Szülés előtt vagy után házasodjunk össze?
9-essel abszolút egyetértek
de amúgy meg most a 3. hónapban lehetsz, az még nem látszik, de akkor siessetek :)
Előtte, és nem azért, mert régimódi vagyok, hanem mert sokkal kényelmesebb és praktikusabb így.
Kisbaba mellett nagyon macerás lenne az egész. Két éves koráig várni csak azért, hogy ihass pezsgőt, egyenesen botorság.
A férjedé lesz automatikusan a baba, nem kell elismerni az apaságot. Most még el tudtuk menni nászútra, kisbabával már nem lehet.
ELŐTTE!...
Neked sem lesz mindegy, hogy a kórházban már feleségként fogsz szülni, mintha "csak" barátnő státuszban...
Később a gyerekeidnek is kellemetlen lesz kitálalni, hogy csak a születése után házasodtatok össze...
A szüleiteknek sem mindegy!...
Ha szülés után veszitek tervbe a házasságot, nagy az esélye, hogy örökre elmarad az esküvő (megváltozik az életetek, sok lesz a kiadás, párod egyre inkább nem fogja fontosnak tartani, hiszen esküvő nélkül is megkap mindent, stb.)...
Tudod : AMIT MA MEGTEHETSZ, NE HALASZD HOLNAPRA!... :-))
Előtte. Egyrészt a kórházban tényleg jobb feleségként szülni, másrészt egy csecsemő mellet nehéz megszervezni egy esküvőt.
Én öt hónapos terhes voltam és nem látszott a hasam.
Most volt 7végén az esküvőnk és van egy 10 hónapos lányunk.
Délután 5-kor volt az esketés papíron, ami csúszott, így fél 7-kor kezdődött a miénk és utána hoztuk haza egyből a dadához a lányunkat.
Megetettük (tápszeres sajnos) és le is fektettük. Mivel a napvégére rendszeresen hulla lesz, így nem kellett sokat "mókázni" vele.
Mire visszaértünk az étteremhez már mindenki végzett a cigijével, táncoltak, jól érezték magukat.
Nálunk a vőfély nagyon jó volt! Jó bulit csinált. És mi alapból mondtuk a násznépnek, hogy lesz egy kis kitérőnk a lányunk miatt. Mindenki megértette és nem volt gond belőle. Egyből tálalták a vacsorát, nagyon rugalmas és gyors volt az étterem.
Mi mindent szinte a lányunkhoz igazítottunk. Fényképezés reggel volt (9-12-ig), étteremdíszítés délután 2-kor, amikor aludt.
Utolsó vagyok:
Én nem ittam így se semmit az esküvőn, mert egyáltalán nem iszom alkoholt.
Egyébként pedig gyerekpezsgő és társai .. nem kötelező inni.
De gondolom a kérdező sem rögtön szülés után állna az oltár elé.
Nem kötelező a gyerek 2 éves koráig várni arra, hogy valaki házasodjon! Ez hülyeség..
10 hónap alatt én kiismertem a lányomat és a párom is. Tudjuk, hogy mikor mi a baj vagy mi a gond vele.
Tudtuk, hogy nem lesz gond.. nem is lett. Végig aludta az egészet. Reggel mikor hazaértünk (5:40 fele), akkor ébredt fel, mint általában szokott.
Kicsit fárasztóbb volt az aznapi délelőttünk, de délután 4 órát aludtunk, amíg a lányunk is.
Én még most házasodnék,1 hónap alatt elintézhető minden,és akkor még annyira nem is nagy a pocakod,hogy fárasztó legyen.
Egy fél pohár pezsgővel nem ártassz a babának sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!