Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs párja sok férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs párja sok férfinek és nőnek egyaránt a mai világban? Sok 30-as évei elején járó embernek nincs párja azt látom. Régen azért ennyi idősen megházasodtak, családot alapítottak az emberek nem?

Figyelt kérdés
Körbe nézek és az ismerőseim körében rengeteg ilyen van, nem tudom már én se mit tegyek, ebben a helyzetben vagyok én is. Nők és a férfiak egyaránt el vannak szállva maguktól, a közösségi média kimosta rengeteg ember agyát,lehet ez is volt a céljuk vele? 20-30-40 évvel ezelőtt szerintem nagyjából minden ember megtalálta a párját. Most meg kb szerintem 30 százalék csak úgy elvan magában. Régen ez meg lehetett 3-5 százalák maximum, talán még sokat is mondok. Hova tart ez a világ?

2023. okt. 6. 23:42
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
19%
Rossz fele. Kamu szabadsag kozben meg a sajat hulyesehuk rabjai..
2023. okt. 7. 00:04
 2/36 anonim ***** válasza:
81%
Miért jobb összeállni valakivel, hogy csinálj gyereket?
2023. okt. 7. 01:15
 3/36 MolotovPunk ***** válasza:
78%
Közösségi média, facebook-insta és okostelefon kombináció. Átalakult a világ, rohanó lett nagyon, meg azért azt is tegyük hozzá, hogy Magyarországon lassan luxus lett a családalapítás, sokaknak se pénze, se ideje rá, főleg aki sokat dolgozik, hogy ne haljon éhen. Arról már nem is beszélve, hogy sok a válás is.
2023. okt. 7. 01:58
 4/36 anonim ***** válasza:
29%
Nekem megvannak a pénzügyi erőforrásaim. De! Miért most kellenék 35 éves korom felett? Miért nem kellettem eddig? Én tudom a választ, azért nem kellettem, mert nem nézek ki elég jól... Most már megfelelő a jövedelmem, de a sorozatos kudarcok miatt már nem szeretnék semmit... Persze a rengeteg külföldi pasi be fogja tölteni a helyem, csak gondoltam leírom. :D 36F
2023. okt. 7. 02:36
 5/36 anonim ***** válasza:
86%

Másak az elvárások, mint régen. Az emberek ki mernek lépni szarul működő kapcsolatokból, de aztán a sebek miatt nyilván a kor előrehaladtával egyre nehezebben nyitnak, vagy épp alkalmazkodnak a másik "hülyeségeihez". Ahhoz hasonlítgatni, hogy régen mennyivel többen éltek házasságban/kapcsolatban, totál felesleges... azoknak se volt fáklyásmenet jórésze. Tessék, nézd meg Borkait, házas ő is, aztán mit művel - a felesége mégis kitart mellette. Nem az a lényeg, hogy mindenáron kapcsolatban legyél, hanem hogy ténylegesen a párod mellett, akivel úgy érzed, szeretnéd leélni vele az életed.

Emellett persze a világ is sokat változott, a rohanás miatt nehezebben vesszük észre a lehetőségeket, és nehezebb is elmélyülni egymás társaságában. De nem lehetetlen. Némi nyitottság mindenképp szükséges hozzá, ma már senkinek nem fogja az anyja bemutatni a szomszéd Teri lányát, mint ígéretes jelöltet. Magunknak kell kikaparni azt a bizonyos gesztenyét, ami nehezebb, viszont hosszú távon jobb párkapcsolatot és boldogabb jövőt vetít előre.

2023. okt. 7. 04:39
 6/36 A kérdező kommentje:
Én nem mondom hogy régen fáklyásmenet volt minden kapcsolat de ami most van annak meg az lesz a vége hogy kb. az emberek 50.százaléka egyedül marad ezáltal könnyebben kihasználhatóvá válik mármint a rendszer számára mellesleg még boldogtalan is lesz. Szép jövő...
2023. okt. 7. 05:14
 7/36 anonim ***** válasza:
82%
Gyereket vállalsz, egyenlő az éhenhalással. Vagy a gyerek eszik, vagy te. Élhetetlen egy ország ez.
2023. okt. 7. 05:23
 8/36 anonim ***** válasza:
85%
Régem a házasságok nagy része társadalmi nyomásra köttetett. Ma már nem köpnek le az utcán, ha 30 évesen "vénlány" meg "agglegény" vagy. A másik, hogy a családalapítás anyagi öngyilkosság. Max. az átlag felett keresők engedhetik meg maguknak. Én átlagos bért kapok, de nem tudnék egy gyereket felnevelni. Vagy max. koldusmódra, hát kósz, nem.
2023. okt. 7. 06:40
 9/36 anonim ***** válasza:
80%

Nekem régebben már anyám is elmondta és keresztanyám is, hogy hiba volt megházasodniuk összességében. Egyáltalán nem a megfelelővel történt.

Ma már 60+ évesen nem tennék, nem velük házasodnának össze. Akkor még másképp volt.

2023. okt. 7. 06:52
 10/36 anonim ***** válasza:
59%

Magamból kiindulva, mivel eddig mindenki megcsalt, én ilyen csajokkal nem fogok családot alapítani. Persze az elején még mondanának minden szépet és jót, aztán 2 hónap múlva már mást találnak ki. Köszönöm, de nem leszek egy balek akit fejni lehet pénzzel egy életen keresztül meg zsarolni a gyerekkel.

Amúgy meg akik szóbajöhetnének egyáltalán nem tetszenek, akkor meg minek ha nem kívánom őket.

31f

2023. okt. 7. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!