Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfi elvárások egy nőtől, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi elvárások egy nőtől, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
13 éves kapcsolat, 2 kisgyerek, 30 évesek vagyunk. Párom minden nap estig dolgozik beleértve a hétvégét is. Nagyon nehéz mindenkinek, de kell, hogy a hitelt amit felvett, hogy kifizesse a hobby autóját minél hamarabb vissza tudjuk fizetni. Tegnap este hazajött és mondta, hogy addig lent marad míg megiszik egy sört. Mire én kiakadtam, hogy itt várjuk, a gyerekek nagyon hiányolják és ő még lent marad mikor este ér haza. Kinek van igaza ? Másik, hogy meleg ételt várt volna az asztalon, mondtam 5 perc alatt felmelegítem neki, de ő már nekiállt mást enni, a készítetr kaját meg majd a kukába dobom. Mondtam, ha nem szól mikor ér haza, az ujjamból szopjam ki? Azt mondta ráírhattam volna megkérdezni. Ebben kinek lenne igaza ? És ha haragszik rám elmegy a gyerekei mellett, bevonul a szobába és nyomkodja a telefonját.Kivancsi vagyok ti mit gondoltok erről.
ma 09:37
 1/10 anonim válasza:
32%
Kiégett... kimerült. Szeretne egy kis időt magára. Túlzol és hisztizel. Miért kéne a kaját kidobni? Miért ne ihatna meg egy sört mielőtt felmegy?... Ha folyamatosan mondod a magadét, nem csoda, hogy nem akar veled egy légtérben lenni és az ilyen dolgoknak a gyerekek isszák meg a levét. Próbálj türelmesebb lenni, mert így elmarod magadtól.
ma 10:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Átlag kiégett "családapa", akinek a f_sza kivan már a zasszonnyal meg a kölykökkel, bárhol jó neki, csak otthon ne kelljen lenni, ha meg otthon van kötekedik vagy magával foglalkozik és mindenki mást leszar. Sajnos ez elég tipikus viselkedés azoknál a pasiknál, akik már beleuntak a családos életbe.

Fiatal vagy még, hogy ebben öregedj meg. Ha véletlen úgy döntenél, hogy elhagyod előtte mindenképp konzultálj ügyvéddel. Ha nem is vagytok házasok akkor is keletkezik közös vagyon az életközösség fennállása alatt. Nehogy bajod legyen a hiteleiből.

ma 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem mindkettőtökre ráférne egy kis pihenés, kikapcsolódás. Kajás dologban nincs igaza, illetve azt gondolom nem kellett volna hobbi autót venni, ha utána gyerekeivel meg nincs ideje/kedve foglalkozni. Hisz ő is vállalta. Egyébként ha időben szólna, hogy kicsit beül, lemegy kikapcsolódni, azzal nem lenne baj. Itt azzal van szerintem a legnagyobb baj, hogy a munka teszi ki az egész életét. Szerintem ezt hosszú ideig nem lehet bírni.
ma 10:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szóval van egy két gyerekes családapa, aki annyi hitelt vesz fel egy hobbi autóra, hogy hétvégeken is estig dolgozik, nem foglalkozik a családdal, kiszolgálást vár. Részvétem. Jól beválasztottál.
ma 10:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ráunt már a családosdira. Nem csodálkoznék ha a játékautója mellé már egy szeretőt is beújított volna. Biztos akad a heti hét nap éjjel-nappal dolgozás közepette pár óra ebédszünete lazítani.
ma 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kijavitalak; 3 kisgyereked van
ma 10:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kiégett apák irogatnak itt a legtöbbet. Ugyaz a szövegük: kevés szex, sok veszekedés, sok munka, sok adósság, kevés figyelem. Néhányuk video szexelnének 🤣, meg szexchatelnének van aki élőben is nyomná. Ami még hasonló a többségnél, a gyerekek miatt vagyok vele 🤦‍♀️.

Ezek a pasasok a legfárasztóbbak. Panaszból állnak, mintha az ilyen élete csak játék és mese lenne.

ma 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
Ezt belinkelem, mikor megkérdezik, hogy miért nem akarok pasit.
ma 11:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Örül, hogy nincs otthon. Elege van mindenből és mindenkiből téged és a gyerekeket beleértve. De mivel más választása nincs mint dolgozni még az is jobb mint téged hallgatni. Azt tartja, hogy otthon vagy szóval ki kell szolgálni őt. A legjobb lenne ha tökéletes maca lennél aki az ágyban bármit bevállal. De mivel már rád unt, egyáltalán nem szeret így inkább elvonul és telózgat, cmos nőkre veregeti. Nem csodálkoznék azon sem ha szanaszét csalna és az már biztos, hogy el fog hagyni gyerekek ide-oda. Tehát ha van eszed lelépsz te, vagy legalább gyűjtesz pénzt lelépésre és nem csináltatsz vele még gyermekeket.
ma 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:
cmos - más
ma 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!