Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora összegből lehetne párkapcsolatra alkalmassá tenni egy incelt?
Az életem majdnem minden területén sikerült a megfelelő szintre felküzdenem magam, kivéve a párkapcsolatokban.
A testalkatommal nincs baj, nem vagyok kövér vagy ilyesmi. De
Nem értek a stílushoz... Számomra a ruházat praktikusság és tartósság. A divatról fogalmam sincs, kínai nekem az egész téma.
Nem vagyok nagydumás és flörtölős. Akkor lennék a legboldogabb, ha asszertíven, nyílt kommunikációval lehetne ismerkedni.
A pénzügyekkel is így vagyok. Hiába van pénzem (azért milliárdos nem vagyok), nem költök statusszimbólumokra, nem vágok fel vele... Így lényegében olyan, mintha nem is lenne, ami nem is baj, a prostituált TÍPUSÚ nő mindig is taszított.
Hogyan lehetne belőlem olyan ember, aki legalább egyetlen nőből is őszinte (nem érdek) vonzalmat vált ki, aki bejön a nőknek?
Egy sima póló-farmer-sportcipő kombó is megteszi, nem kell ezt túlgondolni.
Ha meg ronda vagy lehet akármilyen stílusod, ráb@sztál.
Egy lakas es egy ciganymerci megteszi. Onnantol nem is kell csajoznod, ok szednek fel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
36F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!