Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjatok olyan könyveket, zenéket, filmeket, amelyek szerintetek káros hatással vannak az emberek párválasztási szokásaira, vagy a párkapcsolatokra! (? )
Indokoljátok is!
Úgy vettem észre, hogy elég sok ilyen mű van, ami hamis dolgokat hitet el az emberekkel, vagy csak egyszerűen azt üzeni, hogy "ne is érdekeljen, hogy milyen ember a másik, jöjj össze vele, ha vonzódsz hozzá!".
Holtodiglan.
Én nem vagyok hímsoviniszta, de nekem ebből a filmből az jött le, hogy a nő bármit megtehet a férfival, az orránál fogva vezetheti, és bármit meg is tesz azért, hogy a férfiaknak rosszabb legyen (pl.: pezsgősüveggel nemi erőszak nyomait okozza, saját magának...). Tényleg van 1-2 ilyen nő, de ettől a férfiak nagy része azt gondolná, hogy a legtöbb nő képes lenne erre, pedig szerintem nem.
F
1: Erre számítottam, és igen, tényleg káros hatású.
2: A Holtodiglan szerintem nem azt üzeni, hogy helyes, amit a nő tett. Az a nő egy szociopata/pszichopata.
Sőt, szerintem a Holtodiglan egy jó kritikája a mai párkapcsolatoknak, házasságoknak.
A szürke sorozatot én nem láttam, nem olvastam, de amit hallottam és olvastam róla, abból nem igazán pozitív dolgokat szűrtem le.
Egyébként elég sok olyan sztori van, ami lehet káros, ha valaki olyan olvassa, látja, aki fejben defektes, és nem tudja a helyén kezelni, de egy egészséges elméjű emberre nincs olyan rossz hatással.
Illetve nagyon sok mű egyéni megítélés kérdése, szóval ha van egy világképed, és nem vagy elég nyitott, vagy valami már túlmegy a tűréshatárodon, az számodra nem pozitív élmény. Én nem vagyok egy csőlátású, de azért nekem is akadt olyan, ami kiverte a biztosítékot, esetleg nem tudtam végignézni, vagy szenvedés volt végigolvasni, mert úgy gondoltam, hogy a szerző elkorcsosította a szereplőket (Avalon ködbe vész volt ilyen számomra könyvben, plusz még tett rá egy lapáttal, hogy a magyar fordítás azon a több, mint 1000 oldalon tele van hibákkal, ami már a fordító és a lektor baklövése, meg a kiadó felelőtlensége, szóval a sztorira visszatérve úgy gondoltam, hogy ha innen vesznek az emberek példát, akkor az nagyon nem jó irány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!