Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen egy Muszlim férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy Muszlim férfi felesége lenni? Mennyire nehéz? Mik a következmények és elvárások?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok azoknak az emberek a tapasztalataira akik voltak már együtt Muszlim, Arab férfival ugyanis én együtt vagyok egy Muszlim férfival és gondolkozunk a házasságon habár én nem tudok sokat a Muszlim vallásról viszont igyekszek tanulni róla mert ez a férfi jobban bánik velem mint bárki más, aranyból van a szíve viszont kíváncsi vagyok mások tapasztalataira és arra hogy kinek milyen élete volt és van Muszlim férfi feleségeként.

2024. jún. 14. 23:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Hahaha az elején a beetetes.Aztan kutyája leszel.
2024. jún. 14. 23:21
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Meg fogod banni. Nagyon.
2024. jún. 14. 23:43
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Kiderült, hogy fél tucat lány van még rajtam kívül. Nem ajánlom őket. Életem egyik legrosszabb döntése volt.
2024. jún. 15. 00:17
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Igen, házasság előtt a legtündéribbek, amint a felesége leszel a kutyájának fog nézni.
2024. jún. 15. 03:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha lesznek gyerekek, azokat is kisajátítja, ő parancsol, neked nincsenek jogaid.

Amúgy szélhámosok. Az ő kultúrájukban nem egyenrangú a nő.

Volt részem benne úgy 40 éve, amikor sok arab tanult Magyarországon.

Az egyetem könyvtárában beszélgettünk a szakmáról. Én, mint mindenki más kollégával, kedves voltam vele. Meghívott egy kávéra, s mikor mentünk ki a büféből, már a vállamon is volt a keze! Kivontam magam, megköszöntem a beszélgetést, és otthagytam.

Később kiderült, hogy nem értette: kedves voltam, elfogadtam a kávéját, az náluk biztatásnak számít.

Vigyázz velük!

Nem egy elvált nő nem látta többé a gyerekét!

2024. jún. 15. 04:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Lányom nélkül soha c.film mindent elmond .
2024. jún. 15. 06:35
 7/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:
82%
Attól is függ, hogy melyik arab országból való. Párom tunéziai, náluk nem megengedett a többnejűség. A nőket tisztelik, egyenrangúnak tekintik. A saját szememmel láttam és tapasztaltam. Sokkal tisztelettudóbb, becsületesebb, mint a magyar exe(i)m. De valóban, a legtöbb arab országban nem így van.
2024. jún. 15. 07:54
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
Ne dőlj be neki, semmi köze az iszlámhoz az ilyennek. Aki nem muszlim nőt vesz el feleségül, ráadásul házasságon kívüli kapcsolata van az annyira muszlim, mint én hindu kb.
2024. jún. 15. 08:07
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Jól fogsz mutatni csadorban meg burkában szerintem. tudni fogod,hogy hol a helyed.
2024. jún. 15. 08:55
 10/15 A kérdező kommentje:
Tyűha, ezek szerint majdnem szinte mindenkinek negatív tapasztala van a Muszlim férfiakkal, mondjuk érthető
2024. jún. 15. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!