Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek erről a sztoriról? Létezik ilyen egyáltalán?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem nagyon nem tűnik igaznak...

2015. máj. 8. 15:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
Én 28 vagyok és tudnék szeretni egy 15 évest.
2015. máj. 8. 15:09
 2/15 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem ritka az, hogy egészséges elméjű, érett férfi beleszeressen egy tinilányba...

én még nem vagyok túl idős, de még nekem sem tudnának túl sokat nyújtani lelkileg... egyszerűen nem NŐ még és ez így van rendjén.

2015. máj. 8. 15:12
 3/15 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem nagyon is bele lehet szeretni egy 15 éves lányba. Aki beleszeret, az nem arra gondol, hogy mit nyújthat neki lelkileg a lány.
2015. máj. 8. 15:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem nyújt semmit lelkileg vagy csak nagyon keveset, abba hogy szeretne bele az ember?

Én nem szeretek bele két feszes cicibe és egy cuki arcba...

2015. máj. 8. 15:18
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Ezek természetes módon jönnek, az ember nem teszi patikamérlegre, hogy két cici, egy popó, egy kávéskanál cukiarc...
2015. máj. 8. 15:21
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
SImán igaznak tűnik, bár csávó nem elég segítőkész a lány meg tudatlansága mellet életképtelen. Mi az, nem tudja mit csináljon????
2015. máj. 8. 15:31
 7/15 anonim ***** válasza:
senki sem mondta, hogy patikamérlegre kell tenni, de ha nem mozgat meg semmit lelkileg az emberben, akkor nem jön az érzés. ennyi.
2015. máj. 8. 15:43
 8/15 anonim ***** válasza:
46%
Létezik. Tapasztaltam. Mindig az idősebbek jönnek/jöttek be. Általában belémszerettek viszonzottul.
2015. máj. 8. 16:02
 9/15 anonim ***** válasza:
65%

Nem hiszem hogy ez más mint az én helyzetem. Nyilván, a 17 évemmel kicsit talán "fejlettebbnek" vagyok mondható, de a párom is idősebb mint a történetben szereplő férfi. Kettőnk kapcsolatában talán pont az jelenti azt a bizonyost pluszt, hogy máshogyan látom a dolgokat mint ő, más szempontból szemlélem a helyzetet, ezzel sokszor segítek neki megnyugodni, átértékelni dolgokat. Szóval van ilyen, perzse hogy van. És nem biztos hogy csak azért mert valaki idősebb, többet tudna nyújtani neki lelkileg...

17L 39F

2015. máj. 8. 16:08
 10/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, a szüleid mit szóltak a kapcsolatotokhoz?
2015. máj. 8. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!