Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire tartjátok alkalmasnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok alkalmasnak/ideális jelöltnek azt a lányt, aki egy épkézláb kapcsolatot nem tudott még kialakitani, de sok barátja volt már?

Figyelt kérdés
Arra gondoltok, hogy na majd veletek sikerül, vagy azért szájhúzós, hogy inkább bele se mentek?
2021. márc. 7. 20:38
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
A sok baràt az ismerős-cimbi kategória?
2021. márc. 7. 20:41
 2/7 A kérdező kommentje:
nem, "vanbarátom" barátja
2021. márc. 7. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Nekem sem volt még 25 éves férfi létemre tartós kapcsolatom. Akkor én selejt vagyok mert nem találtam meg a megfelelőt? Nem hiszem.

Szóval érted, mit akarok mondani.

2021. márc. 7. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ, hogy miért nem tudott még ilyet kialakítani. Ha mondjuk mert nem volt olyan szerencséje a palikkal, hogy épkézláb kapcsolat kialakuljon, akkor a csaj simán alkalmas lehet. A szerelem sajnos egy óriási szerencsejáték is.

De ha mondjuk a csaj éretlen, hűtlen típus, vagy lelkisérült és nem is akar ezen változtatni, és még ilyenek, akkor messze elkerülni.

Példának okáért: Én évekkel ezelőtt egy évig próbáltam egy lányt meghódítani. Lelkisérült volt, amit az okozott, hogy 17 évesen megerőszakolták. A csaj azonban nem kért segítséget, magába fojtotta az egészet, ami felőrőlte őt, aminek a vége az lett, hogy minden kedvességem, jófejségem és megértésem (ezek a jellemzők az ő szavai voltak rám) ellenére inkább bebeszélte magának azt valahol mélyen, hogy én is csak arra játszom, hogy a bizalmába férkőzzek és megerőszakoljam, és ez a színjáték töltötte ki az életét. Így duplán sajnáltam, de be kellett látnom, hogy ez a dió feltörhetetlen, mert meg se próbált kimászni a gödörből. A rá elvesztegetett időt sosem kapom vissza.

Most csak meséltem egy példát, annyi van, mint égen a csillag.

2021. márc. 7. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mind1.
2021. márc. 7. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2021. márc. 8. 00:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmatlannak látom (28/f)

De amúgy számít ez neked valamit?

Mert a lényeg úgyis az hogy te hogyan látod magadat, ne azzal törődj mások hogyan látnak

2021. márc. 8. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!