Szülés előtt vagy után házasodjunk össze?
Figyelt kérdés
október végén érkezik az első közös babánk.2012. máj. 1. 23:24
1/23 anonim válasza:
után. szerintem meghittebb egy közös, édes kis gyerekkel, mint pocakkal. én így tennék. de ez csak az én véleményem.
3/23 anonim válasza:
Előtte a síró csecsemővel a kezetekben sokkal nehezebb bármit is intézni.
4/23 anonim válasza:
előtt. lehet régimódi vagyok de nekem ez fontos. :)
6/23 anonim válasza:
Szerintem is kényelmesebb előtte.
Ha viszont csak a baba miatt került szóba a házasság, akkor egyáltalán ne házasodjatok szerintem.
7/23 anonim válasza:
Én is előtte tartanám, kényelmesebb, pár hónapos babócával nem egyszerű. A lagzidat sem bírnád rendesen élvezni, mert rohannál pár óránként szoptatni. Ez a nap szóljon csak rólatok :) Utána úgyis minden a babáról fog. Ezt még add meg magatoknak :)
9/23 anonim válasza:
1. vagyok. én továbbra is tartom, h nem mennék férjhez várandósan, amikor nem is koccinthatok a saját esküvőmön. szülés után sem, amikor még csöpp a baba, hanem kétéves kora körül/után. nagyon fura volt látni, h az emberek mennyire ódzkodnak ettől. az, aki régimódi, konzervatív felfogású, ezért mindenképp előtte menne férjhez, ahhoz a szabályhoz miért nem tartja magát, h házasság előtt nincs testiség? :)
10/23 anonim válasza:
Nem koccinthat az esküvőjén??? Nálunk eleve alkoholmentes pezsgő volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!