Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » NO szex házasság / gyerek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dönci123 kérdése:

NO szex házasság / gyerek után?

Figyelt kérdés

A feleségem a gyerek előtt sem volt lepedő akrobata, de már egy éve nem szexelünk. Ma eljutottam oda hogy próbálkozni sem akarok már mert tudom mi lesz a vége. Unom.

Másnál is megszűnik a gyerekvállalás után a szex?

Normálisa nőknél hogy simogatod, izgatod , .. szóban , írásban, viccesen , komolyan...... de semmi.

Beszélni sem tudunk már erről , mert vele nem lehet....

Régen sem volt semmi több az ürítés jellegü szexnél.

Sem egy jó kis szopás, vagy csak úgy meglepi nyalás..... De romantikus tejszínhabos esetleg durex play gyűrűs dolgokkal feldobott együttlétről sem szó. Pedig szeretem/szeretném az intim kényeztetős együttléteket. Szeretek adni! :)

De az nem fér a fejembe , hogy simogatom a punciját és semmi. Kifordul , témát vált , mindig van indok kerülni . (Ez pl ma akonyhában történt meg ismét)

Nem vettem észre hogy frigid?

Egyéb vélemény?

#Házasság után szex
tegnapelőtt 17:45
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
74%

Egy hasonló cipőben járó férfi szeretője vagyok. Veled egykorú és a felesége ugyanígy áll hozzá, borzasztóan megviselte az elutasítás és a szexmentesség. Én 10 évvel fiatalabb vagyok ugyan, de fiatalon házasodtam, a férjemmel elvagyunk, de 10 év után már én sem kívánom őt annyira, inkább csak szeretem letudni heti egyszer a békesség kedvéért, de ritkán élvezem igazán.

Amikor a szeretőmmel felfigyeltünk egymásra és rájöttünk, hogy a vonzalom kölcsönös, szerintem mindketten új életet kaptunk. Minimális hezitálás után úgy döntöttünk, hogy nem akarunk ellenállni egymásnak. A figyelem, a testiség valaki mással úgy hiányzott mindkettőnknek mint egy falat kenyér. Szinte függünk egymástól, ő újra férfinek érezheti magát, mert én remegek érte, őrülten kívánom, szexinek tartom és mivel fiatalabb vagyok nála, egy kicsit visszarepítem abba a korába amit imádott. Én pedig úgy érzem, hogy valakivel végre minőségi időt tölthetek, intelligens, lelkes, csodál, úgy érint meg mint senki más, tapasztalt, türelmes és igazi férfiként viselkedik velem.

tegnap 21:51
 42/42 anonim ***** válasza:
84%

Miért vettél feleségül valakit, akivel doha nem volt jó a szex?

Mit hittél?

ma 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!