Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyek az apakomplexus káros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek az apakomplexus káros következményei?

Figyelt kérdés

Nekem majdnem biztos, hogy apakomplexusom van. Ez gond? Van, aki szintén ezzel "küzd"?

24 éves vagyok, mindig az idősebb pasik tetszettek. A apámmal nagyon rossz kapcsolatom van, néhány ismerősöm szerint ezért van apakomplexusom. De ez miért baj?

(Mármint eléggé el vagyok cseszve, mert képtelen vagyok elköteleződni egy kapcsolatban, de ez pont nem azért van, mert általában idősebbekkel jövök össze. Soha nem vetítek ki senkire semmit, általában nem ez a gond, hanem az elköteleződés hiánya).

2016. júl. 30. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Lehet hogy fiúkák helyett tapasztaltabbakra vágytál, akik tudják mit csináljanak az ágyban és hogyan kényeztessenek.
2016. júl. 30. 20:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is erre jutottam, ezért nem értem, hogy miért gond az apakomplexus?
2016. júl. 30. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Társfüggőségről olvass könyvet

Abban le van írva pontosan, hogy miért alakult ki benned ilyen, mik történhettek veled kiskorodban, mit nem éltél meg megfelelően, amiért most ilyen dolog alakult ki benned.

A lényeg kb az, hogy pótapuci kell, akivel folyton úra akarod élni a csecsemőkori traumádat, ez elégíti ki a sebeidet, csak ez éltet. Pedig nyilvánvalóan beteges...

Pszichológus segítsége is ajánlott!!

2016. júl. 30. 20:08
 4/7 A kérdező kommentje:

"pótapuci kell, akivel folyton úra akarod élni a csecsemőkori traumádat, ez elégíti ki a sebeidet, csak ez éltet"

Whaaat?

Ezt kifejtenéd bővebben?

Egyébként mi az, hogy a társfüggőségről olvassak könyvet? Én nemhogy nem vagyok társfüggő, kifejezetten magányos farkas vagyok, ezért nem bírom a tartós kapcsolatokat.

2016. júl. 30. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, ha úgy érzed kiéled magad most és későbbiekben keresel korban nagyjából hozzád illő párt nem lesz gond. Ha már lesz 10 év korkülönbség köztetek szokd meg a gondolatot hogy az emberek mindig megszólnak vagy kibeszélnek, mert ilyenek. Ami nem átlagos és megszokott az általában az nem tetszik nekik.
2016. júl. 30. 20:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Pont azokat a dolgokat keresem, amelyek nem átlagosak és megszokottak, úgyhogy nemigen érdekel, hogy mások erről mit gondolnak :) Remélem, igazad lesz!

Egyelőre nem érzem, hogy bármi hátrányom származna ebből a "gikszerből".

2016. júl. 30. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Attol fugg milyen mertekben. Ha mondjuk a 40 feletti pasik jonnek be ,abbol annyi hatranyod szarmazhat ,hogy a gyereketek ballagasakor kb.mar nyugdijas lesz. Plusz ha te 45 leszel o mondjuk 60-65 es nem biztos ,hogy kitudja elegiteni az igenyeidet mind szexualis mind szabadidos teren.
2016. júl. 30. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!