Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mi lesz az incelség sorsa a jövőben? Növekedni fog a számuk, el fogják ismerni valaha társadalmi szinten a jelenséget, vagy ez is egy olyan múló divat mint annó az "emo" volt és majd lesz helyette más?
A jövőben legális lesz a többnejűség és így a chadek már hivatalosan is birtokolhatják a nők 100%-át egyidejűleg is, nem kell egyéjszakásokra meg futó kapcsolatokra hagyatkozniuk.
Amúgy vicces, hogy a feministák mennyire aggódnak az iszlám országokban a nőkért, de közben meg önszántukból állnak be a chadek háremébe.
Én abban bízom, hogy egyszer eljő az idő, amikor állami szinten kötelezően kivégzik majd a hozzám hasonló ronda férfiakat a jóképűeket meg felléptetik tenyéscsődör kategóriába. Ha minden ronda így "járna" én őszintén szólva dalolva vonulnék be a kivégző központba. Rengeteg előnnyel járna, többet között:
✔ nőknek nem kellene többé elviselnie a ronda emberek próbálkozásait
✔ túlnépesedés megoldva
✔ eztán tökéletes génállomány öröklődne csak tovább
Ronda nők sorsáról meg majd a szép nők döntenek, nekem mindegy.
Az incelek idovel kihalnak, mivel nem szaporodnak. Logikus.
Amugy nem ertem, mi az ertetlenseg oka… a termeszetben a legerosebb hivek szaporodhatnak. Az sllatvilagban mindenhol a himek megkuzdenek a nostenyekert. Aki alul marad nem szaporodik.
Az embereknel is igy van. Aki eletkeptelenebb, nem kap not. Helyes nem helyes ez van.
#7. "Az incelek idovel kihalnak, mivel nem szaporodnak."
Baromság, a hipergámia mindig relatív. A következő alomból is ugyan így ki fog termelődni ha nem változnak a trendek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!