküdött rá, hogy a gyerek a férjétől van. De még ha nem is tőle lenne, így megverni egy nőt, undorító. És ez a bolond lány nem akarja sem feljelenteni, sem elhagyni. Én ezt nem értem. Hiába mondok neki bármit, egyszerűen meggyőzhetetlen. Valaki magyarázza el nekem, hogy ez miért van. Miért nem lépnek ilyenkor a nők? Segíteni én nem tudok neki, amíg ezzel az állattal van.

2012. dec. 9. 21:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
82%

aqer- Húzzál már innét, mert engem is kihozol a sodromból!

Én vagyok aki írta a fecebookot. És kíváncsian várom, h mit mondtak a rendőrségen. Mit mond a báty?

2012. dec. 12. 11:47
 52/69 anonim ***** válasza:
100%
én nyugodt állapotban mondom, hogy szerintem bunkóság a saját ostoba elméletedet kivetíteni erre az esetre...
2012. dec. 12. 20:33
 53/69 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt bárki túlzottan térdre esne a saját "igaz" (igaz= mert az én véleményem) állításai előtt, javaslom a korábban valaki által belinkelt NANE kiadvány végigolvasását.

A szigorúan vett kérdésre az adja meg a választ.

2012. dec. 13. 07:36
 54/69 anonim ***** válasza:
15%
nem állt szándékomban idegesíteni senkit. az esetleges félreértéseket tisztáztuk a kérdezővel, úgyhogy ebbe belemagyarázni (főleg hülyeségeket) már felesleges másoknak.
2012. dec. 13. 07:40
 55/69 anonim ***** válasza:
100%
Napok óta várom mik a fejlemények egyébként...
2012. dec. 14. 22:15
 56/69 anonim ***** válasza:
21%
én is
2012. dec. 16. 08:02
 57/69 anonim ***** válasza:
No?
2012. dec. 16. 19:36
 58/69 A kérdező kommentje:
Napok óta várjátok a fejleményeket, de "sajnos" nekem is van saját életem, így nem tudok minden nap feljönni ide. Nos a fejlemény annyi, hogy semmi...Elment a bátyja a rendőrségre, elmesélt, amit tudott. A rendőrségre nekem is be kellett mennem, hogy elmondjak mindent, szóról szóra. Nos, amikor elmondtam a végén azt, hogy a barátnőm nem hajlandó sem feljelenteni, sem elhagyni a férjét, addig nem tehetnek semmit az ügyben, mivel ehhez látlelet kellene, hogy milyen súlyosak a sérülései. Amire a barátnőmet erőszakkal nem kényszeríthetik. És ha ő nem a férje ellen tanúskodik, akkor halott az ügy. Nem tudnak sem távol tartást kérni a férj ellen, sem semmit. Úgyhogy ennyi. Jegyzőkönyvet írtak a tanúskodásról, és ennyi. Azt mondták, hogy győzködjük ezerrel a barátnőmet, hogy valljon a férje ellen, mert addig semmit nem tehetnek.
2012. dec. 16. 20:05
 59/69 anonim ***** válasza:
46%
hát igen. ez az ún. tehetetlenség. mikor nem tudsz neki segíteni. (nem rajtad múlik)
2012. dec. 17. 09:05
 60/69 A kérdező kommentje:

Komolyan nem értem. Minden nap felhívom, hogy mi van vele, megkérdezem, hogy nem e gondolta meg magát. Azt mondja, hogy azóta az eset óta nem volt semmi, és minden a régi. Újra dúl a szerelem, és várják a babát. Részemről no comment...Tudja, hogy voltam emiatt a rendőrségen, nem haragszik, de megkért, hogy ne szóljak bele az életébe. Úgyhogy én ennél többet, mint amit eddig tettem, nem tehetek. Mellette leszek, ha baj van, de ennyi. Köszönöm a válaszaitokat, de sajnos több hírt nem tudok közölni a témával kapcsolatban. Marad minden a régi. :(

Szép napot nektek.

2012. dec. 17. 10:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!