Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy Muszlim férfi felesége lenni? Mennyire nehéz? Mik a következmények és elvárások?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok azoknak az emberek a tapasztalataira akik voltak már együtt Muszlim, Arab férfival ugyanis én együtt vagyok egy Muszlim férfival és gondolkozunk a házasságon habár én nem tudok sokat a Muszlim vallásról viszont igyekszek tanulni róla mert ez a férfi jobban bánik velem mint bárki más, aranyból van a szíve viszont kíváncsi vagyok mások tapasztalataira és arra hogy kinek milyen élete volt és van Muszlim férfi feleségeként.2024. jún. 14. 23:14
1/15 anonim válasza:
Hahaha az elején a beetetes.Aztan kutyája leszel.
3/15 anonim válasza:
Kiderült, hogy fél tucat lány van még rajtam kívül. Nem ajánlom őket. Életem egyik legrosszabb döntése volt.
4/15 anonim válasza:
Igen, házasság előtt a legtündéribbek, amint a felesége leszel a kutyájának fog nézni.
5/15 anonim válasza:
Ha lesznek gyerekek, azokat is kisajátítja, ő parancsol, neked nincsenek jogaid.
Amúgy szélhámosok. Az ő kultúrájukban nem egyenrangú a nő.
Volt részem benne úgy 40 éve, amikor sok arab tanult Magyarországon.
Az egyetem könyvtárában beszélgettünk a szakmáról. Én, mint mindenki más kollégával, kedves voltam vele. Meghívott egy kávéra, s mikor mentünk ki a büféből, már a vállamon is volt a keze! Kivontam magam, megköszöntem a beszélgetést, és otthagytam.
Később kiderült, hogy nem értette: kedves voltam, elfogadtam a kávéját, az náluk biztatásnak számít.
Vigyázz velük!
Nem egy elvált nő nem látta többé a gyerekét!
6/15 anonim válasza:
Lányom nélkül soha c.film mindent elmond .
7/15 NemFogodKitalálni válasza:
Attól is függ, hogy melyik arab országból való. Párom tunéziai, náluk nem megengedett a többnejűség. A nőket tisztelik, egyenrangúnak tekintik. A saját szememmel láttam és tapasztaltam. Sokkal tisztelettudóbb, becsületesebb, mint a magyar exe(i)m. De valóban, a legtöbb arab országban nem így van.
8/15 anonim válasza:
Ne dőlj be neki, semmi köze az iszlámhoz az ilyennek. Aki nem muszlim nőt vesz el feleségül, ráadásul házasságon kívüli kapcsolata van az annyira muszlim, mint én hindu kb.
9/15 anonim válasza:
Jól fogsz mutatni csadorban meg burkában szerintem. tudni fogod,hogy hol a helyed.
10/15 A kérdező kommentje:
Tyűha, ezek szerint majdnem szinte mindenkinek negatív tapasztala van a Muszlim férfiakkal, mondjuk érthető
2024. jún. 15. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!