Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/21 anonim válasza:
25 N, egy évvel később már egyedül voltam a gyerekkel.
5/21 anonim válasza:
Egy hónapja házasodtunk. Most 31 vagyok.
6/21 anonim válasza:
Mi később házasodtunk, hamarabb született gyerekünk.
Én voltam 22 párom 28 amikor született a lányunk 2014-ben(tervezett baba)
2019-ben házasodtunk, aztán 2022-ben megszületett a második gyerek(tervezett)
7/21 anonim válasza:
36 voltam mikor férjhez mentem 38 évesen született a fiúnk.
8/21 anonim válasza:
31 évesen mentem férjhez, gyerek nincs.
9/21 anonim válasza:
23 évesen házasodtam, 26 évesen szültem az első gyereket. A másodikat 28 évesen szültem.
10/21 anonim válasza:
21 majd 32 évesen (illetve 33. előtt egy nappal) Mindkét esetben már pocakban volt a baba az esküvőn. ;) 1,5 év és 2 év kapcsolat után. Mindkettő párommal be volt tervezve, mind a baba, mind a házasság. Kettő gyermek született az elsőből és a másodikból is. Fiú-lány, fiú-lány. Erre szoktam mondani, én így pepitában tudom. ;) :D
53 vagyok. Három unokám van idősebb lányomnál (köszi CSOK ;)) Lány 4,5 éves, lány 2,5 éves és fiú 1,5 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!