Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem online társkeresőn vagy éjszakai szórakozóhelyen jöttek össze a párjukkal, pontosan hogyan találkoztatok először?
Szorakozohelyen kepes volt odajonni szembol tancolni. Nem tapizott,hanem tancolt.
Egy elozo elettarsam meg annakidejen ugy szolitott le szorakozohelyen,h megkerdeztem,cigizek-e. Odamondtam,h nem es elfordultam. Aztan igy kezdtunk el beszelgetni,hogy o se es undorodik a cigizo noktol. Rengeteg koktelra meghivott,meg ettermekbe jartuk es twrmeszetes volt,hogy o fizet.
4-es vagyok. Soha nem ismertuk egymas baratait. Senki nemmutatott minket be egymasnak. Kepesek voltunk megismerkedni.
Elvbol nem ismerkedtem olyanokkal soha,akiket bemutattak. Az csak a szanalmas eletkeptelen embereknek valo.
Koliban
Baráti összejövetelen (egyik barátomnak barátja volt)
Egyetemi rendezvényen
Ahol még lehetett volna:
Osztály, egyetemi csoport/kar, egyetemi előadás/gyakorlat/tesi,
edzés, hobbi, vizsga (nyelvvizsga, elsősegélyvizsga, egyetemi vizsga, bármi)
Koncert (akár könnyűzenei akár zenesulis)
Kurzusok (pl nyelvtanfolyam, előkészítő)
Egyéb random helyzetek (pl kisbolt, utca, vonat, bármi.)
Tulajdonképpen szinte bárhol van rá esély, ahol van esély emberekkel való találkozásra. (a kolostorokat pl kihagynám, de egyházi közösségekben lehet, ha valakinek van ilyene)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!