Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is már megházasodott/megszült az összes
ismerőse?
Igen. Kb. 25 éves koromban kezdődött, hogy a kortársaim elkezdtek házasodni és babákat potyogtatni, 35 éves koromra pedig befejeződött a folyamat, az utolsó gyerektelen ismerősöméknél is jön már a baba. Eleinte zavart, mert én 25 évesen még buliztam volna, és hát barátok nélkül egyre nehezebb, de mostanra örülök neki, nekünk is már van gyerek, és így tök jó, hogy mindenki nagyjából egy helyen van az életében, könnyebb így programokat szervezni.
2021. júl. 26. 10:03
Az ismerőseim fele már el is vált...
2021. júl. 26. 10:48
és kit érdekel más?
Lehet társfüggő és ezért házasodik, lehet csok miatt csinált gyereket vagy azt hiszi, majd az megváltja az életét.
2021. júl. 26. 11:18
Én félek az idő múlásától, de nem idegesítenek, nyomom a lájkokat ezerrel. Igazából van bennem egy csúnya rossz káröröm, hogy 1) ennyire futotta nekik, 2) mennyire elhíztak.
2021. júl. 26. 13:33
Az én ismerőseim körében is ezt látom, de engem nem zavar. Nem vágyom erre :)
23L
2021. júl. 26. 13:47
Nem, nagyon nem. Konkrétan talán 2 ismerősöm van, akik egyáltalán házasok, de ők is inkább a tágabb körbe tartoznak. A legtöbbünknek még tartós kapcsolata sincs. Egyébként szinte minden korosztályból vannak haverok, 20-40 között.
Egyetemi ismerősök közül is egy csajnak lett gyereke, egy házasodott meg, középsulis ismerősök közül is egy ment csak férjhez.
Szóval engem abszolút nem érint ez a dolog, pedig már 27 vagyok.
2021. júl. 26. 14:34
16#-És milyen szakos egyetemisták ők?
2021. júl. 26. 14:47
Nalam is lassan mindenkinek, 25-30 kozt. Egyaltalan nem erdekel. Vannak sajnos kivetelek, de tobbnyire gyereket osszehozni nem tudomany.
Felnevelni ugy, hogy ne egy szorongo szociopata felnott legyen, az a tudomany. En meg erre nem vagyok kesz. A hazassag meg egy hosszu tavu kapcsolat, csak a hazassagra van papir.
2021. júl. 26. 15:03
30 éves nő vagyok, néhány éve indult be ez a környezetemben. Mostanra aki nem is házasodott/szült, annak is legalább lett valakije, mindenki "elkelt", még a reménytelennek tűnő esetek is. Én meg... Na, én vagyok a valóban reménytelen. Pedig az a poén, hogy nem is komoly kapcsolatra, házasságra, gyerekre pályázok, csak szexre, ami a nőknek állítólag baromi könnyen összejön (és nem csak a "legalja" fazonokkal), ehhez képest lassan egy évtizede semmi. "Kicsit" idegesít engem is.
2021. júl. 26. 20:40
Szerintem ezt az "elkelt" kifejezést el kellene már felejteni, mikor mindenki szinte csak pár évig van együtt a másikkal.
2021. júl. 27. 06:41
Kapcsolódó kérdések: