Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek 35 felett sincs senkije...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek 35 felett sincs senkije és nem is akar megházasodni (még ha lenne vkije, akkor sem), arról miért hiszi majd mindenki, hogy hibbant vagy beteg? Mert van olyan, hogy pusztán nem alkalmas egy kapcsolatra (pl nem lehet rá felnézni, mert átlagos)

Figyelt kérdés
átlagos kinézetű, átlagos nettó 250 ezres Jóska, diplomával (szakoktató), nem magabiztos h a nő felnézhessen rá, nem apatípus, ügyetlen (nem tud pl fúrni, faragni, hiába próbál), stb.
2021. máj. 10. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Na mi van megkezdődött a délutáni incel troll szezon?

Vége a sulinak, lehet a kérdéseket felrakni, mert a szomszéd osztályból a lányka nem nézett rád, biztos mert csak a pénzes fiúkat szereti.

2021. máj. 10. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
Aki ugyetlen, apanak alkalmatlan, onertekelese nulla, alig keres valamit, es 35 eves koraban ott tart, ahol masok 20 evesen, az mitol lenne atlagos? Ha nem is hibbant, vagy beteg, de csodtomeg az tuti.
2021. máj. 10. 16:02
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Ha a pasi nem akar csladot-incel

Ha egy no - karrierista

Ha egy pasi nem talal megfelelo not - incel

Ha egy no - o tokeletes, a ferfiak hulyek

Gyakori kerdesek logika

2021. máj. 10. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Mondjuk nem tudni, milyen szakmaban vagy szakoktato, de azok elegge gyakorlatiasak, hogy tudjanak furni-faragni. Amikor villanyszerelokent voltam iparitanulo, az oktatoink tudtak furni-faragni, harom deci palinka utan is. A letran kicsit imbolygott, de ezt az osztaly elintezte egy "Fuj a szel, tanar ur?"-ral.

36F incel

2021. máj. 10. 16:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk én kémia-tesi szakot végeztem az egyetemen annó 5 éves képzésben. Egy szakiskolában testnevelést oktatok teljes óraszámban.
2021. máj. 10. 16:50
 6/9 anonim ***** válasza:
58%

Mert sajna általános sztenderd, hogy lennie kell a másik mellett valakinek. Évezredek óta ez a trend. Igaz, mostanában már sajna befogadják azt a szemléletet is, hogy a 6.-7. félrement párkapcsolata van valakinek, de a lényeg, hogy van mellette valaki.

Amúgy férfiként nekem sincs senkim az életemben, néhol furcsának tartották, ki is mondták, de volt, ahol nem érdekelt senkit sem a dolog. Én nem nézem le az egyedülieket, akik valóban(!) egyedüliek, és nem keverednek a mingli-, és egyéb variációkkal.

2021. máj. 10. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
28%

Mi a francot kezdjek egy ügyetlen, csóró luzer pasival, akivel nem tudom elkepzelni a jövőmet???

Hibbantnak nem hisz senki, lúzer csődtömegnek annál inkabb.

2021. máj. 10. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Egyem a szived 7-es, hogy simigasson meg a szuz maria konnye xd
2021. máj. 10. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Kicsit paradox ez a kérdés. Először az, hogy Jóska nem is akarna kapcsolatot, aztán meg az, hogy "alkalmatlan rá", mert "nem lehet felnézni rá". Az apatípus mondjuk nem tudom, milyen, de a szülőséget gyakorlat közben szokta tanulni a legtöbb ember, akinek nincs sokkal fiatalabb testvére. Én bírnék egy ilyen Jóskát, ha az átlagos kinézete mellett az átlagosnál jóval ápoltabb, pénzem van, kecóm van, kezem a szerelő felhívásához van, "felnézni" úgysem akarok senkire, tiszteljük egymást kölcsönösen, és ennyi. Csak hát ezek a Jóskák valamiért nem az én mezőnyömre hajtanak. :D

De az eredeti kérdésre visszatérve, gyanítom, hogy azért hiszi mindenki Jóskáról, hogy hibbant vagy beteg, mert egyrészt az emberek túlnyomó többségének van igénye párkapcsolatra, szexre, családra, másrészt mert Jóska létezéséből, ugyanúgy, ahogy ebből a kérdésből is, lejön azért, hogy mégse szeretne annyira egyedül lenni, csak már méltatlannak érzi a kudarcot párkeresési küszködést, amit különben átérzek, de akkor le kell nyelni azt is, hogy mindenki vagy furcsálkodva, vagy szánakozva fogja figyelni ezt az egyedüllétet. Ha Jóskának ez szerinte így jó, szarja le. (29N)

2021. máj. 11. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!