Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodjunk vagy szakítsunk?
Nagyon szerelmes vagyok a páromba, és egy megoldhatatlannak tűnő helyzetbe kerültem most :S
2 éve vagyunk együtt, és tegnap este megkérte a kezem.
Imádom őt, össze is illünk rengeteg dologban, kivéve egy dolgot, de az nagyon nagy dolog lehet. Ő mindenképp szeretne gyereket, én viszont nem. És nem csak most nem, hanem soha. Erről többször beszéltünk már, tegnap is ez volt az első reakcióm, hogy miért akar feleségül venni, ha tudja, hogy sosem fogok szülni? Úgy érzem most kellene elválni útjainknak, hogy megtalálhassa azt a nőt, akivel szül neki gyereket, de közben azt érzem, hogy megszakad a szívem, ha szétmegyünk.
Mit csináljak? Nem mondtam most sem nemet, sem igent. Ő azt mondja, hogy majd meggondolom magam, de ez meg nem esett jól, hogy ennyire nem ismer mégsem, és nem tudja, hogy nem változik a véleményem? Nem csak azért nem akarok gyereket, mert nincs férjem, hanem mert nem kell.
De Őt nagyon szeretem :(
"de mégis mindig ezt hozzátok elő."
Mert ez egy példa.
Kérdező: sajnálom! :(
Beszélgettünk, sírtunk, veszekedtünk, sírtunk, beszélgettünk :(
Két napja a telefont szorongatom, és percenként arra gondolok, hogy felhívom, de aztán meggondolom magam.
Igaziból együtt döntöttünk, és mondott olyat, hogy akik egymáshoz tartoznak, azok úgyis egymásra találnak és ez egy picike vigasz most nekem.
Köszönöm szépen nektek a támogató válaszokat!
Szerintem teljesen jól döntöttél. Ha ennyire kétfelé mentek, ha egy ilyen boldogság-faktorban nem értetek egyet, akkor ez sosem fog működni. Valamelyikőtök mindig boldogtalan lesz.
Sajnálom, hogy most rossz neked :(, kívánom, hogy hamar túl tegyétek magatokat a szakítások, és találjátok meg azt, akivel a boldogság magától értetődik és nem kell megalkudni.
Tényleg szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!