Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nőként mi az elvárásod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mi az elvárásod, mennyi pénzt keressen vagy adjon haza egy férfi?

Figyelt kérdés

Mi az a jövedelemszint, amellyel nőként elégedett vagy, ha a férjed eléri; és szerinted mennyit "illik" 2025-ben keresnie egy 3 gyerekes, 40-es férfinak, hogy fel tudj rá nézni?

És mi a jobb: ha vezető beosztásban van, vagy elég, ha "csak" valamilyen beosztott, de jól keres (és mi az a "jól")?

jan. 3. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Nullllllaaaaaa
jan. 3. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetlen elvárásom, hogy ne nekem kelljen eltartani, legalább hasonló mértékben tudjon hozzájárulni a megélhetésünkhöz, ne legyen nagy különbség. Szóval ha ilyen minimálbért keres, az annyira nem opció, azért van egy minimum életszínvonal, ami alá nem szeretnék menni. (Legyen megélhetésre, szórakozásra, havi megtakarításra elég)

Egyébként én nem keresek sokat, nem olyan nehéz ezt a szintet megugrani. Pl A fizetésem jelenleg netto 350 ezer. Arra már nem emlékszem mennyivel kezdtem, talán 200 körül. A férjemé pl 2021ben még 250 volt, most netto 410-430 ezer között keres.

A gyerek téma nálunk nem opció, nem akarunk gyereket. Felnézni pedig nem a fizetéséért nézek fel a férjemre, hanem mert magasabb😂és mert olyan ember amilyen.🥰 A személyisége miatt.

Kereshetne havi milliós összeget, de ez önmagában semmit sem ér, magasról leszarnám, ha közben nem lenne olyan ember amilyen, nem érdekelne, és nem tudnám tisztelni, sem szeretni.

jan. 3. 17:21
 13/15 anonim válasza:
100%

Szerintem a legtöbb normális nő nem azért néz fel a férjére mert mennyit keres.

Én azért nézek fel rá mert nagyszerű apuka és férj, szeret kitart mellettünk, és ahogy bánik velünk. Kereshet milliókat ha szíve nincs, vagy sosincs veled/veletek.

De kinek mi a fontos! ☺️

jan. 4. 00:28
 14/15 anonim válasza:
50%
6: megkérdezhetem mivel foglalkozol, hogy 23 évesen ilyen jó a nettód?
jan. 4. 08:58
 15/15 anonim ***** válasza:
58%

Nem a fizetése miatt nézek fel a férjemre, de nekem számít, hogy mennyit keres. Azért tisztelem amilyen. Kedves, türelmes szerető férj, aki gondoskodni akar rólam és mindenben segít és támogat.

Szerintem egy férfinak a család fejének kell lennie, akire fel lehet nézni és követni lehet. (Igen, vallásos vagyok.) Nekem emiatt fontos, hogy a legtöbb dologban "jobban álljon" nálam.

Pl legalább végezze el az egyetemet, ha nekem nőként sikerült neki is kell, hogy menjen. (Volt olyan barátom, aki csak az érettségiig jutott én meg tovább tovább tanultam ezért féltékeny volt rám és rosszul bánt velem. Olyan párom is volt, akinél jobban álltam anyagilag és ezért nem tudott nőként kezelni, azt akarta, hogy mindent is fizessek, mert nekem jobban megy. Nem mindegyik férfi ilyen, de nem akarom mégegyszer átélni ezeket.)

Ami a fizetést illeti keressen nálam jobban. Nekem 450k a nettóm. Ha ennél 150-200k-val többet keres és kényelmesen meg tudunk lenni az ő fizetéséből is (abban az esetben fontos, ha szülés után nem tudok visszamenni dolgozni hosszabb ideig) akkor jók vagyunk.

jan. 4. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!