Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztál már a Ghostingolás jelenségével?
Nálam az esetek többségében ez úgy néz ki, hogy egy (akár egész hosszú) chatelés egyszer kb. mondat közben félbeszakad. Ilyenkor még elköszönök egy "biztos közbejött valami/bealudt, de jó volt beszélgetni" jellegű rizsával. Aztán ha később keres, lesz folytatás, ha nem, akkor én sem keresem...
Randi után mindig írok, pl. hogy érezte magát (ez nálam a nem jött be felvezetése, de direktbe nem akarok bunkó lenni). De egyesek még erre sem reagálnak, ők lesznek letiltva, mert ez már a gyökérség magas iskolája.
Szubjektív megfigyelésem, hogy minél fiatalabb, csúnyább(!) vagy műveletlenebb egy lány/nő, annál hajlamosabb a ghostingolásra.
34F
Jó lenne valami egységes definíció, mert így van, aki annyira érzékeny, hogy azt is ghostingolásnak veszi, amikor csak félbeszakad a beszélgetés vagy a másik nem reagál rá azonnal, mert közbejött neki valami, mire meg már reagálhatna le van tiltva.
Meg van, aki csak a tényleges ghostingot veszi annak, amikor valaki semmire sem reagál.
Nekem voltak már olyanjaim, amikor több hónap után írt rám a lány, hogy ne haragudjak, alakult neki valami és azóta boldogok, együtt vannak és csak azért ír, mert nem akar bunkó lenni, mert tök jót beszélgettünk és ha nem jön közbe a srác, akkor talán randi is lett volna.
Vagy utólag írta meg, hogy kibékült az exével. Vagy, hogy családi gondjai lettek.
Ezeket felhőztetésnek, talonban tartásnak hívják, nem ghostingnak.
A letiltást meg letiltásnak. Hiszen ott nem marad benned annyi kérdőjel, mert vagy ő tiltott le, vagy az új/régi pasija parancsolta rá.
A ghosting az az, amikor tudna reagálni, amikor látszólag semmi oka nem volt és mégis.
#4 "Randi után mindig írok, pl. hogy érezte magát (ez nálam a nem jött be felvezetése"
Minek kell megkérdezni utána, hogy érezte magát a randin? Meg kell írni, hogy nem lesz folytatás és kész. Érdekes módon én 40 nővel randiztam de mindig akartam folytatást. Sosem volt olyan nő aki nem tetszett volna legalább dugásra
#6 ."Vagy utólag írta meg, hogy kibékült az exével. Vagy, hogy családi gondjai lettek"
Ezek hazugságok. Nem kell mindent elhinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!