Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le írnátok mi a véleményetek erről a sztoriról? Vicces és bunkó válaszok kíméljenek.
Van egy fiú, tavaly nyár elején ismertem meg, nagyon összebarátkoztunk és nagyon megszerettem, mint embert, úgy gondoltam akkor bármit megtennék érte. Sajnos ez csak ilyen internetes barátság volt, skypeoztunk esténként, hajnalig fent voltunk. Aztán lejárt a nyár, kezdődött a suli, így nem nagyon beszélgettünk. Én mégis gondoltam rá minden nap, és volt amikor vele álmodtam(pl hogy nem felejtett el, és hiányzom neki, meg találkoztunk) nagyon hiányzott egész évben, mindennél jobban vártam, hogy újra beszélgethessünk, meg úgy legyünk mint régen.. Most megint beszélgetünk esténként, még mindig fontos nekem, mint ember. Direkt nem mentem bentlakásos iskolába, hogy suli közbe is tudjunk beszélgetni hétköznap, ha úgy alakul.
Viszont ő 4évvel idősebb, most már barátnője van és nagyon messze lakik. :( Nem tudom én sem hogy lehet ennyire fontos nekem? Erről meg persze nem beszéltem a legjobb barátnőmnek sem, úgy sem értené meg, meg hülyének nézne.
a karieredet sose add fel semmilyen érzelem/kapcsolatodért.
Ezen korban lévő kapcsolatok max 5 év múlva elhalnak. Akkor emg bánni fogod, hogy nem úgy mentél suliba, ahogy azt elgondoltad.
akkor miről beszélünk? Magadsem tudod az okokat? Kérdésben leírod miatta nem mentél, közben kedved nem volt. -.-"
Nincs hitele annak amit itt leírsz, fordulj a K@H-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!