Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is már megházasodott/megszült az összes ismerőse?
Figyelt kérdés
Mindenki már a környezemben házasodik, csinálják a gyerekeket sorra, én nálam meg sehol semmi. Kezd kicsit idegesíteni, amikor minden hétvégén valakinek az eskövője van és hú de nagy a boldogság.2021. júl. 26. 03:53
21/27 anonim válasza:
"Pedig az a poén, hogy nem is komoly kapcsolatra, házasságra, gyerekre pályázok, csak szexre, ami a nőknek állítólag baromi könnyen összejön (és nem csak a "legalja" fazonokkal)"
olyan nővel nem találkoztam, aki felvállalta, hogy csak 1 dolgot akar
22/27 anonim válasza:
21: Lehet, hogy nem vállalják fel, de azért bőven vannak nők, akiknek ideiglenesen vagy hosszabb távon is csak ennyi a céljuk. Mivel ezt a 99,9%-uk könnyedén el is éri, ezért nem téma a "felvállalás"; nem kell ezt külön kihangsúlyozniuk vagy beszélniük róla, olyan természetes számukra, mint a levegővétel kb.
23/27 anonim válasza:
99 a francot. Akkor a az előző válaszoló az lyen 0,00001% ?:D
24/27 anonim válasza:
23: Én írtam a 19-est is, és igen, abba a ~0,1%-ba (vagy annyi sem) tartozok. A többi nő körülöttem lazán talál szexpartnert, akivel van kölcsönös vonzalom, kívánják egymást. Ez alap, inkább arra szoktak panaszkodni, hogy ennél több nem jön össze vagy inkább nem akkor, amikor épp szeretnék.
25/27 anonim válasza:
nem kell kiemelni magad meg sajnáltatni, tuti akadna normális pasi is erre a célra.
26/27 anonim válasza:
25: Igen, de nem kölcsönös a szexuális vonzalom, nem érted?
27/27 anonim válasza:
Nem. 37 éves vagyok, sem a velem egykorú, sem a fiatalabb, sem az idősebb ismerőseim mindegyikére nem igazak ezek. Én pl.megházasodtam, de nem "szültem meg", nem is fogok, mert nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!