Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülés előtt vagy után házasod...

Szülés előtt vagy után házasodjunk össze?

Figyelt kérdés
október végén érkezik az első közös babánk.
2012. máj. 1. 23:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%

9-essel abszolút egyetértek

de amúgy meg most a 3. hónapban lehetsz, az még nem látszik, de akkor siessetek :)

2012. máj. 2. 01:37
 12/23 anonim ***** válasza:
41%
Anyukám pocakosan állt az oltár elé egy szép decemberi napon. Én februárban érkeztem. A videók, fényképek, és történetek alapján tökéletesen meghitt volt így is. Ez 20 éve volt. Én is inkább pocakosan házasodnék, mint pici babával. Az elég megterhelő lenne mindhármótok számára, és kiszámíthatatlan egy babánál, hogy mikor kezd rá a sírásra. Az meg még sem az igazi, ha a szertartást végigsírja szegény.
2012. máj. 2. 01:46
 13/23 anonim ***** válasza:
33%

Előtte, és nem azért, mert régimódi vagyok, hanem mert sokkal kényelmesebb és praktikusabb így.

Kisbaba mellett nagyon macerás lenne az egész. Két éves koráig várni csak azért, hogy ihass pezsgőt, egyenesen botorság.

A férjedé lesz automatikusan a baba, nem kell elismerni az apaságot. Most még el tudtuk menni nászútra, kisbabával már nem lehet.

2012. máj. 2. 02:17
 14/23 anonim ***** válasza:
38%

ELŐTTE!...

Neked sem lesz mindegy, hogy a kórházban már feleségként fogsz szülni, mintha "csak" barátnő státuszban...

Később a gyerekeidnek is kellemetlen lesz kitálalni, hogy csak a születése után házasodtatok össze...

A szüleiteknek sem mindegy!...

Ha szülés után veszitek tervbe a házasságot, nagy az esélye, hogy örökre elmarad az esküvő (megváltozik az életetek, sok lesz a kiadás, párod egyre inkább nem fogja fontosnak tartani, hiszen esküvő nélkül is megkap mindent, stb.)...

Tudod : AMIT MA MEGTEHETSZ, NE HALASZD HOLNAPRA!... :-))

2012. máj. 2. 04:14
 15/23 anonim ***** válasza:
58%

Előtte. Egyrészt a kórházban tényleg jobb feleségként szülni, másrészt egy csecsemő mellet nehéz megszervezni egy esküvőt.

Én öt hónapos terhes voltam és nem látszott a hasam.

2012. máj. 2. 08:15
 16/23 anonim ***** válasza:
38%

Most volt 7végén az esküvőnk és van egy 10 hónapos lányunk.

Délután 5-kor volt az esketés papíron, ami csúszott, így fél 7-kor kezdődött a miénk és utána hoztuk haza egyből a dadához a lányunkat.

Megetettük (tápszeres sajnos) és le is fektettük. Mivel a napvégére rendszeresen hulla lesz, így nem kellett sokat "mókázni" vele.

Mire visszaértünk az étteremhez már mindenki végzett a cigijével, táncoltak, jól érezték magukat.

Nálunk a vőfély nagyon jó volt! Jó bulit csinált. És mi alapból mondtuk a násznépnek, hogy lesz egy kis kitérőnk a lányunk miatt. Mindenki megértette és nem volt gond belőle. Egyből tálalták a vacsorát, nagyon rugalmas és gyors volt az étterem.

Mi mindent szinte a lányunkhoz igazítottunk. Fényképezés reggel volt (9-12-ig), étteremdíszítés délután 2-kor, amikor aludt.

2012. máj. 2. 08:21
 17/23 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó vagyok:

Én nem ittam így se semmit az esküvőn, mert egyáltalán nem iszom alkoholt.

Egyébként pedig gyerekpezsgő és társai .. nem kötelező inni.

De gondolom a kérdező sem rögtön szülés után állna az oltár elé.

Nem kötelező a gyerek 2 éves koráig várni arra, hogy valaki házasodjon! Ez hülyeség..

10 hónap alatt én kiismertem a lányomat és a párom is. Tudjuk, hogy mikor mi a baj vagy mi a gond vele.

Tudtuk, hogy nem lesz gond.. nem is lett. Végig aludta az egészet. Reggel mikor hazaértünk (5:40 fele), akkor ébredt fel, mint általában szokott.

Kicsit fárasztóbb volt az aznapi délelőttünk, de délután 4 órát aludtunk, amíg a lányunk is.

2012. máj. 2. 08:26
 18/23 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem szülés előtt házasodj, mert a gyerek mellett intézkedni stb, nem lesz egyszerű menet, főleg télen...közlekedés babával...
2012. máj. 2. 08:48
 19/23 anonim ***** válasza:
55%

Én még most házasodnék,1 hónap alatt elintézhető minden,és akkor még annyira nem is nagy a pocakod,hogy fárasztó legyen.

Egy fél pohár pezsgővel nem ártassz a babának sem

2012. máj. 2. 08:52
 20/23 anonim ***** válasza:
15%
Korlátolt hülyék! Azért volt alkoholmentes a pezsgő, mert a koccintók között volt olyan, aki vezetett! ÉS NEM GYEREKPEZSGŐ VOLT!
2012. máj. 2. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!