Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nőként mi az elvárásod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mi az elvárásod, mennyi pénzt keressen vagy adjon haza egy férfi?

Figyelt kérdés

Mi az a jövedelemszint, amellyel nőként elégedett vagy, ha a férjed eléri; és szerinted mennyit "illik" 2025-ben keresnie egy 3 gyerekes, 40-es férfinak, hogy fel tudj rá nézni?

És mi a jobb: ha vezető beosztásban van, vagy elég, ha "csak" valamilyen beosztott, de jól keres (és mi az a "jól")?

jan. 3. 12:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%
Na én megvárom a női válaszokat. 43F
jan. 3. 12:42
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Kezdjük ott, hogy attól nem fogok rá felnézni, hogy lapátolja haza a milliókat egyáltalán. Legyen normális apa és férj, nem érek semmit el azzal, hogy jól keress ha szarik ránk, alig van otthon. Amúgy meg én is dolgozok szóval sehogyan sem érthető, hogy felnézek rá azért mert dolgozik. Keressen annyit, hogy ne haljunk éhen és ne kelljen hónapról hónapra. Az átlagkereset együtt mindkettőnktől untig elég.
jan. 3. 12:42
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Annyival tudjon ő is hozzájárulni az életükhöz, amennyivel én kb.

Nekem olyan 700k körül van a jövedelmem. Mondjuk a férjem ennél többnyire többet keres, de vállalkozó, így változó.

jan. 3. 12:51
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Nőként írom, hogy nem ezen múlik, hogy fel tudjak nézni egy férfire... Közösen legyen annyi, amiből nem kell szűkölködni. Ezt egy normál, diplomás átlagfizetésből el lehet szerintem érni.
jan. 3. 12:54
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Nincs konkrét összeg. Otthon legyen jelen, ne csak dolgozzon. Az ő gyerekei is, vegyen részt a családi életben. Az anyák is megoldják munka mellett, a legtöbb nő főállásban dolgozik, ez ma már alap. Annyi pénz kell, amiből biztonságosan megél egy család, két kereset összesen fedje ezt le. Felnézni nem a pénze miatt fogok valakire. Az alap, hogy pénzt kell keresni, ha emelkett jó férj, jó apa, akkor lehet felnézni rá.
jan. 3. 12:54
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

Nem igazán számít, az fontosabb, hogy legyen jó férj és jó apa. Ez csapatmunka, ketten vagyunk, én abszolút nyitott lennék arra, hogy ha a párom keveset keres, akkor én leszek az elsődleges kenyérkereső ő meg többet kel fel éjszaka a gyerekhez, főz stb. Nincs ilyen minimum nálam, ha tanár lenne is eltartanám. Inkább olyan elvárásaim vannak, hogy legyen intelligens, ne legyen lusta stb.

Én amúgy 23 vagyok és kb 700 a nettóm (adókedvezménnyel), mire 30 lennék, Juniorból Seniorrá válok remélhetőleg (ez teljesen reális) és keresnék (mai értéken nézve) nettó 800-1.2 milliót adókedvezmény nélkül. Ebből gyerekekre is "telik" akkor is, ha a párom csak részmunkázik vagy keveset keres.

Felnézni nem néznék fel a páromra munka miatt, kereshet bármennyit (a párom most kb ugyanannyit keres mint én, de előtte is ugyanazok a lehetőségek vannak, ő is lesz még Medior, Senior hamarosan).

Jobb, ha beosztott, de nem baj, ha vezető. Én pl a technikaibb melókat jobban szeretem, nem érdekel a vezetés meg az emberekkel foglalkozás, így jobban értékelem, ha a párom is hasonlóan inkább a szakmájában mélyülne el, nem cserélné le a vezető szakmára.

A "jól keres" az számomra az, hogy az átlagnál jobban. Szűkebb értelemben azt, hogy a piacon nem fizetnék meg máshol sokkal jobban, vagy azt hogy kényelmesen megél a fizetéséből és jut pénz félretenni.

De nem várom el feltétlenül, hogy a párom jól keressen. Ha minden okés a kapcsolatban, akkor ez nem számít.

jan. 3. 12:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen tudom ebbe a konkrét helyzetbe elképzelni magam, mert én nem akarok gyereket, ezért nem is néztem utána, konkrétan mennyibe kerül egy gyerek tisztességes felnevelése (értsük ez alatt: egészséges táplálkozás, elég időjárásnak megfelelő, nem divatjamúlt ruha, ingerekben gazdag programok, fedél a feje fölött, iskolai-óvodai befizetések rendben, rendes fűtés, játékok, foglalkozások, gyógyszer, szemüveg, ha kell).

Másét sem szeretném nemhogy nevelni, de rendszeresen foglalkozni sem vele. Szóval ha egy 40es 3gyerekes férfi kezdene el nekem udvarolni, azt mondanám, köszönöm, de nem.

A saját jelenlegi élethelyzetemben azt mondanám, hogy egy olyan férfi esetében, akinek nincsenek pluszköltségei (gyerektartás, hitel, szülei eltartása, komolyabb eü. beavatkotások, albérlet), olyan 300e Ft körül, ha keres, és normálisan kezeli a fizetését (tehát nem buli-sörike-onlyfansre megy el minden), az már OK, abból tudunk úgy együtt lenni, hogy nem kell lemondanom a saját magam által fenntartott életszínvonalból olyan szinten,a mi nekem már nem lenne kellemes. Itt most Bp-ről beszélek, ahol tömegközlekedéssel tök jól el lehet lenni, és nekem van saját lakásom, ahova szívesen beköltöztetek több hónapi normális kapcsolat után vkit (bár most úgy tűnik, én fogok a páromhoz költözni inkább).

jan. 3. 13:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja legfeljebb a golddiggerek néznek fel valakire azért mert sok pénze van (azok viszont csak eme egyetlen tényezőt nézik). Minden más nőnek az elképzelése az hogy a pasi ne rajta élősködjön, akarjon dolgozni, legyenek ambíciói és kettőjük fizuját összerakva ki tudjanak jönni jó végéig ugyanazon az életszínvonalon amit megszokott.
jan. 3. 13:36
 9/15 anonim ***** válasza:
59%
Adósság nélkül 400-450 a minimum.
jan. 3. 15:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a jövedelemszint, amellyel nőként elégedett vagy, ha a férjed eléri; és szerinted mennyit "illik" 2025-ben keresnie egy 3 gyerekes, 40-es férfinak, hogy fel tudj rá nézni?

Annyit amennyibol a csalad kiadasainak a felet fizetni tudja. Plusz nem baj ha tud megtakaritani is.

Ezt nem lehet szamazerusiteni mert az adott csaladtol fugg. Helyileg hol laknak, mi az igenyszint, van e hitel, stb...

És mi a jobb: ha vezető beosztásban van, vagy elég, ha "csak" valamilyen beosztott, de jól keres (és mi az a "jól")?

Ez szemelyiseg fuggo. Van aki jo vezeto, van aki nagyon nem es van aki alacsonyabb vezetoi pozicioban tud jol mukodi. A lenyeg az h szeresse a munkajat es jol erezze magat benne. Ez tobbet er mintha csilliokat keresne de fusztralt lenne es nem erezne benne jol magat.

jan. 3. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!