Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs párja sok férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs párja sok férfinek és nőnek egyaránt a mai világban? Sok 30-as évei elején járó embernek nincs párja azt látom. Régen azért ennyi idősen megházasodtak, családot alapítottak az emberek nem?

Figyelt kérdés
Körbe nézek és az ismerőseim körében rengeteg ilyen van, nem tudom már én se mit tegyek, ebben a helyzetben vagyok én is. Nők és a férfiak egyaránt el vannak szállva maguktól, a közösségi média kimosta rengeteg ember agyát,lehet ez is volt a céljuk vele? 20-30-40 évvel ezelőtt szerintem nagyjából minden ember megtalálta a párját. Most meg kb szerintem 30 százalék csak úgy elvan magában. Régen ez meg lehetett 3-5 százalák maximum, talán még sokat is mondok. Hova tart ez a világ?

2023. okt. 6. 23:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
74%
Nem hiszem, hogy azok akik ma egyedül vannak régen a kényszerkapcsolatokban boldogabban éltek volna. Azért attól jobb egyedül és most ezek az emberek vannak egyedül!
2023. okt. 7. 07:42
 12/36 anonim ***** válasza:
70%

??? De most ezzel miba baj? Én voltam tulsúlyos, (betegseg miatt, NAGYON sulyos hormon problemám miatt) lefogytam. Nyilván, igy kellek a férfiaknak, úgy meg nem kellettem, joggal! Ahogy szar egzisztemciával, te miert kellenél egy nőnek?

2023. okt. 7. 08:03
 13/36 anonim ***** válasza:
39%
800 e -1 millió nettó alatti keresettel nem lehet belevágni a családalapításba. Az mondjuk igaz hogy az internet miatt a nők most ki tudják válogatni a dér Di jelentkezők közül a számukra legjobbat. Így aki egyszerű átlag vagy az alatti pasas az tényleg egyedül fog maradni.
2023. okt. 7. 08:07
 14/36 anonim ***** válasza:
58%

Azért, mert egy gyerek kezdő ktg.e jelenleg 2M ft körül mozog. (Itt még meg sem született) Ha gyereket vallasz, az anyagi öngyilkosság! Valaki itt jól irta: vagy te eszel, vagy a gyerek. Lakást venni esélyed nincs, albérletbe meg normális nő nem szül. A babaváro hitel egy jo konstrukcio volt, csak ki tud szülni 30 alatt????? Mire? Hova? Miből? Könyörgök, a havi megélhetés úgy indul, h 1M/hó, és ez átlagra elég. Abba meg már bele sem megyek, hogy az eü egy szar (ezert kerul ennyibe a szülés, mert magánba kell ugye menned) tanarok nincsenek, (én is felmondtam, bár nem most, és inkább elmentem egy multihoz)

Én nagyon szerettem volna gyereket, nagyon szeretem őket, ezert lettem tanár is, de fel kellett állnom, mert ennyi pénzből nem lehett megélni. Ha meg is találnám azt,.akinek nem irreálisak az elvárásai a külsőt illetően, nem hiszem, hogy jelenleg képesek lennénk bármire. Anyáinknak is nehéz volt, de most sokkal nehezebb!

2023. okt. 7. 08:12
 15/36 anonim ***** válasza:
73%
14-esnek. Milyen 1 millió a havi megélhetés? Azt ne mondd hogy te 30.000 ftot elköltesz minden egyes nap. Persze, el lehet költeni annyit is, ha valaki szórja a pénzt, de akkor legyen is akkora a bevétel. Aki keres nettó 300.000at az ne akarjon napi 30akat elverni, abból már minden nap végig étteremben lehet enni. Nem kell ilyen baromságot írni hogy az átlagra elég az 1 millió havonta.. Svájcban esetleg.
2023. okt. 7. 08:43
 16/36 anonim ***** válasza:
74%
Magyarországon családot alapítani medián átlag 450 ezer bruttóból szinte öngyilkosság, ha nincs hitelmentes lakásod, autód.
2023. okt. 7. 08:43
 17/36 anonim ***** válasza:
89%

A nagy többség itt teljesen normális érveket ír, nem tudom, mire föl a lepontozások.

Amúgy meg egyedül élni szerintem felüdítő dolog, laza és szabad, mondom ezt férjes nőként, és úgy, hogy jó a házasságunk már huszon éve.

Ezzel együtt ha valaki egyedül akar maradni, semmi gond nincs vele, arra kell figyelni, hogy mindig, minden körülmények között el tudja tartani magát. Erre viszont egy kapcsolatban/házasságban is figyelni kell, és akkor nem vagy kitéve senki hülyeségeinek (barátnők házasságában látom, hogy mit nyelnek, mert nem tudnának külön menni).

2023. okt. 7. 09:00
 18/36 anonim ***** válasza:
74%

Egyedül maradni nem szerencsés dolog, előbb-utóbb gondoskodni kell vkinek az egyedülállókról, mert megöregszenek, s nincs aki egy teát főzzön, vagy akihez szóljon egy szót is..pokoli egy jövőkép.

Sajnos elég sokan és sokat tettek azért, hogy rengeteg ember féljen a családalapítás anyagi költségeiről, így ellehetetlenítve, hogy sose legyen családjuk.

Itt a környéken akiről tudok, hogy egyedül van, ott elég egyszerű a történetek vannak, próbálkoztak gondolom, de vhogy hosszú távra sose jött össze, s ahogy telt múlt az idő lett vmi anyagi biztonság és vmi önbizalom is összejött, de a múlt sikertelenségei miatt nincs elég motiváció, hogy tovább próbálkozzanak, így vmivel kényeztetik magukat - itt anyagi javakra gondolok-.

Bár lehet, hogy rosszul látom ezeket a dolgokat.

Én speciel a férjemmel egy felvehető kurzuson ismerkedtem meg, nem vagyok benne biztos, ha anno nem azt a kurzust választom van-e férjem.

2023. okt. 7. 09:33
 19/36 A kérdező kommentje:

Akkor irány Svájc meg a nyugati országok ott lehet családot alapítani. Ott meg majd jön hogy csak meg akarom szedni magam nem tudok beilleszkedni stb. Ezért nem lesz család. Ördögi kör ez.

Hagyjuk is. Csak sok nő 40 éves kor felett már ne sirdogáljon hogy jaj nincs gyerekem...

2023. okt. 7. 09:38
 20/36 anonim ***** válasza:
82%

19

????

Mint azt lathatod, "sirdogálok" most is, 30 évesen, nert nincs rá pénzem!!!!!! Pedig szeretnék!

2023. okt. 7. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!