Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is már megházasodott/megszült az összes ismerőse?
Figyelt kérdés
Mindenki már a környezemben házasodik, csinálják a gyerekeket sorra, én nálam meg sehol semmi. Kezd kicsit idegesíteni, amikor minden hétvégén valakinek az eskövője van és hú de nagy a boldogság.2021. júl. 26. 03:53
1/27 anonim válasza:
Nekem nem. 50%.
Biztos neked is van 20 év alatti ismerősöd, ők is házasodnak??....
2/27 anonim válasza:
Baráti társaságomból majdnem mindenkinek gyereke van és/vagy megházasodott. Valaki panaszkodik is, hogy talán túl korai volt..
20-24 évesek vagyunk.
4/27 anonim válasza:
Ez teljesen normális, ahogy egyre idősebb lesz az ember. Általában azokat idegesíti ez, akik félnek az idő múlásától.
6/27 anonim válasza:
Van aki igen, van aki nem. Diplomás nérnök réteg az ismerőseim zöme. Sokan 30 után is egyedül vannak. Persze főleg férfiak. Csajok közül, aki kicsif is ad magára az már szinte egyetem alatt el volt jegyezve vagy megházasodott. Aztán majd 40 körül meg jönni fog egy válási hullám, azt is borítékolom.
7/27 anonim válasza:
Addig örülj, míg esküvő meg gyerekszületés van mindenkinél és nem temetésre kell folyton járnod. Eljön sajnos az a kor is.
Amúgy nekem sincs már szinte olyan ismerősöm, aki nem házas/gyerekes. Pedig jó lenne, úgy mennék esküvőre, imádom a lagzikat :) 30-as korosztály vagyunk pedig, szóval akár lehetne is.
8/27 anonim válasza:
Figyel, kit érdekel ez? Engem inkább az nyugtat, hogy ezek a "házasságok", "kapcsolatok" olyan "tartósak" lesznek, mint a kínai áruk.
9/27 anonim válasza:
Nem, sőt. Szerintem több ismerősöm még nem házas és nincs gyereke, vagy max. 50-50 az arány. Egy ismerősöm fog idén házasodni, de ő sem közeli ismerős, csak fb-n láttam.
31 éves vagyok.
10/27 anonim válasza:
Nincsenek barátaim, az ismerősök, kollégák meg idősebbek, náluk ez evidens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!