Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találkoztál már a Ghostingolás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztál már a Ghostingolás jelenségével?

Figyelt kérdés
Közvélemény kutatást tartok a Ghostingolásról. Kérdésem, hogy találkoztál már-e ezzel a jelenséggel és milyen gyakran az internetes társkeresőkön/chat alkalmazásokon.

2022. jún. 29. 19:54
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok ritkán találkozom ezzel a jelenséggel
Férfi vagyok gyakran találkozom ezzel a jelenséggel
Férfi vagyok nagyon gyakran/állandóan találkozom ezzel a jelenséggel
Nő vagyok ritkán találkozom ezzel a jelenséggel
Nő vagyok gyakran találkozom ezzel a jelenséggel
Nő vagyok nagyon gyakran/nagyon gyakran találkozom ezzel a jelenséggel
55 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Megesik. Még barátok közt is.
2022. jún. 29. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Krónikus ghoster vagyok. akkor az voltam, amikor még neve sem volt a jelenségnek.
2022. jún. 29. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Én is bele szoktam futni, viszont én is tudatosan használom sajnos. De úgy érzem, nem tudom valakinek megírni, hogy "bocsi, unalmas vagy, inkább ne beszéljünk többet" - ezt olyan bunkónak gondolom. Mondjuk csak akkor használom, ha csak chatelünk. Ha már volt találkozó, akkor természetesen megmondom, hogy nem szeretnék folytatást. Akkor valamiért könnyebb.
2022. jún. 30. 02:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az esetek többségében ez úgy néz ki, hogy egy (akár egész hosszú) chatelés egyszer kb. mondat közben félbeszakad. Ilyenkor még elköszönök egy "biztos közbejött valami/bealudt, de jó volt beszélgetni" jellegű rizsával. Aztán ha később keres, lesz folytatás, ha nem, akkor én sem keresem...

Randi után mindig írok, pl. hogy érezte magát (ez nálam a nem jött be felvezetése, de direktbe nem akarok bunkó lenni). De egyesek még erre sem reagálnak, ők lesznek letiltva, mert ez már a gyökérség magas iskolája.

Szubjektív megfigyelésem, hogy minél fiatalabb, csúnyább(!) vagy műveletlenebb egy lány/nő, annál hajlamosabb a ghostingolásra.

34F

2022. jún. 30. 03:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult már párszor. Legutóbb egy igazán hosszú, pàr éves csetelésnek lett vége. Biztos volt oka, csak velem nem közölte a lány. Csak tiltás és annyi. 😀🙁
2022. jún. 30. 06:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne valami egységes definíció, mert így van, aki annyira érzékeny, hogy azt is ghostingolásnak veszi, amikor csak félbeszakad a beszélgetés vagy a másik nem reagál rá azonnal, mert közbejött neki valami, mire meg már reagálhatna le van tiltva.

Meg van, aki csak a tényleges ghostingot veszi annak, amikor valaki semmire sem reagál.

Nekem voltak már olyanjaim, amikor több hónap után írt rám a lány, hogy ne haragudjak, alakult neki valami és azóta boldogok, együtt vannak és csak azért ír, mert nem akar bunkó lenni, mert tök jót beszélgettünk és ha nem jön közbe a srác, akkor talán randi is lett volna.

Vagy utólag írta meg, hogy kibékült az exével. Vagy, hogy családi gondjai lettek.

Ezeket felhőztetésnek, talonban tartásnak hívják, nem ghostingnak.

A letiltást meg letiltásnak. Hiszen ott nem marad benned annyi kérdőjel, mert vagy ő tiltott le, vagy az új/régi pasija parancsolta rá.

A ghosting az az, amikor tudna reagálni, amikor látszólag semmi oka nem volt és mégis.

2022. jún. 30. 07:32
 7/8 anonim ***** válasza:

#4 "Randi után mindig írok, pl. hogy érezte magát (ez nálam a nem jött be felvezetése"

Minek kell megkérdezni utána, hogy érezte magát a randin? Meg kell írni, hogy nem lesz folytatás és kész. Érdekes módon én 40 nővel randiztam de mindig akartam folytatást. Sosem volt olyan nő aki nem tetszett volna legalább dugásra

okt. 3. 11:03
 8/8 anonim ***** válasza:

#6 ."Vagy utólag írta meg, hogy kibékült az exével. Vagy, hogy családi gondjai lettek"

Ezek hazugságok. Nem kell mindent elhinni

okt. 3. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!