Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen nevetséges, igazságtalan vagy egyszerűen szánalmas elvárásokkal találkoztatok társkeresőkön a nőktől?
(Tudom, mindkét nemnél vannak ilyenek, nem szeretnék általánosítani.)
Volt olyan, amikor megláttátok egy nőnek a profilját és csak a fejeteket tudtátok fogni, mert nevetségesek vagy szánalmasak voltak az elvárások? Esetleg az üzenetváltások közben?
Ha beszélgetés közben volt ilyen, szóvá tettétek?
150-170 cm közötti nők 180cm+ magas palit kerestek, írom ezt úgy hogy 182 cm magas vagyok
Beszélgetés? évek óta nem tudtam értelmesen kommunikálni nőkkel online, élőben is siralmas a helyzet de az interneten semennyire nem erőltetik meg magukat.
Nem irreális de többször előfordult, hogy csak komolyra keres, nem kell neki szerető, az ő értekrendje nem engedi, stb..
Csevegünk, egyszer csak rákérdezek hogy bírja pasi nélkül ennyi ideje ,csak masztival, válasz " ja, hát neki szeretője van!
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Bár én 170 cm vagyok, és elvetve sikerül beszélgetni is, de randi sose lesz belőle, mert kivétel nélkül mind eltűnik elég hamar, és szó nélkül -amit nem tudok hová tenni. :O
39/F
Mármint az első hozzászólóra gondoltam, csak rosszul fogalmaztam…
#3 voltam.
Érettségivel rendelkező nő, de minimum egy 2 diplomás férfi kell neki.
Még ha magassarkút is visel a nő, akkor is nála legalább 30 centivel legyen magasabb a férfi.
Ránézésre 110 kilós nő, de neki vékony sportos férfi kell, aki fel is tudja emelni.
Leharcolt 40-es szingli anyuka, de neki csak gyerek nélküli 20-as 30-as férfi jöhet szóba.
Kb. ezek azok, amiken jókat nevettem. 😂
Amíg fent voltam társkeresőn, néha unalmamban profilokat nézegettem (olyanokat is, akiktől soha nem akarnék semmit).
Pár "finomság":
- 20 éves csaj, 2 gyerekkel, elvált (tehát 20 évesen már túl volt egy házasságon, gyerekszülésen és egy váláson, az igen), profiljábna ki volt kötve, hogy a leendőbelije szeresse a gyerekeit, de ha a pasinak van gyereke, az kizáró ok, mert ő nem hajlandó más fattyát (igen így írta és nem volt cigó) nevelni. Biztosan sorban állnak érte a pasik....
- 33 éves elhízott, igénytelen bálna (képeken a háttérben ordas nagy kupleráj meg retek mindenhol, szintén nem cigány), aki 180cm+ magas pasit akar, aki vagy normál vagy izmos testalkatú. Ahogy láttam már vagy 4 éve társkeresőzik.
- Teljesen átlagos, sokszor inkább csúnyácskább lányok/nők részletezik a profiljukban, hogy a szépség belülről fakad, meg őket fogadja el mindenki úgy, ahogy vannak (ami még teljesen rendben is van), aztán jön a lista, hogy milyen pasik ne is próbálkozzanak, a lista nagy része külső tulajdonságokat részletez. Szép...őket fogadják el úgy, ahogy vannak, de ők a legfelszínesebb idióták, akiket eddig láttam.
- Amin csak nevetni tudtam: elvárás a diploma, de a csaj egy mezei eladó a Tesco-ban.
Kb 1 hónapja láttam:
Regisztrálás időpontja: 2013
Igénytelen, rondán amorf test, bxott nagy orrkarika, neonzöld haj, vad vérfemináci a profilleírása alapján, és az irománya ordít arról, hogy szerinte minden a férfiak hibája és minden férfi egy mocsok.
Szánalmasnak tartom az ilyeneket.
Csak itt gyakorin lehet belefutni néha ilyen röhejes elvárásokba, hogy
600 ezret, 800 ezret, 2 milliót, 10 milliót, százezer-milliárdot keressen havonta nettóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!