Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexus lehet?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nálam 10 évvel idősebb f.fit,kölcsönös a vonzalom és erős,izgalmas vele, kedves hozzám,de nem bízom benne.

Közben megismertem egy nálam 20évvel idősebbet,és mintha haza tértem volna, biztonságot,erőt,önbizalmat ad,vonz de nyugalmat àraszt,felnézek rá. Mindkettővel csak csók volt eddig. 27N

2015. nov. 11. 01:41
 1/3 anonim ***** válasza:
30%

Dehogy,ne butáskodj.

Szimplán annyi,hogy a 20 évvel idősebbnek több pénze van.

2015. nov. 11. 03:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Akár apakomplexus is lehet, de nem kellene ezzel foglalkoznod. Ha jól érzed magad vele, ha megértitek egymást, ha szívesen fogadod a közeledését, akkor működhet is a dolog.
2015. nov. 11. 06:51
 3/3 anonim ***** válasza:
A helyes válaszhoz tudni kellene, hogy milyen volt a kapcsolatod az apukáddal. Annak alapján, amit leírsz az is lehet, de ez kevés. Kifejtheted privátban is, ha úgy jobb.
2015. nov. 11. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!